Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ideálně spojit s novým koníčkem, kde se vyskytují zeny. Ale fakt te to bude muset i zajímat, jinak z tebe bude vycházet prostě zoufalost
.
Když se rád toulas, co takové ty cestovatelské seznamky? Nemyslím úplně do ciziny, ale je hodně skupin ideálně na FB, který se někam vydají jen tak pro zábavu
. Tam bývá hodně holek - ale možná budeš mít trochu problém s tím, že si až moc mladý
.
Co taneční? ![]()
Co nějaký akční kamos, nemáš? Který zná hodně holek a nějakou by ti vybral a seznámil vás
nebo tě občas vzal s sebou do party a ji taky.
Pak už jen Tinder.
@greenapple Jsem 178 cm vysoký a mám tmavě blond vlasy. Modré oči. Vážím okolo 89 kg, ale vypadám na míň. Jsem prostd od přírody těžší než vypadám. Celý život sportuju, takže mám větší postavu. Ale nějak vyrýsovanej nejsem.
Příspěvek upraven 16.08.22 v 06:40
@Semtex Akční kámoše v tomhle smyslu nemám. Většina kamarádů nějakou přítelkyni, nebo dokonce manželku má. Ale jsou podobní jako já. ( Vrána sedá k vráně ) Takže obecně v mém okruhu známých moc holek není.
@Jeník04 píše:
@greenapple Jsem 178 cm vysoký a mám tmavě blond vlasy. Modré očy. Vážím okolo 89 kg, ale vypadám na míň. Jsem prostd od přírody těžší než vypadám. Celý život sportuju, takže mám větší postavu. Ale nějak vyrýsovanej nejsem.
au moje ocY když to čtu ![]()
@Jeník04 píše:
@greenapple Jsem 178 cm vysoký a mám tmavě blond vlasy. Modré očy. Vážím okolo 89 kg, ale vypadám na míň. Jsem prostd od přírody těžší než vypadám. Celý život sportuju, takže mám větší postavu. Ale nějak vyrýsovanej nejsem.
Především zapracuj na gramatice, já bych si NIKDY nezačala s někým, kdo napíše očy…
@Jeník04 píše:
@greenapple Jsem 178 cm vysoký a mám tmavě blond vlasy. Modré oči. Vážím okolo 89 kg, ale vypadám na míň. Jsem prostd od přírody těžší než vypadám. Celý život sportuju, takže mám větší postavu. Ale nějak vyrýsovanej nejsem.Příspěvek upraven 16.08.22 v 06:40
Tak to je ideál ne? Modrooky blodak?
Hezký den
Mám takový problém. Letos v zimě mi bude 21 a já jsem nikdy neměl žádný vážný vztah. Ten problém není v tom, že bych měl přehnané nároky, nebo malé sebevědomí. Vlastně jediné co mi chybí do uplnosti je nějaká partnerka do života.
A já prostě nevím kde ji potkat. Ve škole jsme jen kluci a při práci se s holkou nepotkám. Koníčka mám taky, ale tam to není vůbec pestré. Ve volném čase se obvykle jdu projít po městě. Někdy s nějakým kamarádem, ale častéji sám. Párty a disco mě nikdy nelákala. To si raději jdu zaběhat a u toho poslechnout nějakou hudbu.
Nevím tedy jak z toho ven. Cítím se neůplně. Sám jsem sice rád, ale teď bych se chtěl podělit o život s někým druhým. Jestli mi rozumíte.