Kde jste našli své BDSM partnery?

17.7.24 23:20

Kde jste našli své BDSM partnery?

Ahoj všichni! Mám zde dotaz na BDSM praktikující lidi. Kde jste našli své partnery? Ano, jsou seznamky ale to se ještě bojim kvůli mým zkušenostem (kdyžtak můžete doporučit). Slyšela jsem že jsou i nějaké BDSM společnosti kde spolu pořádají různé akce a scházejí se. De facto taková skupina přátel z tohohle odvětví. Tam si hodně lidí co jsem slyšela svou polovičku našlo, ale já nemůžu bohužel nic najít. Kdyžtak budu ráda za zkušenosti, Poraďte prosim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.7.24 07:46

Napřed jsme se našli a až pak zjistili co nás baví. Jsme na Amaterech a velmi opatrně se tam najít spřízněná duše dá. Ve swingers klubech se pořádají BDSM akce a v Přerově existuje klub Trojka, kde se milovníci BDSM schází.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 22:38

Taky na Amaterech

• Citovat
  • Upravit
18.7.24 23:58

..

@Blonďatá holka… třeba jsi právě našla zde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 08:51
@Blonďatá holka píše: Více

Co bys rada slysela? :) Hleda se uplne stejne jako normalni partner. Kdyz jste si sympaticti a chlap udela prvni krok, tak mate rande a postupne si vykladate i o sexu.

Je to o zkusenostech… jednu partnerku jsem mel takto zalozenou, ale tehdy jsem jeste nechapal, co a jak potrebuje. Druhou sub jsem nasel skrz inzerat, dali jsme kafe a pak jsme si vykladali. Ona byla v te dobe zadana, tak nic nebylo. Ale po roce se rozvedla a tak uz jsme vedeli, co a jak, a nastalo objevovani :) Dalsi sub jsem si nasel taky pres inzerat. Tam to tak nejak vyplynulo ze situaci a z rohovoru po sexu, ze se da postupne pritvrzovat. Dospelo to do celkem divoke podoby :) Chlap pozna, kdyz se zena dostava do tranzu, napr. chytnutim pod krkem… ale jednoduche to neni. Sub nyni prubezne hledam asi dva roky a hleda se hur, nez normalni partnerka. Holt pro zeny to je kapku rizikovejsi…

• Citovat
  • Upravit
3099
19.7.24 09:46

Před 17 lety na chatu v příslušně orientované místnosti… (Je pravda, že když jsem se od Něj tehdy poprvé nechala svázat, bála jsem se hrozně a nadávala si v duchu do nezodpovědné krávy, že jsem ani nikomu neřekla kam jdu, s kým jdu… no mladá a blbá, nicméně stále žiju a stále jsme spolu :mrgreen: ). Dnes asi nějaké skupiny na Facebooku :nevim:, Facebooková nejsem. Každopádně opatrně :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
23.7.24 19:10

Proč si to nevygooglis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 20:22

Pokud jsi nekde pobliz, tak v Praze je klub Atelier, ktery je v ramci komunity oblibeny. Do klasicky seznamky bych to explicitne nepsal, ozve se ti hafo tech, co si na to jen hrajou. Muzes zkusit bdsmlife, amici jsou spis obecne zamereni, ale treba budes mit kliku a vuli se probrat balastem. Hledani v techto vodach nic moc…. Hodne stesti

• Citovat
  • Upravit
4
25.7.24 19:47

Nedoporučuju Amatéry ani BDSMlife seznamku. Občas je vhodné tam mrknout, protože kluby tam oznamují plánované akce, rozhodně ale neztrácej svůj čas dopisováním si s někým, protože to nikdy nikam nevede.. Dřív jsem také hledala. Nejlepší je počkat, ta chuť na BDSM jednou přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.24 21:02
@Hejkur píše: Více

Myslis, ze kdyz nekdo vi, jaky je a co chce, tak je rozumny cekat az to prejde?
Kamos taky cekal, nakonec si vzal holku, ktera je stejna jako on, asi taky cekala, tak jsou doma dva subici a vyspi se spolu zhruba jednou rocne. Z kamose se stava alkoholik, v jejim pripade netusim, ta asi jen spokojene kyne. Dobra rada k nezaplaceni :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.24 23:26

@Hejkur a kdy asi tak? Nám je přes 40 a spíš se to prohlubuje a rozvíjí. Teď jsme si našli známé, kterým je přes 50.

• Citovat
  • Upravit
1540
25.7.24 23:50
@Blonďatá holka píše: Více

Jestli chceš, můžu tě zmlátit zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie