Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kupovali jsme také v lidlu. A nebo nejčastěji někde cestou na benzínce
Značku si už nepamatuji, ale vím, že jsem to nijak neřešila co je to za značku. ![]()
@Ice79 píše:
Tak to se snad dá koupit v každém supermarketu, ne? Nebo se stydíš?
Kupovat v supermarketu je dneska už nesmysl vzhledem k ceně.
Jinak zakladatelko my bereme nejčastěji na KondomShop.
@Aletheia píše:
Lidl.Jako pokud souložíte jednou měsíčně tak si klidně kupujte ty drahýale vsadím COKOLIV na to že kdyby jsi ten lidl narval do Durex obalu tak to nepozná. Taková ta pseudo honba za značkou
No to nevím, většina těch „obyč“ kondomů jde poznat jednak hrozným smradem a jednak nepříjemným materiálem. Ale samozřejmě každému vyhovuje něco jiného…
No nevím..Pokud musím zakládat diskuzi o tom, kde koupit kondomy, tak to bych raději ani nesouložila. ![]()
Kupujem na netu a napr tyto konkretne a vzdy velka baleni https://e-kondomy.cz/…glyder-144ks
@Leenvecka píše:
Rossmann uz nekolikate baleni (taky jsem vysadila HA) a pohoda, stoji 50kc 12ks.
ahoj prosim Ťa ty v Rossmanu, to je značka Rossman na obale? Chodím tam velmi málo, tak sa nevyznám díky ![]()
Já jsem se vždycky styděla to kupovat někde osobně, tak jsem taky raději objednávala na e-kondomy a už tenkrát tam měli výběr, takže věřím, že teĎ tam toho budou mít mraky
To je fakt, tam mají fakt všechno možný, i takový kondomy o kterých jsem ani nevěděla že existují, tak jsme hned vyzkoušeli svítící a řeknu vám, byla to jízda ![]()
Kupovala jsem je normálně v obchodě. Ale ta nabídka teda nic moc. Jen klasika. Chtěli jsme zkoušet a experimentovat, tak je kupuju na shopu e-kondomy. Tam mají neskutečnou nabídku.
V supermarketech rozhodně nekupujeme – zbytečně drahé 😄 Doporučuji raději online nákup, třeba tady edit admin: reklama webu