Jak se donutit uklidit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.zizi
8.11.13 18:59

jak se donutit uklidit?...

Holky chlap na vyjezdu…dite u babicky a jsem doma sama…doma bordel jak po svetove valce, ze nejsem skoro videt(a to jsem hodne viditelna :mrgreen: )…nevim, kde zacit..kdyz zavru oci, tak se vidim s veeelkym hrnkem zeleneho caje, nohy na stole KOLEM UKLIZENO a cucim na serialy, ale jak se dokopat k uklidu..ja budu brecet :zed: :zed: :zed: :? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
8.11.13 19:00

Ráno moudrejsi vecera :lol: Dej si caj, natahni se, koukni na serialy a s.er na to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
8.11.13 19:01

Mé virtuální rameno je ti k dispozici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru

Mě vždycky popohání právě ta vidina sebe v uklizeném naleštěném prostoru :mrgreen: Jestli tohle nepomáhá, tak si uvař čajík, dej si nohy na stůl, zavři oči a pořádek si jen představuj :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr

@1.zizi tak neuklízej,
kdo říkal, že musíš.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
8.11.13 19:02

Já se dokopávat nemusím :-) Miluju čistotu, takže mi jde uklízení samo :-) Prostě když vidím, jen pár věcí mimo své místo už jsem mimo a nejdřív uklidím a až teprve potom relax :-) Nebudu se rozepisovat o svém úklidu, jelikož vím co by následovalo… :-D že jsem magor a podobně :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
@1.zizi píše:
Holky chlap na vyjezdu…dite u babicky a jsem doma sama…doma bordel jak po svetove valce, ze nejsem skoro videt(a to jsem hodne viditelna :mrgreen: )…nevim, kde zacit..kdyz zavru oci, tak se vidim s veeelkym hrnkem zeleneho caje, nohy na stole KOLEM UKLIZENO a cucim na serialy, ale jak se dokopat k uklidu..ja budu brecet :zed: :zed: :zed: :? :mrgreen:

hele až na to přijdeš, jak se donutit, tak mi to řekni, mám stejný problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
@blorchi píše:
Ráno moudrejsi vecera :lol: Dej si caj, natahni se, koukni na serialy a s.er na to :mrgreen:

Přesně tak, dej si maxihrnek čaje, nožky nahoru a koukej na seriály. Kdy se ti zase poštěstí být doma sama a mít klid? ;)
Třeba se ti bude chtít zítra. A když ne? No co, on ti ten bordel neuteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

Já odcházím z práce se slovy - kdybyste mě hledali, víte kde mě najdete -
doma - s nohama na stole.

• Citovat
  • Upravit
33018
8.11.13 19:03

@1.zizi Jelikož já se nedonutím, uklízí u nás manžel. Má menší toleranci k bordelu než já. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
8.11.13 19:04
@Nejhodnější píše:
Já se dokopávat nemusím :-) Miluju čistotu, takže mi jde uklízení samo :-) Prostě když vidím, jen pár věcí mimo své místo už jsem mimo a nejdřív uklidím a až teprve potom relax :-) Nebudu se rozepisovat o svém úklidu, jelikož vím co by následovalo… :-D že jsem magor a podobně :-D :mrgreen:

Neprovokuj :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
8.11.13 19:04
@slavuska1 píše:
hele až na to přijdeš, jak se donutit, tak mi to řekni, mám stejný problém :mrgreen:

Já se nikdy nutit nemusím,
tedy jo - tak 1× za 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
Larr
8.11.13 19:05
@Nejhodnější píše:
Já se dokopávat nemusím :-) Miluju čistotu, takže mi jde uklízení samo :-) Prostě když vidím, jen pár věcí mimo své místo už jsem mimo a nejdřív uklidím a až teprve potom relax :-) Nebudu se rozepisovat o svém úklidu, jelikož vím co by následovalo… :-D že jsem magor a podobně :-D :mrgreen:

To mě začalo zajímat.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.11.13 19:07

Jezis ja vas miluju…cekala jsem komentare typu zvedni (_!_) a jdi uklidit atd. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:…mate pravdu uklidim pak a chlapovi reknu, ze ste mi to poradily vy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1159
8.11.13 19:09

@Nejhodnější myslim ze jsi tu nekde psala ze jeste deti nemas, to se to potom uklizi, ono s detma je to jeden nekonecnej bordel, na jedne strane zacnes a nez dojdes na druhou tak to dite zase zabordeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný