Kde koupit dětský nátělník? Praha ...

1112
6.10.09 09:29

Kde koupit dětský nátělník? Praha ...

Omlouvám se za další sháněcí dotaz, už končím :)

• ale prosím vás kde se dá koupit obyčejný bílý žebrovaný i nežebrovaný nátělník, vel. 92, 98 za normální cenu?? Tím myslím ne 100Kč za kus, to mi připadá přehnané.

Kamenný obchod Praha nebo něco na netu? Nepodařilo se mi najít. Připadně koupím od někoho z vás obnošené. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
6.10.09 10:14

nátelník koupíš v každém detském obchode cena je vetšinou 65 kč..jinak na mimibazaru..já brala tyto sou super..a ma i klučičí
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jinak promin ale tento dotaz se mi zdá opravdu trošlu hloupý…vzhledem k tomu že se jedná jen o nátelník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
6.10.09 10:24
:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
6.10.09 10:43

V Lovosicích asi ano, v Praze ne.
Kdybych totiž ty nátělníky viděla v každém dětském obchodu, neptala bych se tady :wink:

Takže dík za odpověď, která je mi zpoloviny víš k čemu …

Na mmb jsem hledala, našla právě jen ty za stovku, což mi připadá přehnaná cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.10.09 10:49

Přidám trochu do mlýna, z opačného konce republiky sice, ale v tescu jsem držela v ruce nátělníky přes 100 Kč za kus a maminka, co procházela okolo mě, mi poradila, ať kouknu do hypernovy - alberta, že tam jsou téměř za polovic, a fakt byly, ale to bylo vloni, tak těžko říct, jak letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.10.09 10:54

agato lovosice sou oproti pha dost malinké, a na mmb si asi koukala blbe.....koukala sem na mmb..a žádní tílka mi za 100 nevylezly ani nátelníky..takže bud taháš za nos a čekáš kdo to za tebe vyhledá a nebo ..si zakládáš diskuzi jen proto aby sis nákým zpusobem pokecala nisc jiného me nenapadá
napadá me myslenka zda si třeba taky nemám založit diskuzi kde koupím třeba já nevím plácnu nejlevnejší kartáček na zuby.. :roll:

asi je to o tom že nevlezu do jednoho krámu , pokud se mi nezdá cena, ale kouknu i jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.10.09 10:55
Aghata píše:
V Lovosicích asi ano, v Praze ne.
Kdybych totiž ty nátělníky viděla v každém dětském obchodu, neptala bych se tady :wink:

Takže dík za odpověď, která je mi zpoloviny víš k čemu …

Na mmb jsem hledala, našla právě jen ty za stovku, což mi připadá přehnaná cena.

a kdyby sis přečetla muj první příspevek určite by si zjistila že sem ti dávala odkaz na mmb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
6.10.09 11:08

Petro já se tu s tebou opravdu nechci hádat.

Rozdíl mezi malým městečkem a Prahou je právě v tom, že na malých městeh se často naprosto běžně koupí věci, které jsou v Praze hůř k sehnání,
mám už několik takových zkušeností (třeba proto, že taková věc prostě není „in“).

Na mmb jsem opravdu našla jen jednu prodávající s tílky za 100, je fakt, že mi došlo až později, že někdo tomu říká tílko, takže to zkusím i tak.

A uznávám svou chybu, že jsem v prvním příspěvku nenapsala, že tím obyčejným nátělníkem myslím klasický bílý nátělník, snad by tě to potom tak nepopíchlo.

Toť vše.

Zabila jsem tady s tebou pár minut, které jsem mohla věnovat jiným věcem, opravdu si tu nepotřebuji pokecat o ničem nebo se s někým prudit.

Přeju hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
6.10.09 11:10

Makino dík, to mi nenapadlo, mi tu Hypernovu nemáme poblíž, takže jsem až tam nedoputovala při shánění, ale zkusím to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.10.09 11:14

Peťo z Lovosic, asi ses špatně vyspala. Nebo máš svoje dny? Já tě chápu. Taky bývám občas protivná a prudím ;) Tak ať to brzy přejde :lol:

Taky jsem dneska založila po dlouhé době diskuzi a doufám, že až se večer vrátím, tak tam nebude stát, jak jsem blbá, že obtěžuju s takovými prkotinami. Tímto se předem omlouvám všem, komu můj dotaz v ní bude připadat „trošku hloupý“. Hold, nikdo není dokonalý.
(A i když někdo založí diskuzi typu: „Jsem těhotná? Co myslíte?“, nebudu mu hned psát, že je to hloupý dotaz, i když si to teda ale fakt budu myslet ;) Oproti tomu se dotaz na levné nátělníky nezdá být zas až tak hloupý. Teda jak komu :lol: )
Jéžiš, to jsem zas vypotila blábol. Jsem si toho vědoma, tak mi to prosím nezdůrazňujte. ;) Jdu raději vařit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.10.09 11:29

lulje práve že sem semimořádne vyspala protože me malá nechala :lol: . jen me prostě zarazilo zakládat diskuzi, která mi teda upřímná opravdu příjde hloupá, krome toho když vím že zakladatelka, umí pracovat s pc, normálne neraguji, ale toto mi vážne nedalo..o tvém příspevku také vím :wink:

aghata..já žila v pha 8 let…takže vím jak to tam je a není

už se nebudu dále zabívat touto diskuzí , každý at si myslí co chce a at má názor jaký chce…já napsala svuj, a nikomu ho necpu, a ten kdo me zná zjiných diskuzí si obrázek o me udelá

tak zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
6.10.09 11:55

V marks and spencer (po Praze je jich několik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
6.10.09 12:48

Nahodou dobrej dotaz,taky s tim mam problem,jsem z LBC..kolikrat jsou tady mnohem,ale mnohem stupidnejsi dotazy..Lulje presne tak,diskuze typu Jsem tehotna? me dohaneji k silenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.10.09 13:59

dneska jsem koupila v CA na Budějovický - 4kusy za 250 Kč, což je asi cca 60 kč za kus. Jsou obyč bez obrázku, jinak s obrázkem tam maj 2kusy za 175kč.
A nevíte, kde se v Praze daj sehnat dětský kšandy???? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.10.09 14:02

taky nemám pocit, že je to stupidní dotaz… už týden lítám po Praze a sháním podzimní bundičku na dvouletý dítě a kšandy a mimojiné tílka za rozumnou cenu. Tílka maj drahý, bundičky jen zimní a kšandy… ty radši nemaj vůbec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová