Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, po 3 letech jsem přišla o milovanej nůž, který jsem používala na vše. Ráda bych si pořídila nějaký kvalitnější. Doporučte mi prosím jaký používáte. Nejlépe nějaký lehčí. Děkuji a přeji hezký večer
@misaskalska píše:
Ahoj, po 3 letech jsem přišla o milovanej nůž, který jsem používala na vše. Ráda bych si pořídila nějaký kvalitnější. Doporučte mi prosím jaký používáte. Nejlépe nějaký lehčí. Děkuji a přeji hezký večer
Docela kvalitní jsou Zwilling remark Boba Kramera.
Victorinox, KDS, Solingen, Giesser, F.Dick
Všechno kvalitní nože. Stačí jen vybrat velikost a tvar.
@Cenarius píše:
Victorinox, KDS, Solingen, Giesser, F.DickVšechno kvalitní nože. Stačí jen vybrat velikost a tvar.
KDS fakt ne, ani jinde zmíněný Fiskars… v této cenové kategorii jsou čínské nože Xinzuo, jen kvalitou jsou na tom výrazně lépe.
Ja mam KDS a nemozem si ich vynachvalit, prezili vsetko, lahko sa ostria a ostrie relativne vydrzi.
Samozrejme znacka to nieje zvucna, ani zberatelsky atraktivna ale pomer cena/vykon som zatial nikde lepsi nenasiel.
Pre mna je KDS typicky predstavitel „workhorse“ (ako sa to preklada?), proste drzi hubu a maka.
A to sa k niektorym KDS uz vyradenym z kuchyne spravam dost drsne (orezavaju travu okolo dlazby, buzirku z drotov) a stary KDS mam stale, zatial co niekolko dalsich luxusnych znaciek som uz davno vyhodil (v kuchyni bol s nimi stale problem a v zahrade to nevydrzali).
Ano prevedenie rukovate se strasne plastove a humpolacke, to je fakt ale zase sa nesmykaju v ruke.
Děkuji všem, dívala jsem se na všechny a rozhodla jsem se zkusit tu kvalitnější řadu premier, už mám objednáno
Nemůžu se dočkat na krájení. Hezký večer ![]()