Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vysokých chlapů je spousta.
Já mám lehce přes 190 a když jsme byli jednou s partou chlapů, tak jsem si uvědomil, že jsem ze všech šesti ten nejmenší.
@pouzitychlap A v kterém kraji se teda pátrá po těch, ke kterým může žena vzhlížet a ne se k nim sklánět, mi poradíš?
@Anonymní píše:
@pouzitychlap A v kterém kraji se teda pátrá po těch, ke kterým může žena vzhlížet a ne se k nim sklánět, mi poradíš?
Většina byla ze Středočeského.
Ale nevím, zda jsou rozdíly mezi kraji tak výrazné. Většina z nich se narodila někde úplně jinde.
@Kockazvysocan píše:
Je to tvůj pocit. Já mám 161cm a na seznamce jsem poznala 2, kteří měli 170 -172cm, jinak všichni kolem 180cm. V práci máme vysoké muže kolem 2m, tací tam jsou 4, jinak ten průměr 178 -185, odhadem.
Teď se scházím s mužem,, který má 180cm.
Prosím Tě, jak můžeš se svou výškou (spíš nížkou) napsat, že je to její pocit???
Vždyť Ty jsi skoro až abnormálně malinká, tak bodejť bys TY neměla pocit, že je všecko okeeej?
Bagatelizuješ to doslova ze své nízké úrovně (promiň, to je samozřejmě slovní hříčka).
Je strašně moc chlapů, kteří měří sotva 175 cm, a to už je pro 173cm holky, kterých je hodně, řekla bych, že to je průměr, opravdu nedostatečné. Stačí mít letní pantofle se 2 cm podrážky a už je to pár, kde chlap opravdu ženu nepřevyšuje.
Měřím 174 a taky vnímám, že těch vyšších tolik není.
Já mám metrsedmdesát a upřímně si nepamatuju, kdy sem naposledy potkala chlapa menšího než já
Vždycky aspoň těch 10 cenťáků navíc má ![]()
@Cimada píše:
Prosím Tě, jak můžeš se svou výškou (spíš nížkou) napsat, že je to její pocit???Vždyť Ty jsi skoro až abnormálně malinká, tak bodejť bys TY neměla pocit, že je všecko okeeej?
Bagatelizuješ to doslova ze své nízké úrovně (promiň, to je samozřejmě slovní hříčka).
Je strašně moc chlapů, kteří měří sotva 175 cm, a to už je pro 173cm holky, kterých je hodně, řekla bych, že to je průměr, opravdu nedostatečné. Stačí mít letní pantofle se 2 cm podrážky a už je to pár, kde chlap opravdu ženu nepřevyšuje.
A proč je to nedostatečné? Fakt se ptám. To je takový problem? Já mám 173 a teda znam jediného chlapa nižšího než já. Jeho manželka je zas o hlavu vyšší než já. A jsou fakt úžasne rozkosny par.
Taky znam jednoho se stejnou výškou, ten je už bývalý a zbytek je fakt vyšší. Aspoň o cm, 2,3,10, ale já na výšce nikdy nebazirovala, tak tohle moc nechapu
@Cimada píše:
Prosím Tě, jak můžeš se svou výškou (spíš nížkou) napsat, že je to její pocit???Vždyť Ty jsi skoro až abnormálně malinká, tak bodejť bys TY neměla pocit, že je všecko okeeej?
Píšu o konkrétních výškách těch mužů, ne o svém pocitu.
A zakladatelka není extrémně vysoká, má 171cm
Mam 179cm. A dnes uz muzu rict, ze mi nevadi mala vyska, ale maly duch:). Jsou muzi, kteri i pri 190cm u mne vzbuzuji pocit jakesi malosti a, naopak, mam treba dva ctitele, kteri maji, buhvi jestli 170cm, ale je jim to ( i mne ) fuk. Pritazlivost se neurcuje vyskou, ale silou osobnosti;). Nicmene kdyz jsem byla mladsi, vnimala jsem to jako ty. A samozrejme je jasne, ze jako krehka vila si vedle nekoho o 10cm mensiho pripadat nebudes. Nicmene jde o to, co povazujes za dulezite.
@K82 Pravdu díš…
Já mám 170cm a partenr 168 a nijak mi to nevadí. Je to totiž mnohem větší chlap než spousta mužů nad 180 ![]()
@Anezka1990 píše:
A proč je to nedostatečné? Fakt se ptám. To je takový problem? Já mám 173 a teda znam jediného chlapa nižšího než já. Jeho manželka je zas o hlavu vyšší než já. A jsou fakt úžasne rozkosny par.
Taky znam jednoho se stejnou výškou, ten je už bývalý a zbytek je fakt vyšší. Aspoň o cm, 2,3,10, ale já na výšce nikdy nebazirovala, tak tohle moc nechapu
Tak každý to má samozřejmě jinak. Mně by menší muž evokoval nedorostlé dítě. Asi bych k němu v sobě při nějakých našich dohadech těžko křesala respekt. Proste se cítím větší a silnější. A to se můžu stokrát přesvědčovat, že na výšce nezáleží. Záleží. Nikdy jsem menšího nechtěla, nikdy mě nepřitahovali a v tanečních jsem kvůli tomu dost trpěla. ![]()
Jeden se mi teď líbí dost, ale je o pár cm menší, prostě škoda.
Jistěže jde vždycky o inteligenci atd., ale prostě chodit vedle malého chlapa jakožto vedle manžela jsem fakt nikdy nechtěla.
Kvůli výšce jsem kdysi odmítla tehdy celkem fajn kluka, ale stejně má svoje chyby, známe se dodnes, takže svého rozhodnutí ani nelituji, i když mi ho tehdy bylo líto a krásně se na mě usmíval. Každej chlap má totiž nějaká ta povahová negativa, tak k tomu ještě nemusí být malý.
![]()
@Kockazvysocan píše:
Píšu o konkrétních výškách těch mužů, ne o svém pocitu.
A zakladatelka není extrémně vysoká, má 171cm
Ale právě že píšeš i o svém pocitu.
Píšeš jí, že je to jen jeji pocit. No to přece není pravda, že jde o pocit.
Prostě má určitou výšku a potkává menší muže. To je fakt, ne pocit.
Je strašně moc chlapů jen mírně nad 170.
Chodila jsem s dvěma zhruba stejně vysokými jako já a fakt není příjemné se do tak malého chlapa "zavěsit ", nedosáhne Ti prostě pohodlně na rameno, neobejme Tě pohodlně. Jedině se vodit za ruku, no.
@Cimada píše:
Ale právě že píšeš i o svém pocitu.Píšeš jí, že je to jen jeji pocit. No to přece není pravda, že jde o pocit.
Prostě má určitou výšku a potkává menší muže. To je fakt, ne pocit.
Je strašně moc chlapů jen mírně nad 170.
Chodila jsem s dvěma zhruba stejně vysokými jako já a fakt není příjemné se do tak malého chlapa "zavěsit ", nedosáhne Ti prostě pohodlně na rameno, neobejme Tě pohodlně. Jedině se vodit za ruku, no.
Vzhledem k tomu, že uvádím míry, tak jde o fakt nikoli mé pocity. Není pravda, že je spousta chlapů menších než zakladatelka, naopak. Neříkám to z pozice své výšky, ale z toho, co vidím. A znovu opakuju, že se 170 cm není žádný čahoun. A seznamky jsou plné vysokých chlapů, bez ohledu na mých 160cm ![]()