Kde koupit nábytek v boho/scandi stylu?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
9.8.23 11:14

Kde koupit nábytek v boho/scandi stylu?

Hezky den :) muj dotaz vypada hodne vseobecne, ale treba nekdo tip mit bude. Urcite nepredpokladam, ze vse sezenu na jednom miste, ale budu rada za tipy na obchody s kvalitnim nabytkem v tomto duchu. Urcite IKEA…ale kdyz si vyjedu takovou tu klasiku Sconto, Asko, tak to neni uplne ono. Resenim je urcite i truhlar, ale uvidime taky podle rozpoctu. Dekuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tosidelassrandu
9.8.23 11:18

Tak boho a scandi je úplně rozdílný styl, tak teda úplně nevim, jaká je tvoje představa.

• Citovat
  • Upravit
31
9.8.23 11:24

@Tosidelassrandu libi se mi oboji, v nekterych aspektech se prolina, nebo aspon ja to tak subjektivne vnimam. Vylozene se divam po svetlych barvach, prirodnich materialech (nejlepe kombinace bila a hneda), mene tradicnich kouscich - nevim, jak to vysvetlit, ale treba aby knihovna nebyla takovy ten klasicky obdelnik s policemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.8.23 11:45
@Reinarei píše:
@Tosidelassrandu libi se mi oboji, v nekterych aspektech se prolina, nebo aspon ja to tak subjektivne vnimam. Vylozene se divam po svetlych barvach, prirodnich materialech (nejlepe kombinace bila a hneda), mene tradicnich kouscich - nevim, jak to vysvetlit, ale treba aby knihovna nebyla takovy ten klasicky obdelnik s policemi.

https://www.gertsnel.cz/katalog/?…

Něco takovýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
9.8.23 11:58

Všechny nábytkové domy nabizeji obtížné zajímavé kousky z masivu, většinou nejakeho exotického, s významným podílem ruční práce a přiznanymi “vadami”. Bývá ten nabytek ruzne vyřezavany, malovaný, patinovany, lepeny, takže se montuje minimálně nebo vůbec… a taky má odpovídající cenovku a hmotnost :lol: muže byt barevný, ale třeba i bílohnedy jak hledas, myslím si, ze mám doma takovou komodu v boho stylu. Tu jsem koupila ještě v Kice, když existovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.8.23 12:00

Dekuji za prispevky:) ja jsem nasla neco, co by odpovidalo…ale berte s rezervou. Myslim i na prakticnost. Je to ted mainstream, ale opravdu se mi to libi, je to utulny, cisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
9.8.23 12:02

Zkus i HM Home a Zara Home, ti mají také podobne kousky. Na ty bych zapomněla. Jinak ale to není nic, co by v běžných nabytkarnach nebylo si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.8.23 12:05

@Semtex dekuji, urco mrknu. Je mi to jasny, neco se urco najde. Spis treba jestli ma nekdo zkusenost s nejakym mene znamym obchodem (klidne eshopovym), kde ten nabytek v tomto duchu byl a nebyla to uplna pastika:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.8.23 12:34
@Reinarei píše:
Dekuji za prispevky:) ja jsem nasla neco, co by odpovidalo…ale berte s rezervou. Myslim i na prakticnost. Je to ted mainstream, ale opravdu se mi to libi, je to utulny, cisty.

Tyhle fotky bych řekla, že je skoro komplet ikea a jysk. Dále mě napadá scandishop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
9.8.23 12:41
@Reinarei píše:
Dekuji za prispevky:) ja jsem nasla neco, co by odpovidalo…ale berte s rezervou. Myslim i na prakticnost. Je to ted mainstream, ale opravdu se mi to libi, je to utulny, cisty.

Tohle uděláš v pohodě z věcí z Ikei, k tomu dáš květiny, kdybys to chtěla ozvláštnit tak kup stolek v bazaru, nějaký doplněk.. hezky věci mají třeba na bellarose.cz, ale třeba i v Pepku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný