Kde kupujete kondomy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1827
1.1.17 21:48

Kupovali jsme také v lidlu. A nebo nejčastěji někde cestou na benzínce :mrgreen: Značku si už nepamatuji, ale vím, že jsem to nijak neřešila co je to za značku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31964
1.1.17 22:27
@Ice79 píše:
8o Tak to se snad dá koupit v každém supermarketu, ne? Nebo se stydíš? :mrgreen:

Kupovat v supermarketu je dneska už nesmysl vzhledem k ceně.

Jinak zakladatelko my bereme nejčastěji na KondomShop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31964
1.1.17 22:29
@Aletheia píše:
Lidl.Jako pokud souložíte jednou měsíčně tak si klidně kupujte ty drahý :mrgreen: ale vsadím COKOLIV na to že kdyby jsi ten lidl narval do Durex obalu tak to nepozná. Taková ta pseudo honba za značkou :roll:

No to nevím, většina těch „obyč“ kondomů jde poznat jednak hrozným smradem a jednak nepříjemným materiálem. Ale samozřejmě každému vyhovuje něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
1.1.17 22:48

No nevím..Pokud musím zakládat diskuzi o tom, kde koupit kondomy, tak to bych raději ani nesouložila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.1.17 08:48

Kupujem na netu a napr tyto konkretne a vzdy velka baleni https://e-kondomy.cz/…glyder-144ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.1.17 16:56

My berem vždy nějaký vetsi balicek ze slevomatu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
19.6.17 23:47
@Leenvecka píše:
Rossmann uz nekolikate baleni (taky jsem vysadila HA) a pohoda, stoji 50kc 12ks.

ahoj prosim Ťa ty v Rossmanu, to je značka Rossman na obale? Chodím tam velmi málo, tak sa nevyznám díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.9.20 20:17

Já jsem se vždycky styděla to kupovat někde osobně, tak jsem taky raději objednávala na e-kondomy a už tenkrát tam měli výběr, takže věřím, že teĎ tam toho budou mít mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.2.21 20:44

To je fakt, tam mají fakt všechno možný, i takový kondomy o kterých jsem ani nevěděla že existují, tak jsme hned vyzkoušeli svítící a řeknu vám, byla to jízda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
1.4.21 08:58

Kupovala jsem je normálně v obchodě. Ale ta nabídka teda nic moc. Jen klasika. Chtěli jsme zkoušet a experimentovat, tak je kupuju na shopu e-kondomy. Tam mají neskutečnou nabídku.

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
1.5.21 07:28

My nakonec zkusili skin a spokojenost na obou stranách :)

• Citovat
  • Upravit
15.7.25 15:40

V supermarketech rozhodně nekupujeme – zbytečně drahé 😄 Doporučuji raději online nákup, třeba tady edit admin: reklama webu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí