Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuji něco vědět, co jsem se zamilovala so svého {crushe} někdo kdo se ti líbí, jsem se začala více potkávat s mým kamarádem se kterým jsem už dříve měla vztah, dokonce si dovolil mi ukázat i svůj zadek a přirození, to jsme byli tak v 5 třídě
, hodně se změnil, jak povahově tak i vzhledem, ale furt mi něco připadá divné, kamarád sice neustále říká že se mu líbí někdo jiný, ale pokaždé když jsme spolu má nějaké připomínky, chce mi furt lehat na rameno, chce abychom si spolu lehli a dívali se na hvězdy, chce mě objímat, chtěl se předemnou udělat reprákem
, vím že je to normální, ale dělat to před kamarádkou? když ješte ví že stojím o někoho jiného, ano sranda to být klidně může, ale jednou v autobuse řekl ‘hele mně stojí, šáhni si’ a to chtěl u nás ješte spát, když jsem mu řekla ať se o mě nesnaží, celkem přestal, ale furt mi dělá nějaké naschvály, topil mě na bazéně, prostě dělá to co dělají kluci když chteji někoho zbalit, tak co si myslíte? Myslíte si že to myslí z čistě kamarádského vztahu, nebo to že se mu někdo líbí je jen zástěrka aby mohl zbalit mě?
Díky.
@adelecka567 píše:
Ahoj, potřebuji něco vědět, co jsem se zamilovala so svého {crushe} někdo kdo se ti líbí, jsem se začala více potkávat s mým kamarádem se kterým jsem už dříve měla vztah, dokonce si dovolil mi ukázat i svůj zadek a přirození, to jsme byli tak v 5 třídě, hodně se změnil, jak povahově tak i vzhledem, ale furt mi něco připadá divné, kamarád sice neustále říká že se mu líbí někdo jiný, ale pokaždé když jsme spolu má nějaké připomínky, chce mi furt lehat na rameno, chce abychom si spolu lehli a dívali se na hvězdy, chce mě objímat, chtěl se předemnou udělat reprákem
![]()
, vím že je to normální, ale dělat to před kamarádkou? když ješte ví že stojím o někoho jiného, ano sranda to být klidně může, ale jednou v autobuse řekl ‘hele mně stojí, šáhni si’ a to chtěl u nás ješte spát, když jsem mu řekla ať se o mě nesnaží, celkem přestal, ale furt mi dělá nějaké naschvály, topil mě na bazéně, prostě dělá to co dělají kluci když chteji někoho zbalit, tak co si myslíte? Myslíte si že to myslí z čistě kamarádského vztahu, nebo to že se mu někdo líbí je jen zástěrka aby mohl zbalit mě?
Díky.
Co to.. co to k sakru je? Chtel se před tebou udelat reprakem? Ne, to není normální.
Kolik Vam je?
Ty už tu jednu diskuzi máš, že ti ten tvůj kamarád řekla, že ten crush byla jen legrace. Předpokládám, že jste tak v 9.třídě. To víš, v tomhle věku s kluky hází hormony, je jim v zásadě fuk, koho si můžou osahat a kdo ošahá piňdu jemu. Když jsi tak hloupá, že se necháš, co by toho nevyužil. Ty dnešní holky fakt nemají žádnou sebeúctu ani stud. Nechovej se jako kurvička. Věř tomu, že až bude mít velkej zájem, pozná se to jinak, než že si nechá sáhnout mezi nohy.
Jo a až se Zbalite, tak odjedte daleko a budte šťastní. Ale řekni to aspoň doma mamince a tatínkovi.
@adelecka567 píše:
Ahoj, potřebuji něco vědět, co jsem se zamilovala so svého {crushe} někdo kdo se ti líbí, jsem se začala více potkávat s mým kamarádem se kterým jsem už dříve měla vztah, dokonce si dovolil mi ukázat i svůj zadek a přirození, to jsme byli tak v 5 třídě, hodně se změnil, jak povahově tak i vzhledem, ale furt mi něco připadá divné, kamarád sice neustále říká že se mu líbí někdo jiný, ale pokaždé když jsme spolu má nějaké připomínky, chce mi furt lehat na rameno, chce abychom si spolu lehli a dívali se na hvězdy, chce mě objímat, chtěl se předemnou udělat reprákem
![]()
Díky.
Myslím si, že stav, že se mu někdo líbí, mu nezabranuje sbalit kohokoliv jiného, je to chlap… ![]()
Ale tím, že se Tě snažil utopit, vykazuje známku krušování spíš větší než menší, takže bych tajně doufala.
A přitom bych samozřejmě myslela i na druhého Krušíka a vyhlížela ještě dva další, prázdniny jsou dlouhé… ![]()
Myslim, ze jsi cvok. Nebo to chces napsat anglicky - aby to bylo vice in?
Příspěvek upraven 17.07.22 v 13:06
@lachtanice86 píše:
Reprakem? Tvl cože?
Vid??? To pry ani Ontar nezna.
@Stará známá co je na tom svok? Crush je normalní, novodobý výraz pro někoho kdo se ti líbí ![]()
@Dara90 nevím jestli umíš číst, ale tohle není o mým crushovi, ale o mým kamarádovi.
@adelecka567 píše:
@Stará známá co je na tom svok? Crush je normalní, novodobý výraz pro někoho kdo se ti líbí
Já myslela, ze crush znamená úplně něco jiného…starnu sakra..