Jak se donutit uklidit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
8.11.13 22:27

@Jemys Tak to je hodně nepříjemný, v tomhle s tebou soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.11.13 22:29
@Denisa56 píše:
@Nejhodnější Moje dcera přišla kdysi z návštěvy od své kamarádky docela v šoku. Prý měli tak strašně nepřirozeně nablýskáno a uklizeno, že se tam snad vůbec nežije. V obýváku na stolečku např. dózička s bonbónama, který ale nesměli jíst, ty byly jen na ozdobu a vedle ležel v přesné pozici naaranžovaný časopis, aby to vypadalo jakože zabydleně. :mrgreen:

Tak já mám teda taky takové sterilnější prostředí, ale že by se u mě někdo bál sednou na sedačku, aby mi nepokrčili potahy, tak to zase ne :-D Já jsem prostě jen pořádku milovnej tvor… A když mám čas a mrknu na Výměnu manželek, tak jsem v šoku. Obdivuju ty baby, že dokáží být v takovém prostředí. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
8.11.13 22:33

Holky jenže co je vám příjemnější když přijdete na návštěvu? Naklizená, voňavá a čistá domácnost, nebo někde kde se bojíte zout, aby jste se nepřilepily k podlaze? :nevim: i tak lidi žijí a upřímně řečeno, to fakt nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.11.13 22:34

@Nejhodnější tak tasky a kabelky taky nesnasim pokladat na zem a kdyz uz se stane, ze taska s nakupem na zemi skonci, tak se nedotkne pak podlahy doma..kdy si predstavim, jak lidi venku plivou a tak :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
8.11.13 22:36
@1.zizi píše:
@Nejhodnější tak tasky a kabelky taky nesnasim pokladat na zem a kdyz uz se stane, ze taska s nakupem na zemi skonci, tak se nedotkne pak podlahy doma..kdy si predstavim, jak lidi venku plivou a tak :poblion:

No právě!!! :poblion: :poblion: mám husinu z toho jen si to představím :cert:
jsem ráda, že nejsem sama poloviční blázen :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.11.13 22:37

@Nejhodnější odcamcad pocamcad…ono je rozdil mit bordel ve stylu, ze jsou pohazeny hracky, nebo vytahany obleceni, nebo spinava toaleta+koupelna a drez v kuchyni :poblion:

• Citovat
  • Upravit
9090
8.11.13 22:38

No, já se ani do úklidu nutit nemusím, jednak si vždycky představím nějakou neohlášenou návštěvu, že mě akorát pomluví…a prostě mám ráda doma uklizeno, takže každý den ráno či dopoledne udělám něco málo a je tu relativně uklizeno pořád. Samozřejmě rozházené hračky a semtam drobek neřeším, to s batoletem moc nemá cenu. Pokud se fakt chceš donutit, zkus někde na netu najít pořad „Máte doma uklizeno?“, ten mě donutil vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.11.13 22:39

@Nejhodnější to moje teta v americe to dotahla uplne k blaznovstvi…ta neuklidi nakup, dokud vse neumyje jarem…

• Citovat
  • Upravit
Jemys
8.11.13 22:39

@1.zizi Přesně. Rozházený hračky neberu jako bordel - tomu se prostě s dítětem neubráním, pokud ho nechci mít celej den svázaný v sedačce. Ale nánosy prachu, plísně, humus na záchodě (na záchod jsem obzvlášť vysazená) to nezvládám

• Citovat
  • Upravit
10185
8.11.13 22:40
@Nejhodnější píše:
Holky jenže co je vám příjemnější když přijdete na návštěvu? Naklizená, voňavá a čistá domácnost, nebo někde kde se bojíte zout, aby jste se nepřilepily k podlaze? :nevim: i tak lidi žijí a upřímně řečeno, to fakt nechápu :roll:

Tak to je jasný. Já jednou dostala na návštěvě kafe a lžičku se zaschlým jogurtem. Nějak mě přešla chuť, i když i něco takovýho se může stát, člověk přehlídne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.11.13 22:42

@1.zizi To má teta nějakou obscesi, že „kdoví kdo na to šahal“, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
8.11.13 22:47

@Denisa56 Něco jako Jack NIcholson v Lepší už to nebude

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.11.13 22:48

@Denisa56 no asi jo :nevim:…na jednu stranu ji chapu, ale…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný