Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, moje dcera (12) je menší postavy a chce zkusit tanga.
Já nemám nic proti, ale nevíme kde sehnat její velikost.
Moc děkuji za rady.
Tanga 12ce a to proc? Apropo noseni tang neni vubec zdrave zpusobuje to caste posevni zanety.
Zkusila bych koupit XS nebo S. Pripadne pak na strankach pro tanecnice, aerobik apod.se daji koupit detske
Tanga 12ti lete? Proboha proč? Ať má teda aspoň troje na den, jsou extrémně nehygienicke. Snad nebude trpět záněty.
@topazio A tanga jako nejsou kalhotky? Jsou holky, které prostě normální kalhotky nesnesou. ![]()
Pane bože, tady je to hned jako ve slepičárně ![]()
Vždyť jsou to jen kalhotky ![]()
Zakladatelko osobně bych dceři vysvětlila možná zdravotní rizika a koupila ji velikost xs.
Prosim vas, ja jsem nosila taky tanga asi od 13..jo, uz v tom veku mi vadilo, ze je videt obrys kalhotek v kalhotech a nic mi z toho nebylo
musi to byt kvalitni material…dnes uz dam prednost bezesvemu pradlu, ale to tenkrat nebylo..ja bych hledala na internetu, ty tanecni weby je dobry typ..kup neco drazsiho a mas i darek pod stromecek
A proč ne? Chce naprostou prkotinu, fakt nemá smysl vše rovnou zakazovat.
@lilith1 píše:
Tanga 12ce a to proc? Apropo noseni tang neni vubec zdrave zpusobuje to caste posevni zanety.
Ale jen nekterym zenam, mnohe je nosi roky a v pohode
@Katka232 Zkuste Marks and Spencer, v dospělé kolekci mají od velikosti 6 což je EU 34, ty by mohly být dostatečně malé. Na stránkách mají myslím i přepočty na centimetry na obvod pasu.
@Ernais píše:
Ale jen nekterym zenam, mnohe je nosi roky a v pohode
Souhlasím. Já je nosím od patnácti asi a nikdy jsem zánět atd neměla… Prostě mi extrémně vadily ty švy, co jdou vidět pod kalhotama a bezešvé mi taky vadí, ten pocit dvojí látky na zadku, kalhoty a kalhotky.
@tini píše:
Zkusila bych koupit XS nebo S. Pripadne pak na strankach pro tanecnice, aerobik apod.se daji koupit detske
Děkuji ![]()
@Melodie91 píše:
Prosim vas, ja jsem nosila taky tanga asi od 13..jo, uz v tom veku mi vadilo, ze je videt obrys kalhotek v kalhotech a nic mi z toho nebylomusi to byt kvalitni material…dnes uz dam prednost bezesvemu pradlu, ale to tenkrat nebylo..ja bych hledala na internetu, ty tanecni weby je dobry typ..kup neco drazsiho a mas i darek pod stromecek
Děkuji
Holky, přijde mi že jsem projela snad každej web včetně těch tanečních a nic…
Mohli by jste mi sem poslat odkaz prosím 🙏.
@Anonymní píše:
Souhlasím. Já je nosím od patnácti asi a nikdy jsem zánět atd neměla… Prostě mi extrémně vadily ty švy, co jdou vidět pod kalhotama a bezešvé mi taky vadí, ten pocit dvojí látky na zadku, kalhoty a kalhotky.
Ano, mam to stejne, nejvic nekonfortne si prijdu v bavlnenych kalhotkach klasickeho strihu a vlastne doma vlastnim jen 4 kusy kalhotek z bavlny na dny MS, protoze na krajkovych spatne drzi vlozka. Jinak krajkove kalhotky a tanga nosim taky tak od 15 a nikdy jsem zadnymi gyn. problemy netrpela ![]()