Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Leniczka23 přímo v Ontexu je nějak podniková prodejna? to je super cena za kus!
@erikasnop Jojo je, mají otevřeno každý sudý týden od pondělí do čtvrtka od 12 do 14 tušim…Já teď používám dady premium a jako luxus (2.50Kč)
@Leniczka23 mohu se prosim zeptat, pleny v prodejne muze zakoupit kdokoliv? Nekde jsem cetla ze je to omezene na zamestnance a rod. prislusniky
@Ráďa81 Kdokoliv nemůže, ale stačí známý, hlásí se jméno na koho se to bere..
Leniczka23 byla by jsi prosím tak hodná a poslala mi odkaz, kde se dají ty plenky koupit, já kupuji od jedné paní ze Zlína a cena je dobrá, ale stejně je prodává dráž než bych je byla schopná koupit v tom Ontexu. Koukala jsem na stránky Ontexu a tam mají jen plenky Helen Harper. Děkuji ![]()
Kdyby se Vám nechtělo pro plenky lítat do Polska, na Facebooku je paní co je prodává. Skupinka se jmenuje Dada plínky pro maminky, jezdí teda jen nějaká města, ale pokud budete ochotná si dojet do nějakého z měst nebo se domluvit na poštu, myslím, že to vyjde levněji než jet do polska ![]()
A kdyby se vám nechtělo nikam lítat tak je možno objednat na eshopu
https://www.dadaplenky.cz/znacka/dada/
Dětské plenky DADA se slevou u nás skladem. Zboží můžete zaplatit za 14 dní! title="Dětské plenky DADA se slevou u nás skladem. Zboží můžete zaplatit za 14 dní!
@Janiinaj @Zazika kamarádka mi poradila plenky dada, ale chtěla bych objednat rovnou takovou tu kracici, kde je více balení, ale na internetu jsem jí nikde nenašla. Poradíte?
@Martanka92
dej si do vyhledávače dada plenky v krabici, rozklikni obrázky, hledej ![]()