Jak se donutit uklidit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
8.11.13 19:17
  • Citovat
  • Upravit
29730
8.11.13 19:18

Ja bych se na to ted vykaslala, ZHASLA a neco si pustila (film treba :mrgreen: ). A pak bych si pozvala na nejblizsi dobu navstevu, to na mne zarucene pusobi a uklizim jak blesk a dokonale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.11.13 19:18

@Timinka vid zavislost je zavislost :dance:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.11.13 19:19

@asha joo navsteva :mrgreen: :mrgreen: to mam taky velky uklid zmakly, nez dojedou vytahem nahoru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3165
8.11.13 19:19

Já jsem líná, ale mám takovou vrozenou vadu po otcovi a to tu, že pokud chci relaxovat, nebo jít spát, musí být prostě všude uklizeno :mrgreen:
Jako bonus musím mít uklizeno i když jdeme pryč z domu (kdykoliv). A to k smrti uklízení nesnáším a ještě víc ho nerada dělám, nadávám jak tůr. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
8.11.13 19:21
@Nejhodnější píše:
@pylinka nemám, ale teď jsem měla 2 na prázdninách a i přes to jsem dokázala vymyslet a udělat aktivity s nima, uvařit a mít perfektně uklizeno :-)

Na prázdninách :mrgreen: :mrgreen:
Kolik dní, prosím tě?

• Citovat
  • Upravit
1.zizi

@Maculinka odpociva se lip, kdyz je uklizeno ze?…

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
@1.zizi píše:
@Nejhodnější se na konci hlidani nechas sterilizovat :mrgreen:

Myslíš jo??? Hele tak já ji beru! Minimálně na dva týdny, aspoň toho mýho přejdou choutky na děti. Podezřele často nahlíží do kočárů… A u známých hned prcky na ruce. Tak mi ji půjčíš jo? Potřebuji, aby ho to rychle přešlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3165
8.11.13 19:22

@1.zizi Přesně tak. A mám ještě takový lepší pocit, že už to mám za sebou. Hřejivý pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.11.13 19:23
@1.zizi píše:
@asha joo navsteva :mrgreen: :mrgreen: to mam taky velky uklid zmakly, nez dojedou vytahem nahoru :mrgreen:

No, to bych mela problem, jsme v prizemi a nemame zalozni mistnost, jako je treba loznice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.11.13 19:24

Vypnou emimino, vypnout pc, vrhnout se na něco jednoduššího, zábavnějšího. Pak se to rozjede samo. Navíc vidina pořádku, zapálené svíčky na stole, horkého čaje a pohodičky u tv za to stojí. Honem honem 20h za rohem, není čas čekat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.11.13 19:24
@Maculinka píše:
Já jsem líná, ale mám takovou vrozenou vadu po otcovi a to tu, že pokud chci relaxovat, nebo jít spát, musí být prostě všude uklizeno :mrgreen:
Jako bonus musím mít uklizeno i když jdeme pryč z domu (kdykoliv). A to k smrti uklízení nesnáším a ještě víc ho nerada dělám, nadávám jak tůr. :pankac:

Tuhle vadu jsem mela donedavna, nejak mne to s detma pustilo…teda az s poslednim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.11.13 19:25

@Nejhodnější ten muj posledne koukal na nejaky stranky..ja mu koukla pres rameno a on cetl clanek o muzske sterilizaci, ze dalsi dite nechce riskovat…predstav si proste skripani zubu a chut polozit hlavu na koleje a cekat i na Pendolino, ktere ma vecne zpozdeni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
8.11.13 19:27
@naominaomi píše:
Zrus si ucet na emiminu:-DDDD ja jsem to udelala, mrknu sem ted jen sporadicky a mam najednou o mnoho vic casu kazdy den..sileny:-///

No tak na to nemusím nic rušit,
jak si řeknu vypínám,
tak vypínám.

• Citovat
  • Upravit
4336
8.11.13 19:28
@Svistice píše:
@1.zizi Jelikož já se nedonutím, uklízí u nás manžel. Má menší toleranci k bordelu než já. :jazyk:

Ta poslední větička je boží! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný