Kde koupit gormity nebo bakugany?

15674
9.1.12 20:36

Kde koupit gormity nebo bakugany?

Ahoj. Jsme pozvaní na oslavu 6.narozenin, ptala jsem se rodičů, co by oslavenci udělalo radost, a dostala jsem odpověď, že nejspíš gormit nebo bakugan. Asi tu budu za úplného píp, ale já fakt nevím, co to je, jak to vypadá a kolik tak asi to může stát. Jestli je víc druhů, jestli něco z toho je žádanější atp. Předpokládám, že se to dá koupit i v hračkářství.

Mám stejně staré dítě, ale holčičku, a tak se orientuju spíš v panenkách ChouChou, princeznách a Hello Kitty :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
9.1.12 20:40

ahoj u nás je mají normálně v hračkářství, jsem kupovala synovi přítelkyně od bráchy :mrgreen: trocha plastu za spoustu peněz :roll: jsou to takové divné postavičky - je o tom i seriál myslím v animáčku že jsou nebo kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.1.12 20:45

jo jo to jsou nějaký bojový roboti, užíždí na tom můj synovec :roll: Mám pocit, že ty postavičky jsou ale pěkně drahý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36

Ja jdu do tehle diskuze jen proto abych zjistila co to je:D Takze neboj, nejsi sama :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

Jsou to takový hnusný příšery,běželo to na Barandowě.No já to scháněla pro synovce.Měli to v Dračiku,ale tak malý figurky a za dost peněz teda.Pak mi známá to koupila někde u ťamanů a bylo to úplně stejný.A kluk se z toho mohl zbláznit jak se mu to líbilo.Nebo asi v každém hračkářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
9.1.12 20:46

Kdekoliv - od hračkářství až po vietnamce. Cenové relace taky různé.
Můj syn na tom neujíždí, dokonce sám uznal, že je to blbost,ale znám, vím, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.1.12 20:48
Restra píše:
Ja jdu do tehle diskuze jen proto abych zjistila co to je:D Takze neboj, nejsi sama :))

:mrgreen: Nebojím se, je mi jasné, že v tom sama nejsem. Jsem se dneska o tom bavila s kamarádkou, která má taky chlapečka (jen trochu mladšího) a taky v tom moc zběhlá není :lol: .

Takže zítra naklušu do hračkářství a omrknu to, jestli si na dárek nebudu muset vzít půjčku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.1.12 20:51

http://www.srovnanicen.cz/q/gormit/?z=40

Hmm 15cm plastarna za 4 kila :roll: To radsi kvalitni drevenou hracku, ale ty nobojuji v TV reklamach :| :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.1.12 20:53

zadej si to na mimibazaru, vyjede ti jich spoustu. levných i drahých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

http://cards-planet.de/…ed_op_ed.jpg

Jsou to takovéhle koule a když je hodíš na zem nebo zmáčkneš tak se otevře a sestaví se z toho taková potvora. Jedna stojí kolem 250 kč :roll: Měla by jsi se asi ještě poptat které už mají.

Příspěvek upraven 09.01.12 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

No tak to vidím tak, že koupím pár gormitích jogurtů a bude :roll: .

U vietnamců to asi koupit nemůžu, páč já nepoznám, jak moc se to bude pdoobat originálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.1.12 20:56
hkac píše:
No tak to vidím tak, že koupím pár gormitích jogurtů a bude :roll: .U vietnamců to asi koupit nemůžu, páč já nepoznám, jak moc se to bude pdoobat originálu.

Myslím že to ani nepozná.Synovec do toho je blázen a nepoznal nic.A stály mě asi 120kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.1.12 20:57
kosatka píše:
zadej si to na mimibazaru, vyjede ti jich spoustu. levných i drahých

To jsem udělala jako první, ale moc chytrá jsem z toho nebyla.

Jak to tady tak čtu, tak to asi přestanu řešit, protože oni toho doma prý mají spoustu, takže mi přijde zbytečný dávat tolik peněz za něco, o čem vím prd a čeho nejspíš doma mají tolik, že to kluk stejně neocení. Tak zkusím vymyslet třeba něco s gormitama. A jsem ráda, že mám holčičky, páč těm stačí pár hezkých gumiček a radosti je víc ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.1.12 20:59

Lastkecka, díky, teď už nějakou předsavu mám. Ale je to šílený :roll: . Anežka jednu dobu byla blázen do sbírání postaviček Hello Kitty, ale stačilo jí, že jsme občas koupili jogurt a doufali jsme, že tam bude kočička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
9.1.12 21:17

Kupuju je v krámě u vietnamců - jeden za 25,–kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí