Malý partner, mám problém najít vyššího

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.22 08:47
@Pruhovaný_mýval píše:
Tak on muž 170 cm není žádný trpajzlík, ale holt my holky nějak vic rosteme :nevim: Jinak mi přijde, že po světě běhá takových manipulátorů, tupců, agresorů, alkoholiků a podobných existencí, že zadávat si u muže jako kritérium ještě výšku, mi přijde jako velká rozežranost :mrgreen:
:lol: Jo? Já měřím 174 cm. Takže když jsem si zadávala požadavky na inzerát, tak tam byla výška nad 180, tmavé vlasy, sportovní a štíhlá postava, bez dětí, bez dluhů, s vysokou školou, společenský…co jsem požadovala, jsem taky nabízela. A člověče napsal mi jeden takový. Společnou domácnost sdílíme už 15 let a ty děti máme jen spolu :srdce: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
4515
31.7.22 08:50

@Kockazvysocan ja byla nejvyšší ze tridy i na střední, fakt všechny kámošky menší než já a o dost, ted mam jednu co má aspoň 170, ale uz to fakt neřeším, v pubertě me to štvalo hodně. V těhotenství mi noha vyskočila na 41, momentálně mi přijde, ze snad sijou ty boty menší, než dřív, pohodlné mi přijdou spíš 42,záleží na střihu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
31.7.22 08:53
@cverunka píše:
Tak jeden si to kompenzoval randíčkama jinde a druhý řvaním. Jednoduché.

tak on se seznámit chtěl, ale jedním z mých požadavků je vyřešená minulost., což tady nebyla. A s jeho 170cm to nemělo nic společného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.7.22 09:10
@Kockazvysocan píše:
Já bych do menšího, ani stejně vysokého, nešla, ale takových je fakt málo. Ale to se odvíjí od mé výšky. Mít o 10cm víc, už by i ten stejně vysoký chlap vypadal líp, než se 160 cm. I když furt by byl prcek. Podpatky nosím ráda

No prave.. vy jste mrňavý :lol:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.7.22 09:11
@Deninina píše:
@Kockazvysocan ja byla nejvyšší ze tridy i na střední, fakt všechny kámošky menší než já a o dost, ted mam jednu co má aspoň 170, ale uz to fakt neřeším, v pubertě me to štvalo hodně. V těhotenství mi noha vyskočila na 41, momentálně mi přijde, ze snad sijou ty boty menší, než dřív, pohodlné mi přijdou spíš 42,záleží na střihu 😂

Mam 41,5 sehnat hezke ladné botky … to je nadlidský vykon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
31.7.22 09:15

Já jsem vysoká a jako jediná žena v mužských kolektivech můžu říct, že je to tak půl napůl. Problém s vysokými muži je spíš ten, že je vyberou ty malinké ženy 168 a míň a ty vysoké pak mají problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
31.7.22 09:17
@Královna Kosmíru píše:
Mam 41,5 sehnat hezke ladné botky … to je nadlidský vykon

Mě v tomhle dostává třeba obuv CCC, kde spoustu dámských bot prodávají jen do velikosti 40 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.7.22 09:25
@Serpentini píše:
Mě v tomhle dostává třeba obuv CCC, kde spoustu dámských bot prodávají jen do velikosti 40 :zed:

Přitom nohy se zvětšují s tim jak se zvětšuje člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
31.7.22 09:30

Kdybych v autobuse nedosáhl na horní tyč, abych se mohl držet, asi by mi to vadilo, ale kdybych se o tu samou tyč praštil při výstupu, tak by mi to zase vadilo. Proto mých 182cm beru jako optimální výšku a jsem zcela spokojen.

• Citovat
  • Upravit
4164
31.7.22 09:51

Mně nepřijde, že bych měla kolem sebe trpaslíky, většina je šedý průměr, občas mě někde zaujme nějaký extrém oběma směry, ale děje se to málokdy, a to občas koukám po lidech, třeba v metru.
Sama mám 173 a přijde mi to jako super výška, rozhodně nemám pocit, že bych někde čněla, dosáhnu kam potřebuju, fakt si nestěžuju, jedinou nevýhodu asi taky vidím v těch botách, leckdy se stane, že 41 nestačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
31.7.22 09:52

Mně vyhovuje okolo 180-185 cm, např. kamarádka se stejnou výškou jako já hledá muže okolo 190 cm a výš a to už mi tolik nevyhovuje, je to už o dost vyšší než já 167 cm. Mužům okolo 175 cm a níž se vyhýbám, měla jsem a už nechci, ale nevylučuju, že kdyby mě hodně zaujal, šla bych do toho. Jo a na seznamkách taky jsou většinou ti malí, což jsou většinou i všichni ti, kteří výšku radši nezadají žádnou. Takže ty bez zadané výšky ignoruji. A ano, je trochu problém najít normálního a vyššího partnera nad 180 cm, teda jako pro mě to problém není, vždy jsem našla, ale těch mrňavých je daleko více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
31.7.22 10:05
@Kockazvysocan píše:
tak on se seznámit chtěl, ale jedním z mých požadavků je vyřešená minulost., což tady nebyla. A s jeho 170cm to nemělo nic společného :nevim:

No on chtěl aj ženu aj seznámení, to je to honění ega. Kdo se chce rozvést, ten se prostě rozvede a nedělá báchorky kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
31.7.22 10:11
@cverunka píše:
No on chtěl aj ženu aj seznámení, to je to honění ega. Kdo se chce rozvést, ten se prostě rozvede a nedělá báchorky kolem.

Na to ale nepotřebuje bejt malej. Nerozvedených vysokých s další partnerkou je taky dost.

To je jedno, cítím, že máš nějaký problém Ty s menšími muži :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
31.7.22 10:21
@Serpentini píše:
Já jsem vysoká a jako jediná žena v mužských kolektivech můžu říct, že je to tak půl napůl. Problém s vysokými muži je spíš ten, že je vyberou ty malinké ženy 168 a míň a ty vysoké pak mají problém :D

Souhlasim, mam 163 cm a skoro vsichni moji ex jsou 185+, exmanzel 198. Kolegyne byvala reprezentacni sportovkyne (asi 180) si vzdycky stezovala, ze kde maji ty vysoke zeny shanet vysoke muze, kdyz vsechny vyberou ty „ustreleny kecky“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
31.7.22 10:27
@Birdonawire píše:
Souhlasim, mam 163 cm a skoro vsichni moji ex jsou 185+, exmanzel 198. Kolegyne byvala reprezentacni sportovkyne (asi 180) si vzdycky stezovala, ze kde maji ty vysoke zeny shanet vysoke muze, kdyz vsechny vyberou ty „ustreleny kecky“. :mrgreen:

Já tohle vídám hrozně často, chlap skoro ke dvěma metrům a má holku kolem 160, asi to tak příroda chce, aby se extrémy vyrovnaly :-) Často je to hubené bidlo a holka krev a mlíko, zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová