Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Jsme pozvaní na oslavu 6.narozenin, ptala jsem se rodičů, co by oslavenci udělalo radost, a dostala jsem odpověď, že nejspíš gormit nebo bakugan. Asi tu budu za úplného píp, ale já fakt nevím, co to je, jak to vypadá a kolik tak asi to může stát. Jestli je víc druhů, jestli něco z toho je žádanější atp. Předpokládám, že se to dá koupit i v hračkářství.
Mám stejně staré dítě, ale holčičku, a tak se orientuju spíš v panenkách ChouChou, princeznách a Hello Kitty
.
ahoj u nás je mají normálně v hračkářství, jsem kupovala synovi přítelkyně od bráchy
trocha plastu za spoustu peněz
jsou to takové divné postavičky - je o tom i seriál myslím v animáčku že jsou nebo kde
jo jo to jsou nějaký bojový roboti, užíždí na tom můj synovec
Mám pocit, že ty postavičky jsou ale pěkně drahý ![]()
Ja jdu do tehle diskuze jen proto abych zjistila co to je:D Takze neboj, nejsi sama ![]()
Jsou to takový hnusný příšery,běželo to na Barandowě.No já to scháněla pro synovce.Měli to v Dračiku,ale tak malý figurky a za dost peněz teda.Pak mi známá to koupila někde u ťamanů a bylo to úplně stejný.A kluk se z toho mohl zbláznit jak se mu to líbilo.Nebo asi v každém hračkářství.
Kdekoliv - od hračkářství až po vietnamce. Cenové relace taky různé.
Můj syn na tom neujíždí, dokonce sám uznal, že je to blbost,ale znám, vím, co to je.
Restra píše:
Ja jdu do tehle diskuze jen proto abych zjistila co to je:D Takze neboj, nejsi sama
Nebojím se, je mi jasné, že v tom sama nejsem. Jsem se dneska o tom bavila s kamarádkou, která má taky chlapečka (jen trochu mladšího) a taky v tom moc zběhlá není
.
Takže zítra naklušu do hračkářství a omrknu to, jestli si na dárek nebudu muset vzít půjčku
.
http://www.srovnanicen.cz/q/gormit/?z=40
Hmm 15cm plastarna za 4 kila
To radsi kvalitni drevenou hracku, ale ty nobojuji v TV reklamach
![]()
zadej si to na mimibazaru, vyjede ti jich spoustu. levných i drahých
http://cards-planet.de/…ed_op_ed.jpg
Jsou to takovéhle koule a když je hodíš na zem nebo zmáčkneš tak se otevře a sestaví se z toho taková potvora. Jedna stojí kolem 250 kč
Měla by jsi se asi ještě poptat které už mají.
Příspěvek upraven 09.01.12 v 20:54
No tak to vidím tak, že koupím pár gormitích jogurtů a bude
.
U vietnamců to asi koupit nemůžu, páč já nepoznám, jak moc se to bude pdoobat originálu.
hkac píše:
No tak to vidím tak, že koupím pár gormitích jogurtů a bude.U vietnamců to asi koupit nemůžu, páč já nepoznám, jak moc se to bude pdoobat originálu.
Myslím že to ani nepozná.Synovec do toho je blázen a nepoznal nic.A stály mě asi 120kč ![]()
kosatka píše:
zadej si to na mimibazaru, vyjede ti jich spoustu. levných i drahých
To jsem udělala jako první, ale moc chytrá jsem z toho nebyla.
Jak to tady tak čtu, tak to asi přestanu řešit, protože oni toho doma prý mají spoustu, takže mi přijde zbytečný dávat tolik peněz za něco, o čem vím prd a čeho nejspíš doma mají tolik, že to kluk stejně neocení. Tak zkusím vymyslet třeba něco s gormitama. A jsem ráda, že mám holčičky, páč těm stačí pár hezkých gumiček a radosti je víc
.
Lastkecka, díky, teď už nějakou předsavu mám. Ale je to šílený
. Anežka jednu dobu byla blázen do sbírání postaviček Hello Kitty, ale stačilo jí, že jsme občas koupili jogurt a doufali jsme, že tam bude kočička.