Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kockazvysocan ja byla nejvyšší ze tridy i na střední, fakt všechny kámošky menší než já a o dost, ted mam jednu co má aspoň 170, ale uz to fakt neřeším, v pubertě me to štvalo hodně. V těhotenství mi noha vyskočila na 41, momentálně mi přijde, ze snad sijou ty boty menší, než dřív, pohodlné mi přijdou spíš 42,záleží na střihu 😂
@cverunka píše:
Tak jeden si to kompenzoval randíčkama jinde a druhý řvaním. Jednoduché.
tak on se seznámit chtěl, ale jedním z mých požadavků je vyřešená minulost., což tady nebyla. A s jeho 170cm to nemělo nic společného ![]()
@Kockazvysocan píše:
Já bych do menšího, ani stejně vysokého, nešla, ale takových je fakt málo. Ale to se odvíjí od mé výšky. Mít o 10cm víc, už by i ten stejně vysoký chlap vypadal líp, než se 160 cm. I když furt by byl prcek. Podpatky nosím ráda
No prave.. vy jste mrňavý
,
@Deninina píše:
@Kockazvysocan ja byla nejvyšší ze tridy i na střední, fakt všechny kámošky menší než já a o dost, ted mam jednu co má aspoň 170, ale uz to fakt neřeším, v pubertě me to štvalo hodně. V těhotenství mi noha vyskočila na 41, momentálně mi přijde, ze snad sijou ty boty menší, než dřív, pohodlné mi přijdou spíš 42,záleží na střihu 😂
Mam 41,5 sehnat hezke ladné botky … to je nadlidský vykon
Já jsem vysoká a jako jediná žena v mužských kolektivech můžu říct, že je to tak půl napůl. Problém s vysokými muži je spíš ten, že je vyberou ty malinké ženy 168 a míň a ty vysoké pak mají problém ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Mam 41,5 sehnat hezke ladné botky … to je nadlidský vykon
Mě v tomhle dostává třeba obuv CCC, kde spoustu dámských bot prodávají jen do velikosti 40 ![]()
@Serpentini píše:
Mě v tomhle dostává třeba obuv CCC, kde spoustu dámských bot prodávají jen do velikosti 40
Přitom nohy se zvětšují s tim jak se zvětšuje člověk.
Kdybych v autobuse nedosáhl na horní tyč, abych se mohl držet, asi by mi to vadilo, ale kdybych se o tu samou tyč praštil při výstupu, tak by mi to zase vadilo. Proto mých 182cm beru jako optimální výšku a jsem zcela spokojen.
Mně nepřijde, že bych měla kolem sebe trpaslíky, většina je šedý průměr, občas mě někde zaujme nějaký extrém oběma směry, ale děje se to málokdy, a to občas koukám po lidech, třeba v metru.
Sama mám 173 a přijde mi to jako super výška, rozhodně nemám pocit, že bych někde čněla, dosáhnu kam potřebuju, fakt si nestěžuju, jedinou nevýhodu asi taky vidím v těch botách, leckdy se stane, že 41 nestačí ![]()
Mně vyhovuje okolo 180-185 cm, např. kamarádka se stejnou výškou jako já hledá muže okolo 190 cm a výš a to už mi tolik nevyhovuje, je to už o dost vyšší než já 167 cm. Mužům okolo 175 cm a níž se vyhýbám, měla jsem a už nechci, ale nevylučuju, že kdyby mě hodně zaujal, šla bych do toho. Jo a na seznamkách taky jsou většinou ti malí, což jsou většinou i všichni ti, kteří výšku radši nezadají žádnou. Takže ty bez zadané výšky ignoruji. A ano, je trochu problém najít normálního a vyššího partnera nad 180 cm, teda jako pro mě to problém není, vždy jsem našla, ale těch mrňavých je daleko více.
@Kockazvysocan píše:
tak on se seznámit chtěl, ale jedním z mých požadavků je vyřešená minulost., což tady nebyla. A s jeho 170cm to nemělo nic společného
No on chtěl aj ženu aj seznámení, to je to honění ega. Kdo se chce rozvést, ten se prostě rozvede a nedělá báchorky kolem.
@cverunka píše:
No on chtěl aj ženu aj seznámení, to je to honění ega. Kdo se chce rozvést, ten se prostě rozvede a nedělá báchorky kolem.
Na to ale nepotřebuje bejt malej. Nerozvedených vysokých s další partnerkou je taky dost.
To je jedno, cítím, že máš nějaký problém Ty s menšími muži ![]()
@Serpentini píše:
Já jsem vysoká a jako jediná žena v mužských kolektivech můžu říct, že je to tak půl napůl. Problém s vysokými muži je spíš ten, že je vyberou ty malinké ženy 168 a míň a ty vysoké pak mají problém
Souhlasim, mam 163 cm a skoro vsichni moji ex jsou 185+, exmanzel 198. Kolegyne byvala reprezentacni sportovkyne (asi 180) si vzdycky stezovala, ze kde maji ty vysoke zeny shanet vysoke muze, kdyz vsechny vyberou ty „ustreleny kecky“. ![]()
@Birdonawire píše:
Souhlasim, mam 163 cm a skoro vsichni moji ex jsou 185+, exmanzel 198. Kolegyne byvala reprezentacni sportovkyne (asi 180) si vzdycky stezovala, ze kde maji ty vysoke zeny shanet vysoke muze, kdyz vsechny vyberou ty „ustreleny kecky“.
Já tohle vídám hrozně často, chlap skoro ke dvěma metrům a má holku kolem 160, asi to tak příroda chce, aby se extrémy vyrovnaly
Často je to hubené bidlo a holka krev a mlíko, zajímavý.