Kde koupím botičky na Ústecku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
637
13.8.10 19:58

Kde koupím botičky na Ústecku

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kde seženu první botičky pro kluka na Ústecku(Ústí, Teplice, Děčín). Náš Kryštůfek začal ťapat a potřebujem kvalitní botičky(vel. 22), dneska jsme byli u Deichmana a Santé-lékarna v hypernově v Ústí, ale bohužel jsme nevybrali, v každé prodejně měli tak 2 páry, jedny se nám nelíbili a další byli nevyhovujcí, strašně tvrdá podrážka :cert: Už začínám být zoufalá. Poradíte, kde jste koupili botky? :think:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
13.8.10 20:01

Já jsem také takhle tápala - nakonec jsem našla výběr ve zdravotnických potřebách a botách..Máte někde poblíž tuto prodejnu?? ( u nás na poliklinice - například)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 20:05

No já bydlím v oblasti okolo Litoměřic,ale botky jsem kupovala normálně v dětském zboží-já kupovala Fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.8.10 20:25

Ahojky, a nechceš svůj okruh měst rozšířit i o Litoměřice :think: Mohu doporučit prodejnu v Litoměřicích „Botička“ v Masarykově ul. Mají i internetové stránky www.boticka.cz Prodavačka velmi ochotná, super výběr a Kuba ve svém věku má docela velkou nohu 22 :oops: Sice sám ještě nechodí, jen krásně obchází, tak jsem koupila takové pevné plné kotníčkové bačkůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 20:30
zoubky píše:
Ahojky, a nechceš svůj okruh měst rozšířit i o Litoměřice :think: Mohu doporučit prodejnu v Litoměřicích „Botička“ v Masarykově ul. Mají i internetové stránky www.boticka.cz Prodavačka velmi ochotná, super výběr a Kuba ve svém věku má docela velkou nohu 22 :oops: Sice sám ještě nechodí, jen krásně obchází, tak jsem koupila takové pevné plné kotníčkové bačkůrky.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.8.10 20:31
milhaus píše:
zoubky píše:
:palec: :palec: :palec:
Čemu vděčím za tolik palečků :think: :lol: Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 20:35

Tak myslím za radu,protože je to fakt dobrý obchod,taky jsem tam byla.A pokud jsi z Litoměřic,tak ještě jeden :palec:Já sice nejsem z Ltm,ale pracovala jsem tam,a jednou do týdne tam jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.8.10 20:49
milhaus píše:
Tak myslím za radu,protože je to fakt dobrý obchod,taky jsem tam byla.A pokud jsi z Litoměřic,tak ještě jeden :palec:Já sice nejsem z Ltm,ale pracovala jsem tam,a jednou do týdne tam jsem.

Jj, ten obchůdek je fajn, kamarádky mi ho doporučily, a jsem fakt spokojená :-) Ještě mi říkaly o jednom v Dominikánské ul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.8.10 20:51

No já zase ráda chodím do dětské módy v Novobranský.Ale tenhle obchůdek je fakt supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
13.8.10 21:04

My botičky v teplicích - dětské botičky U stonožky .
 http://www.detske-botky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.10 21:21

Teda holky, koukám jako blázen 8-o , tak zítra se někam vypravíme, líbí se mi Teplice i ty Litoměřice, takový výběr, to je super :palec: :palec: :palec: Dávám vám taky palce :wink: Zdravotní potřeby se mi moc zkoušet nechtěj, chtěla jsem na jistotu a tu tady teda nemám a ze dvou bot se mi vybírat nechce, takže určitě zítra vyrážíme, ještě se domluvíme s manželem, jestli směr Litoměřice nebo Teplice. Moc děkuji a nápíši jak to dopadlo, ale z toho co jsem viděla na internetu si určitě vyberem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.8.10 09:28

Ahojky, tak jsme v sobotu koupili botky, nakonec jsme teda navštívili Teplice, ale byla jsem nadmíru spokojená, paní prodavačka velice ochotná příjemná, takže vybírat byla paráda :palec: Koupili jsme nakonec modré polobotky od Fare a bačkůrky a jsme spokojený, takže moc děkuji za rady, ještě že tu to emimino je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
16.8.10 18:23

my máme z teplic taky super zkušenosti, jsou tam strašně ochotní.
tak jsem ráda, že nejsme jediní spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková