7 denní pauza a ejakulace do pochvy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
22.12.16 20:10

7 denní pauza a ejakulace do pochvy?

7 denní pauza a ejakulace do pochvy?
Muže se to nebo je to riskantni? Nikde nemužu najit jestli se to muže nebo ne. Mame radši použivat prerušovanou souloż? Antikoncepce chrani i když mam tu pauzu je to tak? :D :lol: děkuju za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
22.12.16 20:13

Nikde to nemůžeš najít, hmmm. A zkoušela jsi číst příbalový leták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.16 20:17
@JayLee píše:
znam ve svem okoli kamarady ktere takto otehotnely takze pouzijte kondom a na nic z toho nespolehejte abyste pak nerisili pripadny tehu a potrat ;)

Znám holky, které otěhotněly přes kondom, takže nesouložte vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.12.16 20:34
@Monikasano píše:
Nikde nemužu najit jestli se to muže nebo ne.

Zvláštní, mně to vyplivlo hromadu různých odkazů: Google, bejby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
22.12.16 21:22

Jaaaaaj :nevim: :zed: :zed:

to je to samy jako kdyz si ty mlady mysli jak umeji s pocitacem, ale neumi nic, nez lezt na fb apod. hovadiny

• Citovat
  • Upravit
22.10.18 20:26

Zadna ochrana neni uplne 100%ni, takze pokud nechces riskovat tehu, radsi pouzijte kondom. HA ma hrozny vedlejsi ucinky a je nebezpecne ji dlouho pouzivat, krome toho i snizuje sex-drive..Kondomy take nejsou idealni. Ja jsem po diteti nechala svymu manzelovi podvazat chamovody ( muzska sterilizace, tzv. vazektomie) a to je podle meho nazoru nejlepsi reseni. Veskere strahy a obavy z tehotenstvi pryc, konec pouzivani HA atd…Muzi se po operaci hoji dost rychle a mohou mit sex uz za par dni. Trva ovsem 20 ejakulaci, nez jsou sterilni - to se musi zkontrolovat vysetrenim ejakulatu. Toho je po operaci vyrazneji mene, na coz si nekteri muzi mohou stezovat, ale ja to beru spis jako vyhodu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 19:25

Ahoj holky, jsem opět vyplašena a potrebuju se tady s vámi asi o to podělit :nevim: třeba me někdo uklidni :lol: měla jsem sex s přítelem na konci února, kdy hned druhy den jsem to dostala (7 denni pauza, beru antikoncepci), přítel se do me neudělal a pak jsem začala brát asi za 3 dny zase další platicko jako normálně, pseudomenstruace zase přišla v poradku par dni zpět a v plné sile :) mám si delat obavy, jestli mohu být těhotná a pripadne, když taková situace nastane, ze otěhotnite den před menstruaci (i když se mi to zda malinko nerealne), jak pocitat týdny těhotenství? 8o

• Citovat
  • Upravit
1573
6.4.21 22:24

Já fakt nevím, proč tu antikoncepsi bereš???abys měla menší chuť k jídlu???nejspíš proti otěhotnění, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí