Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V lékárně bych se zkusila zeptat. U nás sice mají ve vitrinách samý značkový, ale když chci obyč, vytáhnou zpod pultu košík, kde maj obyč Nuk a podobně:-)
@monika32 Tak ostrý jsme neměli ani jeden a jsou různé velikosti, takže záleží, jaký koupíš.
@avm3 píše:
@monika32 Tak ostrý jsme neměli ani jeden a jsou různé velikosti, takže záleží, jaký koupíš.
U nás mají dvě. A ostatní dodlíky to nemaj, jen canpol, že je přes dudák ryska od lisování, ale je fakt, že já kupuju jen silikon, nevím jak u kaučuku, ale velikost mi přijde stejná. mělas v ruce kytičku dudlík? Tam je ta savička fakt miniaturní
![]()
@Žirafátko píše:
U nás je mají normálně v Tetě
U nas v Tete, ve Zdravotnickych potrebach (i pro nedonosenatka, malicke), tam jdou i objednat - druhy den je mas, a v jedne hrackarne. ![]()
Globus, některé lékárny, zdravotnické potřeby, drogerie typu Teta (ne DM).
Ještě mi napadlo - zeptat se těch známých, od kterých ho dostal, kde ho koupili ![]()
Klasickej nikde sehnat nejde ani v lekarne!! Tresinky a kopretinky, kyticky stary dudliky jdou sehnat v takovych tech starych drogerkach:-) my v Brne jednu mame a od tam kupuju hodne maminkam a posilam ptze fakt sehnat nejdou:-)
@Luciet2: Zdravím, mohu se zeptat, kde v Brně se dá takový dudlík sehnat? Náš malý taky jiný nechce
Děkuji za odpověď ![]()