Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, dejte tip, kde kupujete nábytek… e-shop i kamenný obchod.
Jsem jak v začarovaném kruhu IKEA, KIKA, SCONTO a teď potřebuji „něco“ co ještě nevím, jak vypadá, ale nikde to neumím najít ![]()
Děkuji
@lucka83 píše:
@Chocolate tak si to nech udelat u truhlare
To mě taky napadlo, máme skvělého, který nám toho do domu už dělal hodně, ale je dost drahý a já momenálně potřebuji ceny „ala IKEA“.
@Chocolate píše:
Holky, dejte tip, kde kupujete nábytek… e-shop i kamenný obchod.
Jsem jak v začarovaném kruhu IKEA, KIKA, SCONTO a teď potřebuji „něco“ co ještě nevím, jak vypadá, ale nikde to neumím najítDěkuji
to mě pobavilo, až jsem si poprskala monitor ![]()
To je těžký když nevíš co chceš
to ti nijak neporadím ![]()
Www.profi-interiery.cz - jezdíme do prodejny dům nábytku Smiřice. Mají tam české výrobce, super kvalita za rozumné ceny. Teď naposledy jsme si tam objednali nábytek do pokojíčku od profi-interiery. Myslím, že tahle firma ma vícero prodejců, tak třeba bude něco i ve vašem okolí ![]()
@Chocolate
Ahojky, já si teď vcelku oblíbila Asko a Sconto.. ze sconta máme sedačku, z aska stěnu do obýváku a jsem spokojená.. Mám ráda jednoduchý, vzdušný styl… Jinak na drobnosti a tak je super ta IKEA:-)
Ja jsem treba gauc kupovala pres kamarada z Nemecka, dala jsem za nej euro. Jinak jsme nabehli do Aska, kdyz byla vyprodej kvuli rekonstrukci. Fungovalo to tam stylem trziste v Turecku, komoda ze sesti tisic zlevnena na pulku, rekla jsem prodavaci, ze nabizim tisicovku, on prepsal cenu a sel s tim za sefem, jestli mi to muze nechat za litr. Mohl. Vybavili jsme si tam onehda cely byt jednim modelem, tzn. stena, komoda, psaci stul a konferencak, puvodne dohromady asi osmnact, odvezli jsme za sedm. Ikea se mi z duse nelibi, samotne kousky mozna nejsou tak spatne, ale nelibi se mi jejich styl, jak jej maji v katalozich.
Kamarád z německa mi říkal že to co máme mi v ASKU jsou věci co se u nich neprodaj… no něco na tom bude
Jináč za mě IKEA
A mě se zas ten Ikeácký styl líbí, ale muselo by to být z Ikei komplet, pár kousků tak nevyzní… Jinak ještě bych doplnila Ideu, je to takový hodně obyčejný nábytek, ale ceny mají dobré a když si s tím člověk pohraje a nakombinuje, dá se. My máme od nich ložnici - postel z masivu a skříň bílé lamino, v kombinaci s modrým kobercem a povlečením to nevypadá špatně. Teď sice začali nabízet i nádherné moderní kousky, ale jejich ceny už jsou trochu jinde… Nebo aukro.cz, tak se dá při troše štěstí sehnat za zlomek původní ceny snad cokoliv, nejen nábytek (my tam koupili třeba mega stůl do kuchyně, ze 16000 za 630 jen proto, že to byl vystavený kus a měl škrábanec:-) On až budou děti, stejně nebude jediný)