Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu.
Delší dobu jsem se znala s jedním klukem ze sociálních sítích a před pár týdny jsme se i viděli na jedné akci, a celou jsme ji prokecali. Ten kluk se mi líbil a začíná se mi zase líbit ale nechci aby to nějak moc poznal. Prosím poraďte mi jak se před ním chovat a co neříkát. Máme se vidět spolu cca za týden a jsem docela nervózní. Předem děkuju za vaše názory/rady.
Hlavně by bylo smutné, kdyby to bral stejně jako ty. Jak se nechovat a nemluvit, aby na mě nebylo poznat, že se mi ta číča líbí? Chovej se a mluv přirozeně a normálně. Když se mu nebude zamlouvat, že se ti líbí, tak aspoň včas vezmeš zpátečku.
To myslíš vážně?
Chověj se přirozeně. Tyhle hry patří maximálně do puberty. Jak by bylo krásně na světe, kdyby byl každý upřímný a bez přetvářky.
S mluvením problém nemáš, tak v tom pokračuj. Nebuď nervózní, to většinou na člověku vidět je.
@anonym9182 myslím, že by spíš měl poznat, že se ti líbí
![]()
jasně ale chápu, nechceš se ztrapnit, no bud přirozená, jako třeba s nejlepší kamarádkou… ale zase ne tak otevřená jako s nejlepší kámoškou
nemusíš mu na sebe prozradit hned všechno ![]()
Nejlepší téma pro takovou příležitost je vždy hovor o pěstování vinné révy! Nic lepšího nenajdeš.
Vždyť už jste se bavili tak, že vám to oběma bylo příjemné, takže prostě na ten hovor navaž.
Hlavně o tom nepřemýšlej a nervuj sebe samu, jak to určitě zvořeš.
To půjde.
Jinak tedy neptej se ho na jeho stolici a jiné tělsné tekutiny a ani ty vlastní bych jako téma hovoru neotvírala… A nebavila bych se ani o politice, pokud vás oba výslovně nezajímá a nemáte podobný pohled ![]()