Malý partner, mám problém najít vyššího

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
31.7.22 10:32

Průměrná výška v ČR pro muže je 180 cm a pro ženy 167 cm.

1. Pouze 10 % mužů je menších než 171 cm a pouze 10 % mužů je vyšších 190 cm +. 50 % percentil je na výšce 180 cm (tedy polovina je vyšších a polovina menších).
  2. Pouze 10 % žen je menších než 160 cm a pouze 10 % žen je vyšších než 173 cm.

Mladší generace je trochu vyšší než generace starší. Nikoliv ale o tolik, aby tyto statistiky neplatily. Žena, která má 173 cm (pouze 10 % žen je vyšších než ona) by neměla mít problém najít muže vyššího než ona, protože 50 % mužů má výšku větší než 180 cm.

Nadprůměrně vysoká žena tedy úplně v klidu může najít muže, který je o 10 cm vyšší než ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 10:33

Tak tedy já mám pocit, že je to právě naopak - dřív bývalo vyšších mužů mnohem míň, teď je potkávám často :)

Mám 188 cm, manžel o 10 víc. U mě to, aby byl partner vyšší, než já bylo jedním z důležitých kritérií - jako malá/dospívající jsem měla z mé výšky dost mindráky a mít menšího životního partnera bych nemohla - připadala bych si opravdu jako jeho matka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4470
31.7.22 10:58
@Kockazvysocan píše:
Na to ale nepotřebuje bejt malej. Nerozvedených vysokých s další partnerkou je taky dost.To je jedno, cítím, že máš nějaký problém Ty s menšími muži :nevim:

Ano, mám. Protože se mi nechce řešit jejich mindráky🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 11:20
@Anonymní píše: :lol: Jo? Já měřím 174 cm. Takže když jsem si zadávala požadavky na inzerát, tak tam byla výška nad 180, tmavé vlasy, sportovní a štíhlá postava, bez dětí, bez dluhů, s vysokou školou, společenský…co jsem požadovala, jsem taky nabízela. A člověče napsal mi jeden takový. Společnou domácnost sdílíme už 15 let a ty děti máme jen spolu :srdce: :mavam:

Já jsem manžela našla taky na inzerát - ve dvaceti jsem po vleklém rozchodu s jedním pitomcem a po pár skleničkách vína sedla poprvé v životě k Annonci, vyškrtala nabídku podle výšky a vyšel mi jeden jediný😆 Jsme spolu 25 let a líp jsem si vybrat nemohla :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14649
31.7.22 13:24

Já mám 175, manžel 168 a klidně si podpatky vezmu, mám je rada. A to jsem vždy měla na chlapy jedine kritérium, a sice výšku aspoň 185 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale člověk míní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
31.7.22 13:50

Mám 173, noha 41/42 jak kdy. Manžel 177, noha 45.
Chlapa pod 170 bych nechtěla, prostě prcci na mě působí asexuálně. Mám zkušenost, že většina malých chlapů jsou zakomplexovaní.
O pár cm menší by mi nevadil, to ani není poznat.
Boty nemám problém koupit, i lodičky, sandálky, asi záleží na obchodech kam člověk chodí.
Super vysoké podpatky nenosim a když si vezmu normální lodičky, jsem s mužem tak na stejno.
V jedné práci jsme měli hobití ředitelku, asi z toho měla komplex, páč se chovala jak kráva ke všem podřízeným ženám, které byly vyšší než ona. Kolegové ji dělali naschvály a dávali ji věci schválně vysoko :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
31.7.22 15:54

Uživatelku blokuji,

Hezkou neděli, :mavam:
Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 15:57

@admin a za co mě jako blokujete? Tak prosím o smazání všech mých diskuzí.
Včerejší Registrace zde byla chyba, člověk si neví rady, zeptá se ze zoufalství zde a Vy me označíte za trolla?

• Citovat
  • Upravit
116276
31.7.22 16:09

Za co jí blokujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
31.7.22 16:14
@Anonymní píše:
@admin a za co mě jako blokujete? Tak prosím o smazání všech mých diskuzí.
Včerejší Registrace zde byla chyba, člověk si neví rady, zeptá se ze zoufalství zde a Vy me označíte za trolla?

Dobrý den, omlouvám se,

celé jsem to špatně pochopila a domnívala jsem se, že jsou vaše příspěvky v rozporu. Takovéto diskuse v této míře mi připadaly podezřelé, ale děkuji, že jste se ozvala, beru zpět.

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24902
31.7.22 16:19

;) já bych nechala tuhle diskusi i kdyby byla trollí, není nijak pohoršlivá :)
s mou výškou 165cm je každý chlap vyšší než já :mrgreen: přesto jsem nikdy s žádným pod 180cm nebyla, prostě mi přijdou málo mužní :mrgreen:
už od mlada - mí kluci měli většinou kolem 185.. první manžel měl 192 a současný 186…

jasně, že jsou mnohem důležitější věci, než výška… do třetice by mi 170+ nevadilo, ale naštěstí to nemusím řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42578
31.7.22 16:36
@Lucy75 píše: ;) já bych nechala tuhle diskusi i kdyby byla trollí, není nijak pohoršlivá :)
s mou výškou 165cm je každý chlap vyšší než já :mrgreen: přesto jsem nikdy s žádným pod 180cm nebyla, prostě mi přijdou málo mužní :mrgreen:
už od mlada - mí kluci měli většinou kolem 185.. první manžel měl 192 a současný 186…jasně, že jsou mnohem důležitější věci, než výška… do třetice by mi 170+ nevadilo, ale naštěstí to nemusím řešit…

Já mám taky ráda ty veliký :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
31.7.22 16:55
@Betty MacDonald píše:
Já mám taky ráda ty veliký :hug:

já taky, můj aktuální potenciál má 180cm a cítím se vedle něj fajn, v bezpečí. Ale jde o jiné věci, než je výška, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24902
31.7.22 17:02
@Kockazvysocan píše:
já taky, můj aktuální potenciál má 180cm a cítím se vedle něj fajn, v bezpečí. Ale jde o jiné věci, než je výška, že

samozřejmě, že jde
ALE je to příjemné… :lol: :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
31.7.22 17:16
@Lucy75 píše:
samozřejmě, že jde
ALE je to příjemné… :lol: :hug: ;)

je to velmi příjemné :oops:

• načítám...