Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezky den
muj dotaz vypada hodne vseobecne, ale treba nekdo tip mit bude. Urcite nepredpokladam, ze vse sezenu na jednom miste, ale budu rada za tipy na obchody s kvalitnim nabytkem v tomto duchu. Urcite IKEA…ale kdyz si vyjedu takovou tu klasiku Sconto, Asko, tak to neni uplne ono. Resenim je urcite i truhlar, ale uvidime taky podle rozpoctu. Dekuji moc. ![]()
Tak boho a scandi je úplně rozdílný styl, tak teda úplně nevim, jaká je tvoje představa.
@Tosidelassrandu libi se mi oboji, v nekterych aspektech se prolina, nebo aspon ja to tak subjektivne vnimam. Vylozene se divam po svetlych barvach, prirodnich materialech (nejlepe kombinace bila a hneda), mene tradicnich kouscich - nevim, jak to vysvetlit, ale treba aby knihovna nebyla takovy ten klasicky obdelnik s policemi.
@Reinarei píše:
@Tosidelassrandu libi se mi oboji, v nekterych aspektech se prolina, nebo aspon ja to tak subjektivne vnimam. Vylozene se divam po svetlych barvach, prirodnich materialech (nejlepe kombinace bila a hneda), mene tradicnich kouscich - nevim, jak to vysvetlit, ale treba aby knihovna nebyla takovy ten klasicky obdelnik s policemi.
https://www.gertsnel.cz/katalog/?…
Něco takovýho?
Všechny nábytkové domy nabizeji obtížné zajímavé kousky z masivu, většinou nejakeho exotického, s významným podílem ruční práce a přiznanymi “vadami”. Bývá ten nabytek ruzne vyřezavany, malovaný, patinovany, lepeny, takže se montuje minimálně nebo vůbec… a taky má odpovídající cenovku a hmotnost
muže byt barevný, ale třeba i bílohnedy jak hledas, myslím si, ze mám doma takovou komodu v boho stylu. Tu jsem koupila ještě v Kice, když existovala.
Dekuji za prispevky:) ja jsem nasla neco, co by odpovidalo…ale berte s rezervou. Myslim i na prakticnost. Je to ted mainstream, ale opravdu se mi to libi, je to utulny, cisty.
Zkus i HM Home a Zara Home, ti mají také podobne kousky. Na ty bych zapomněla. Jinak ale to není nic, co by v běžných nabytkarnach nebylo si myslím ![]()
@Semtex dekuji, urco mrknu. Je mi to jasny, neco se urco najde. Spis treba jestli ma nekdo zkusenost s nejakym mene znamym obchodem (klidne eshopovym), kde ten nabytek v tomto duchu byl a nebyla to uplna pastika:)
@Reinarei píše:
Dekuji za prispevky:) ja jsem nasla neco, co by odpovidalo…ale berte s rezervou. Myslim i na prakticnost. Je to ted mainstream, ale opravdu se mi to libi, je to utulny, cisty.
Tyhle fotky bych řekla, že je skoro komplet ikea a jysk. Dále mě napadá scandishop.
@Reinarei píše:
Tohle uděláš v pohodě z věcí z Ikei, k tomu dáš květiny, kdybys to chtěla ozvláštnit tak kup stolek v bazaru, nějaký doplněk.. hezky věci mají třeba na bellarose.cz, ale třeba i v Pepku ![]()