Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kde seženu první botičky pro kluka na Ústecku(Ústí, Teplice, Děčín). Náš Kryštůfek začal ťapat a potřebujem kvalitní botičky(vel. 22), dneska jsme byli u Deichmana a Santé-lékarna v hypernově v Ústí, ale bohužel jsme nevybrali, v každé prodejně měli tak 2 páry, jedny se nám nelíbili a další byli nevyhovujcí, strašně tvrdá podrážka
Už začínám být zoufalá. Poradíte, kde jste koupili botky? ![]()
Děkuji
Já jsem také takhle tápala - nakonec jsem našla výběr ve zdravotnických potřebách a botách..Máte někde poblíž tuto prodejnu?? ( u nás na poliklinice - například)
No já bydlím v oblasti okolo Litoměřic,ale botky jsem kupovala normálně v dětském zboží-já kupovala Fare.
Ahojky, a nechceš svůj okruh měst rozšířit i o Litoměřice
Mohu doporučit prodejnu v Litoměřicích „Botička“ v Masarykově ul. Mají i internetové stránky www.boticka.cz Prodavačka velmi ochotná, super výběr a Kuba ve svém věku má docela velkou nohu 22
Sice sám ještě nechodí, jen krásně obchází, tak jsem koupila takové pevné plné kotníčkové bačkůrky.
zoubky píše:
Ahojky, a nechceš svůj okruh měst rozšířit i o LitoměřiceMohu doporučit prodejnu v Litoměřicích „Botička“ v Masarykově ul. Mají i internetové stránky www.boticka.cz Prodavačka velmi ochotná, super výběr a Kuba ve svém věku má docela velkou nohu 22
Sice sám ještě nechodí, jen krásně obchází, tak jsem koupila takové pevné plné kotníčkové bačkůrky.
milhaus píše:Čemu vděčím za tolik palečkůzoubky píše:
Ahojky, a nechceš svůj okruh měst rozšířit i o LitoměřiceMohu doporučit prodejnu v Litoměřicích „Botička“ v Masarykově ul. Mají i internetové stránky www.boticka.cz Prodavačka velmi ochotná, super výběr a Kuba ve svém věku má docela velkou nohu 22
![]()
![]()
Tak myslím za radu,protože je to fakt dobrý obchod,taky jsem tam byla.A pokud jsi z Litoměřic,tak ještě jeden
Já sice nejsem z Ltm,ale pracovala jsem tam,a jednou do týdne tam jsem.
milhaus píše:
Tak myslím za radu,protože je to fakt dobrý obchod,taky jsem tam byla.A pokud jsi z Litoměřic,tak ještě jedenJá sice nejsem z Ltm,ale pracovala jsem tam,a jednou do týdne tam jsem.
Jj, ten obchůdek je fajn, kamarádky mi ho doporučily, a jsem fakt spokojená
Ještě mi říkaly o jednom v Dominikánské ul.
No já zase ráda chodím do dětské módy v Novobranský.Ale tenhle obchůdek je fakt supr.
My botičky v teplicích - dětské botičky U stonožky .
http://www.detske-botky.cz/
Teda holky, koukám jako blázen
, tak zítra se někam vypravíme, líbí se mi Teplice i ty Litoměřice, takový výběr, to je super
Dávám vám taky palce
Zdravotní potřeby se mi moc zkoušet nechtěj, chtěla jsem na jistotu a tu tady teda nemám a ze dvou bot se mi vybírat nechce, takže určitě zítra vyrážíme, ještě se domluvíme s manželem, jestli směr Litoměřice nebo Teplice. Moc děkuji a nápíši jak to dopadlo, ale z toho co jsem viděla na internetu si určitě vyberem ![]()
Ahojky, tak jsme v sobotu koupili botky, nakonec jsme teda navštívili Teplice, ale byla jsem nadmíru spokojená, paní prodavačka velice ochotná příjemná, takže vybírat byla paráda
Koupili jsme nakonec modré polobotky od Fare a bačkůrky a jsme spokojený, takže moc děkuji za rady, ještě že tu to emimino je ![]()
my máme z teplic taky super zkušenosti, jsou tam strašně ochotní.
tak jsem ráda, že nejsme jediní spokojení.