Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ráno moudrejsi vecera
Dej si caj, natahni se, koukni na serialy a s.er na to ![]()
Mě vždycky popohání právě ta vidina sebe v uklizeném naleštěném prostoru
Jestli tohle nepomáhá, tak si uvař čajík, dej si nohy na stůl, zavři oči a pořádek si jen představuj
![]()
Já se dokopávat nemusím
Miluju čistotu, takže mi jde uklízení samo
Prostě když vidím, jen pár věcí mimo své místo už jsem mimo a nejdřív uklidím a až teprve potom relax
Nebudu se rozepisovat o svém úklidu, jelikož vím co by následovalo…
že jsem magor a podobně
![]()
@1.zizi píše:
Holky chlap na vyjezdu…dite u babicky a jsem doma sama…doma bordel jak po svetove valce, ze nejsem skoro videt(a to jsem hodne viditelna)…nevim, kde zacit..kdyz zavru oci, tak se vidim s veeelkym hrnkem zeleneho caje, nohy na stole KOLEM UKLIZENO a cucim na serialy, ale jak se dokopat k uklidu..ja budu brecet
![]()
![]()
![]()
![]()
hele až na to přijdeš, jak se donutit, tak mi to řekni, mám stejný problém ![]()
@blorchi píše:
Ráno moudrejsi veceraDej si caj, natahni se, koukni na serialy a s.er na to
Přesně tak, dej si maxihrnek čaje, nožky nahoru a koukej na seriály. Kdy se ti zase poštěstí být doma sama a mít klid? ![]()
Třeba se ti bude chtít zítra. A když ne? No co, on ti ten bordel neuteče ![]()
Já odcházím z práce se slovy - kdybyste mě hledali, víte kde mě najdete -
doma - s nohama na stole.
@1.zizi Jelikož já se nedonutím, uklízí u nás manžel. Má menší toleranci k bordelu než já. ![]()
@Nejhodnější píše:
Já se dokopávat nemusímMiluju čistotu, takže mi jde uklízení samo
Prostě když vidím, jen pár věcí mimo své místo už jsem mimo a nejdřív uklidím a až teprve potom relax
že jsem magor a podobně
![]()
Neprovokuj
![]()
@slavuska1 píše:
hele až na to přijdeš, jak se donutit, tak mi to řekni, mám stejný problém
Já se nikdy nutit nemusím,
tedy jo - tak 1× za 2 roky.
@Nejhodnější píše:
Já se dokopávat nemusímMiluju čistotu, takže mi jde uklízení samo
že jsem magor a podobně
![]()
To mě začalo zajímat.
Jezis ja vas miluju…cekala jsem komentare typu zvedni (_!_) a jdi uklidit atd.
…mate pravdu uklidim pak a chlapovi reknu, ze ste mi to poradily vy
![]()
@Nejhodnější myslim ze jsi tu nekde psala ze jeste deti nemas, to se to potom uklizi, ono s detma je to jeden nekonecnej bordel, na jedne strane zacnes a nez dojdes na druhou tak to dite zase zabordeli
Holky chlap na vyjezdu…dite u babicky a jsem doma sama…doma bordel jak po svetove valce, ze nejsem skoro videt(a to jsem hodne viditelna
)…nevim, kde zacit..kdyz zavru oci, tak se vidim s veeelkym hrnkem zeleneho caje, nohy na stole KOLEM UKLIZENO a cucim na serialy, ale jak se dokopat k uklidu..ja budu brecet