Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Drogerka, tesco, albert, benzinka. kupujem taky durex. pepina mi smrdely a primeros nesedely.
Lidl.
Jako pokud souložíte jednou měsíčně tak si klidně kupujte ty drahý
ale vsadím COKOLIV na to že kdyby jsi ten lidl narval do Durex obalu tak to nepozná. Taková ta pseudo honba za značkou ![]()
@B4RC3LON4 píše:
To snad vyjde ale draz jak ta antikocepce ne?
Tady asi nebude motivací cena…
@kve-tinka píše:
@B4RC3LON4 ne kdyz se soulozi 1× tydne.![]()
tak nejak mas presne pravdu
@ireeenka píše:
Tady asi nebude motivací cena…
tak to jo motivaci musi hlavnebyt v prvni rade zdravi te zeny co si budem povidat
@Aletheia Já teda rozdíl poznám. Už minimálně po čuchu
, Durex jsme měli ty tenoučké RealFeel… to prostě není to samé. ![]()
@Pipet píše:
@Aletheia Já teda rozdíl poznám. Už minimálně po čuchu, Durex jsme měli ty tenoučké RealFeel… to prostě není to samé.
jj taky tak. jiny gumy mi proste fakt smrdi. ![]()
@Pipet píše:
@Aletheia Já teda rozdíl poznám. Už minimálně po čuchu, Durex jsme měli ty tenoučké RealFeel… to prostě není to samé.
Pokud máš zkušenost tak určitě, případně pokud víš že ti nesedí. Ale takové to předem odmítání protože to nemá cool nápis je na hlavu.
RealFeel je jiná liga ![]()
Naposledy jsme měli z Rossmana, byla dost dobrá cena. Kupujeme normálně v obchodu.
Kupovali jsme vždy v Lidlu a spokojenost
I manželovi vyhovují
A jsou fakt za super cenu.
Beru HA, ale pro přítelův lepší pocit čas od času ještě k tomu navíc i kondom. Kupujeme Primeros, normálně v supermarketu/drogerii po krabičkách 12 ks.
@B4RC3LON4 píše:
To snad vyjde ale draz jak ta antikocepce ne?
ale zas nemá ženská v sobě umělé hormony, které nepotřebuje ![]()
@omites píše:
ale zas nemá ženská v sobě umělé hormony, které nepotřebuje
vzdit jo jak rikas HA je svistvo
@Aletheia Ale propracovali jsme se k nim postupně, právě jsem nejdřív kupovala levné a postupně „značkovější“
, jestli to bude stát za to…
Aktuálně mám furt nějaké zdrav. trable, takže na kondomy nemám ani myšlenku. Chlap chudák už by klidně bral i ty Lidlové ![]()
Ale tak předpokládám časem zlepšení a ty z netu mají vždycky dlouhou expiraci ![]()
Teď myslím máme nějaký mix Pasante, je s nima sranda, posledně jsme vylosovali nějaký bubblegum, modrý
![]()