Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky neznám moc žen. Na co? Pokud hledáš partnerku, stačí ti jen jedna. Teda měla by ![]()
Neboj, je ti teprve 19, ta jedna konkrétní se někde vyloupne ![]()
Na to najít si přítelkyni nepotřebuješ znát hodně žen
tvá přítelkyně nemusí být nikdo z těch, koho teď znáš.
My jsme se s přítelem seznámili v autobuse, taky jsme se předtím neznali.
Jednou se mi stalo, že mě na ulici zastavil kluk a řekl mi že jsem moc krásná a jestli by neměl šanci a nešla bych s ním někam. Odmítla jsem, protože mám přítele, ale hrozně mě to potěšilo a bylo to hezké. Takže doporučuji zkusit něco takového. Ale musíš to myslet upřímně, žádný lov ![]()
A nenech se odradit, když tě některá odmítne.
Co to je za chujovinu? Škola, práce, koníčky - nikde žádné holky? ![]()
@Darkandeep píše:
Na to najít si přítelkyni nepotřebuješ znát hodně žentvá přítelkyně nemusí být nikdo z těch, koho teď znáš.
My jsme se s přítelem seznámili v autobuse, taky jsme se předtím neznali.Jednou se mi stalo, že mě na ulici zastavil kluk a řekl mi že jsem moc krásná a jestli by neměl šanci a nešla bych s ním někam. Odmítla jsem, protože mám přítele, ale hrozně mě to potěšilo a bylo to hezké. Takže doporučuji zkusit něco takového. Ale musíš to myslet upřímně, žádný lov
A nenech se odradit, když tě některá odmítne.
Jasně že tě to potěšilo a bylo to hezké, když jsi holka
Ten kluk ale, který dostal už po padesáté takto košem je na tom ovšem úplně jinak, pro něj to vůbec hezké není a nepotěšilo ho to ani trochu
![]()
@Kutil Tom píše:
Jasně že tě to potěšilo a bylo to hezké, když jsi holkaTen kluk ale, který dostal už po padesáté takto košem je na tom ovšem úplně jinak, pro něj to vůbec hezké není a nepotěšilo ho to ani trochu
![]()
Ale tak stejně by nepotěšilo mého přítele, kdybych ho vyměnila ![]()
Najdi si nějakou činnost, co tě baví, která se dělá ve skupině a věnují se jí i dívky tvého věku. Nejdřív se nauč fungovat jako kamarád a normálně s ženskými komunikovat bez toho, aby si propadal do nervozity či paniky.
Pak nějakou sympaticou pozvi na rande.
Ideálně si najdi takovou brigádu, že budeš mít i kolegyně - teď ideálně na léto nějakou obsluhu na stánku na koupališti či něco takového a zapoj se do té party lidí, co okolo toho stánku bude.
A ještě nějaký koníček, který tě bude bavit a budou tam i ženy - v tomhle je ideální třeba nějaké dobrovolnictví, tam obvykle bývá více mladých žen, než mužů.
V případě že si věříš co se nějaké základní sebedůvěry a schopnosti konverzace týče - nainstaluj tinder a začni randit.
Zdravím
Poslední dobou mám špatný pocit. Všude kolem sebe vidím své kamarády jak se znají se spoustou holek. Mají pomalu více kamarádek, než kamarádů. Já jich také pár znám, ale vídím je tak jednou za uherský rok.
Jde mi hlavně o to jak si mám najít partnerku. Je mi čerstvě devatenáct. A s tak malou skupinou známých dívek mi to připadá nemožné. V mém životě se mi téměř ve všem daří a nemám na co si stěžovat. Proto se víc a víc snažím přijít na to, jak si najít přítelkyni.