Jak se donutit uklidit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
8.11.13 20:13
@1.zizi píše:
Holky chlap na vyjezdu…dite u babicky a jsem doma sama…doma bordel jak po svetove valce, ze nejsem skoro videt(a to jsem hodne viditelna :mrgreen: )…nevim, kde zacit..kdyz zavru oci, tak se vidim s veeelkym hrnkem zeleneho caje, nohy na stole KOLEM UKLIZENO a cucim na serialy, ale jak se dokopat k uklidu..ja budu brecet :zed: :zed: :zed: :? :mrgreen:

:mrgreen: Přicházím projevit účast. Jsem na tom stejně. Slibuju si pořád jako něco za odměnu, až teda uklidím. Ale hned mě to zas pustí. Ta odměna mi za to nestojí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2630
8.11.13 20:14

@berry4 Tak já nevím, jestli si chci kazit tu romantickou chvilku s vínem jen tak :-D jestli k tomu musím mít hadr v ruce :nevim: :mrgreen: Ale jinak to razí i můj přítel „Chceš po mě nějakou práci, co nechci dělat? Tak mi nalij :)

@Svistice Stále držím na drátě, už se blížím k předním místům?:D Jinak to je problém no… Ale tak nakoj, odstříkej, uspi a nalej si :D To se do dalšího kojení vstřebá a máš dvě možnosti- buď s vínem uklidíš, nebo si dáš s vínem pěkně nohy hore ;)

@Poison Ivy Parádní heslo! Ale nesmím ho říkat před přítelem, to by se mu líbilo a to by bylo peklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.11.13 20:15

@Taormína :lol: ale já to teda doma propaguji- nač si něco, co nemám ráda, ale je nutnost nezpříjmenit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.11.13 20:17

@rokris vitej v klubu bordelaru :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.11.13 20:18

@berry4 protoze to by byl clovek vecne pod parou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
8.11.13 20:19

Já miluju čistotu, takže já bych se dokopala, ten pocit válet se v čistotě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
8.11.13 20:20

@1.zizi @berry4 No právě, to by to dopadlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.11.13 20:22

@dani24687 to mne se cistota taky libi, ale kdyz ji udela nekdo jiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
8.11.13 20:22

@1.zizi kde bydlíš?? :mrgreen: :mrgreen: dáme víno a pogruntujem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.11.13 20:26
@1.zizi píše:
@berry4 protoze to by byl clovek vecne pod parou :mrgreen:
:lol: no, to je ta stinná stránka věci :lol: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
8.11.13 20:28

Já miluju pořádek, nedokážu žít v bordelu, nesnáším to. A ráda koukám na „Máte doma uklizeno“. Ty báby mě vždycky tak nabudí, že musím aspoň vyleštit kohoutky. Prostě špinavý a zakrámovaný bydlení mi nedělá dobře na duši. Když už jsme za něj zaplatili tolik peněz, vybíráme pěkný nábytek a doplňky, nerada bych to nechala pohřbít bordelem. Chce to udělat si systém. Nejlepší je jet „odzhora“ Rohy u stropu, aby se vymetly prachučiny - police a vytríny zbavit prachu - uklidit bordel a nádobí na lince a v lednici a nakonec podlahu. Vyluxovat a vytřít. K tomu pěknou muziku, třeba skleničku a uvidíš, jak to bude odsejpat. A za odměnu vonnou svíčku, nohy na stůl a kochat se. Třeba u seriálů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.11.13 20:30

@dani24687 to ja bych uklidila, nez bys prisla, pac se stydim :oops:… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
8.11.13 20:30
@1.zizi píše:
@dani24687 to ja bych uklidila, nez bys prisla, pac se stydim :oops::mrgreen: