Co neříkát před klukem co se mi líbí?

20.7.22 12:45

Co neříkát před klukem co se mi líbí?

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu.
Delší dobu jsem se znala s jedním klukem ze sociálních sítích a před pár týdny jsme se i viděli na jedné akci, a celou jsme ji prokecali. Ten kluk se mi líbil a začíná se mi zase líbit ale nechci aby to nějak moc poznal. Prosím poraďte mi jak se před ním chovat a co neříkát. Máme se vidět spolu cca za týden a jsem docela nervózní. Předem děkuju za vaše názory/rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1266
20.7.22 12:51

Hlavně by bylo smutné, kdyby to bral stejně jako ty. Jak se nechovat a nemluvit, aby na mě nebylo poznat, že se mi ta číča líbí? Chovej se a mluv přirozeně a normálně. Když se mu nebude zamlouvat, že se ti líbí, tak aspoň včas vezmeš zpátečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.7.22 12:54

To myslíš vážně? :zed: Chověj se přirozeně. Tyhle hry patří maximálně do puberty. Jak by bylo krásně na světe, kdyby byl každý upřímný a bez přetvářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.22 12:57

S mluvením problém nemáš, tak v tom pokračuj. Nebuď nervózní, to většinou na člověku vidět je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.7.22 14:14

@anonym9182 myslím, že by spíš měl poznat, že se ti líbí :dance: :dance:

jasně ale chápu, nechceš se ztrapnit, no bud přirozená, jako třeba s nejlepší kamarádkou… ale zase ne tak otevřená jako s nejlepší kámoškou :-) nemusíš mu na sebe prozradit hned všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.7.22 14:46

Nejlepší téma pro takovou příležitost je vždy hovor o pěstování vinné révy! Nic lepšího nenajdeš.

Vždyť už jste se bavili tak, že vám to oběma bylo příjemné, takže prostě na ten hovor navaž.

Hlavně o tom nepřemýšlej a nervuj sebe samu, jak to určitě zvořeš.

To půjde.

Jinak tedy neptej se ho na jeho stolici a jiné tělsné tekutiny a ani ty vlastní bych jako téma hovoru neotvírala… A nebavila bych se ani o politice, pokud vás oba výslovně nezajímá a nemáte podobný pohled :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová