Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přicházím projevit účast. Jsem na tom stejně. Slibuju si pořád jako něco za odměnu, až teda uklidím. Ale hned mě to zas pustí. Ta odměna mi za to nestojí. ![]()
@berry4 Tak já nevím, jestli si chci kazit tu romantickou chvilku s vínem jen tak
jestli k tomu musím mít hadr v ruce
Ale jinak to razí i můj přítel „Chceš po mě nějakou práci, co nechci dělat? Tak mi nalij
“
@Svistice Stále držím na drátě, už se blížím k předním místům?:D Jinak to je problém no… Ale tak nakoj, odstříkej, uspi a nalej si
To se do dalšího kojení vstřebá a máš dvě možnosti- buď s vínem uklidíš, nebo si dáš s vínem pěkně nohy hore ![]()
@Poison Ivy Parádní heslo! Ale nesmím ho říkat před přítelem, to by se mu líbilo a to by bylo peklo ![]()
@Taormína
ale já to teda doma propaguji- nač si něco, co nemám ráda, ale je nutnost nezpříjmenit? ![]()
Já miluju čistotu, takže já bych se dokopala, ten pocit válet se v čistotě
![]()
@dani24687 to mne se cistota taky libi, ale kdyz ji udela nekdo jiny
…
Já miluju pořádek, nedokážu žít v bordelu, nesnáším to. A ráda koukám na „Máte doma uklizeno“. Ty báby mě vždycky tak nabudí, že musím aspoň vyleštit kohoutky. Prostě špinavý a zakrámovaný bydlení mi nedělá dobře na duši. Když už jsme za něj zaplatili tolik peněz, vybíráme pěkný nábytek a doplňky, nerada bych to nechala pohřbít bordelem. Chce to udělat si systém. Nejlepší je jet „odzhora“ Rohy u stropu, aby se vymetly prachučiny - police a vytríny zbavit prachu - uklidit bordel a nádobí na lince a v lednici a nakonec podlahu. Vyluxovat a vytřít. K tomu pěknou muziku, třeba skleničku a uvidíš, jak to bude odsejpat. A za odměnu vonnou svíčku, nohy na stůl a kochat se. Třeba u seriálů
@1.zizi píše:
@dani24687 to ja bych uklidila, nez bys prisla, pac se stydim…
to nemusíš, já už dnes pila ![]()