Problém se získáním přítelkyně / kamarádů

14
31.7.22 13:21

Problém se získáním přítelkyně / kamarádů

Dobrý den chtěl bych vás poprosit o radu. Je mi 19. let a mám pár měsíců zpátky za sebou první vážný vztah který nedopadl bohužel dobře. Moje nyní už expřítelkyně mi dala totiž po 4. měsícich společného vztahu konec. A to jsem se k ní choval mile. Taky jsem podle mě milý, hodný, pracovitý, sympatický, gentlmanský kluk. Jsem nyní už 5. měsíců bez holky. Vím mám ještě dostatek času na získání jakékoliv další ale je tu několik problémů se kterými bych potřeboval poradit. Jsem nyní čerstvě vyučený zahradník -florista a od září bych chtěl někam nastoupit do zaměstnání. To by nebyl problém. Nyní přes léto chodím na různé akce, párty a snažím se seznamovat s různýma nejen dívkama. Problém je však v tom že jakmile daná akce skončí tak už se s danýma lidma nejenže nesetkám ale už o nich ani nevím ani mi zkrátka nenapíšou když jim dám instagram nebo messenger nebo tel. číslo. Zkrátka zmizí a už o nich nevím. A to stejné je s kamarády. Ani ty temeř žádné nemám a to dokážu být plně společenský člověk a to jsem introvert. Zkrátka nevím co dělám špatně. Baví mě i jízda na kole ale jezdím vždy sám. A už mě to přestává bavit. Jako život bez kamarádu. Poprosil bych prosím jestli by mi někdo mohl poradit co mám v tomto případě dělat. Děkuji dopředu mockrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
31.7.22 13:36

V první řadě buď sám sebou a nemen se kvůli lidem, měla jsem to podobné, spíše introvert, ale vždy jsem měla přátele, pár mi jich pro život stačilo..Jinak mám pocit, že je blbá, nebo jiná doma, mladým jde jen o zábavu, pobavení se a konec, za nás to bylo asi lepší, těch 20let zpět :lol:. Prostě zůstaň sám sebou, dělej, co tě baví, jsi mlady lásku určitě najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.7.22 23:48

Tak jim zkus napsat první ty :) Na fb je spousta skupin, kde lidé hledají nějakého parťáka na nějakou sportovní aktivitu, zkus napsat tam… Pokud jsi z nějakého většího města zkus oslovit sportovní kluby. Občas se pořádají akce na běh, deskové hry atd. Kde hledají další společníky… Můj bratr se třeba seznamuje přes počítačové hry… Jinak v práci se určitě někdo najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová