Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
7 denní pauza a ejakulace do pochvy?
Muže se to nebo je to riskantni? Nikde nemužu najit jestli se to muže nebo ne. Mame radši použivat prerušovanou souloż? Antikoncepce chrani i když mam tu pauzu je to tak?
děkuju za odpovědi ![]()
Nikde to nemůžeš najít, hmmm. A zkoušela jsi číst příbalový leták?
@JayLee píše:
znam ve svem okoli kamarady ktere takto otehotnely takze pouzijte kondom a na nic z toho nespolehejte abyste pak nerisili pripadny tehu a potrat
Znám holky, které otěhotněly přes kondom, takže nesouložte vůbec.
@Monikasano píše:
Nikde nemužu najit jestli se to muže nebo ne.
Zvláštní, mně to vyplivlo hromadu různých odkazů: Google, bejby
Jaaaaaj
![]()
to je to samy jako kdyz si ty mlady mysli jak umeji s pocitacem, ale neumi nic, nez lezt na fb apod. hovadiny
Zadna ochrana neni uplne 100%ni, takze pokud nechces riskovat tehu, radsi pouzijte kondom. HA ma hrozny vedlejsi ucinky a je nebezpecne ji dlouho pouzivat, krome toho i snizuje sex-drive..Kondomy take nejsou idealni. Ja jsem po diteti nechala svymu manzelovi podvazat chamovody ( muzska sterilizace, tzv. vazektomie) a to je podle meho nazoru nejlepsi reseni. Veskere strahy a obavy z tehotenstvi pryc, konec pouzivani HA atd…Muzi se po operaci hoji dost rychle a mohou mit sex uz za par dni. Trva ovsem 20 ejakulaci, nez jsou sterilni - to se musi zkontrolovat vysetrenim ejakulatu. Toho je po operaci vyrazneji mene, na coz si nekteri muzi mohou stezovat, ale ja to beru spis jako vyhodu.. ![]()
Ahoj holky, jsem opět vyplašena a potrebuju se tady s vámi asi o to podělit
třeba me někdo uklidni
měla jsem sex s přítelem na konci února, kdy hned druhy den jsem to dostala (7 denni pauza, beru antikoncepci), přítel se do me neudělal a pak jsem začala brát asi za 3 dny zase další platicko jako normálně, pseudomenstruace zase přišla v poradku par dni zpět a v plné sile
mám si delat obavy, jestli mohu být těhotná a pripadne, když taková situace nastane, ze otěhotnite den před menstruaci (i když se mi to zda malinko nerealne), jak pocitat týdny těhotenství? ![]()
Já fakt nevím, proč tu antikoncepsi bereš???abys měla menší chuť k jídlu???nejspíš proti otěhotnění, že???