Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mamky kde v Polsku koupím plenky Dada? Slyšela jsem na ně jen chválu a do Polska se chystáme, tak že bych si je koupila přímo tam, nevíte kde se tak dají koupit?
V Polsku nevím, ale na facebooku je paní, která je z Polska vozí a já si je od ní kupuji
A odkud jsi? U nás v Ontexu je prodavájí všechny velikosti za 2.50 Kč kus..
@Leniczka23 to si je tam může koupit každý? Slyšela jsem, že je to pouze pro zaměstnance.
@Kies je to česká výroba pro polský trh. Než příště začneš zvracet, zjisti si, nad čím ![]()
@Leniczka23 Olomouc
@Kies no tady tomu opět někdo musel nasadit korunu. Kdyby jsi věděla, co vše je vyrobené v Polsku, tak nejíš, nesprchuješ se, nepereš prádlo atd…
![]()
@Retezka mno… Vzhledem k tomu, že se tomu (troufám si říct) dost věnuji, tak bys u mě hledala jen těžko něco polského
Natož věci pro dítě
@Retezka Já myslela, že jsi někde blíž ke hranicím
I v Ostravě se dají koupit přímo v prodejně, na jejich facebooku je více info www.i-kocarky.cz
@Kies nevíš o čem mluvíš, je to česká výroba a jsou lepší než pampersky
@Kies ok, tak Tě poprosím, přečti si ještě jednou, na co jsem se ptala. Otázka je KDE KOUPÍM PLENKY DADA a né JESTLI BY JSTE MI JE DOPORUČILI. Něčemu nerozumíš? Dřív než budeš někomu něco hanit, tak si ten výrobek alespoň vyzkoušej ano? ![]()