Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skoro bych řekla ze ano, je to jen tvůj pocit
kolem mne se vyskytují chlapi vysocí častěji, než menší. Ale je to podle mne detail. Já mam 168, manžel jen o pár centimetrů víc a klape nam to spoustu let. A podpatky vesele nosím, nikdy mne nenapadlo se kvůli tomu vnímat jako mateřská figura
Mam 173cm a máš recht.. hodne mužu je mi sotva výškou rovno. Milenec je dokonce o par cm nižší.. nastesti v kalhotech to ma v pořadku ![]()
Myslim, ze jen Tvuj pocit. Ja mam kolem sebe vetsinu 180cm+, malickych minimum.
Ja žiju v Praze, manžel má 168 s já 183.
Mám často spis pocit, ze my ženy nějak ty chlapy prerustame ![]()
Tady u nás v horách jsou většinou velcí chlapi, těch malých je minimum. Je to zvláštní, když jsem žila v Přerově, tak tam těch prcků bylo víc.
@Anonymní píše:
Je to jenom můj pocit a nebo jsou chlapi dneska všichni trpaslíci?
Nejsem žádnej obr (171cm), ale mám problém najít partnera vyššího než já. S menším chlapem si připadám jak jeho matka…a třeba takový podpatky si taky vzít nemůžu…
Je to tvůj pocit. Já mám 161cm a na seznamce jsem poznala 2, kteří měli 170 -172cm, jinak všichni kolem 180cm. V práci máme vysoké muže kolem 2m, tací tam jsou 4, jinak ten průměr 178 -185, odhadem.
Teď se scházím s mužem,, který má 180cm.
Nikdy jsem to nějak nezkoumala, protože jsem mala skoro pro každého se svými 164 cm. Ale do menšího než já bych asi nešla. Podpatky nenosím, abych byla větší. Neumím v tom chodit.
@Russet píše:
Nikdy jsem to nějak nezkoumala, protože jsem mala skoro pro každého se svými 164 cm. Ale do menšího než já bych asi nešla. Podpatky nenosím, abych byla větší. Neumím v tom chodit.
Já bych do menšího, ani stejně vysokého, nešla, ale takových je fakt málo. Ale to se odvíjí od mé výšky. Mít o 10cm víc, už by i ten stejně vysoký chlap vypadal líp, než se 160 cm. I když furt by byl prcek. Podpatky nosím ráda
@Kockazvysocan píše:
Já bych do menšího, ani stejně vysokého, nešla, ale takových je fakt málo. Ale to se odvíjí od mé výšky. Mít o 10cm víc, už by i ten stejně vysoký chlap vypadal líp, než se 160 cm. I když furt by byl prcek. Podpatky nosím ráda
Nepotřebuju vzhlížet a zaklánět hlavu, když potkám muže. Nad 170 už je to cajk. Když to není vyžle jako Kyslík. Vlastně jen jednou mě nad tím donutila přemýšlet moje o dost vyšší kolegyně, protože ta vybírá 180+. Ale našla taky.
@Russet píše:
Nepotřebuju vzhlížet a zaklánět hlavu, když potkám muže. Nad 170 už je to cajk. Když to není vyžle jako Kyslík. Vlastně jen jednou mě nad tím donutila přemýšlet moje o dost vyšší kolegyně, protože ta vybírá 180+. Ale našla taky.
Celý život téměř ke všem vzhlížím a hlavu zakláním, to mi nevadí, na to jsem zvyklá. Moji dlouhodobí partneři měli všichni 176 -178. S těmi menšími kolem 170cm jsem jen párkrát randila a nic z toho nebylo. Určitě jsem nevyhledávala ani těch 180 +, ale Nepopírám, ze mi to imponuje.
Taky mám takovou zkušenost. 171 cm a uz od školy, když se mi někdo líbil, tak byl menší. Polovina kolegu v práci je menších než já, ale těm dělám i šéfa, takže se to hodí
jinak chlapy jsem vždycky našla vysoké tak akorát, že se k nim daly nosit i podpatky, kromě jednoho, ten měl o 3 cm víc než ja a stejně to neunesl. Ja to ani nijak neřešila, jen on začal, ze máme stejně velké ruce ( no nemám žádné lopaty, ale on měl na chlapa prostě malé
) a velikost bot podobnou ( to ano, mám prostě velké nohy, z těch mám mindraky celý život, zvlášť po prvním dítěti, kdy mi noha vyskočila ještě o číslo víc). Než velikost chlapu mi vadí kámošky. Všechny malinké, vždycky jsem vycnivala, připadala jsem si vždycky jak neohrabany shrek, hlavně na diskotékách apod, vždycky jsem byla takové to zboží druhé jakosti
teď uz vím, ze je to blbost, je to všechno v hlavě, jak clovek působi a co ze sebe vyzařuje. Zjistila jsem to sice az po rozvodu a dvou dětech, ale ještě mi není ani 30 a uz me to opravdu netrápí, je to spíš k smíchu, když prijimam nového kolegu a je mi do půlky hlavy, dřív bych z toho nespala týden
Já mám 168, chodila jsem se stejně velkým, ale 2 kluky, co měli asi 160 až 163 jsem odmítla, jeden se mi teda nelíbil a druhý ikdyž sympatický, tak prostě malý, hubený… můj manžel má cca 172…ale jak má svaly, tak i vypadá větší
takže roli asi hraje i ta postava… ![]()
Tak on muž 170 cm není žádný trpajzlík, ale holt my holky nějak vic rosteme
Jinak mi přijde, že po světě běhá takových manipulátorů, tupců, agresorů, alkoholiků a podobných existencí, že zadávat si u muže jako kritérium ještě výšku, mi přijde jako velká rozežranost ![]()
Je to jenom můj pocit a nebo jsou chlapi dneska všichni trpaslíci?
Nejsem žádnej obr (171cm), ale mám problém najít partnera vyššího než já. S menším chlapem si připadám jak jeho matka…a třeba takový podpatky si taky vzít nemůžu…