Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
IKEA…par veci mame ze Sconta, ale nic moc..jinde si neumim vybrat, nelibi se mi bud ten nabytek, nebo cena. Ale zasmala jsem se, ja mivam tenhle problem u obleceni a bot - nevim, co chci, ale vim, ze nechci nic z toho, co vidam v obchodech ![]()
Sedačku ze Sconta a zatím se drží. Nábytek v obýváků nic moc - už jsme museli šetřit, ale už si nepamatuju název firmy. A potom vestavěnou skříň na míru od Pjataka a ta je teda skvělá.
Jamall - mám od nich obývák, předsíň, dětský pokoj i kuchyň. Ikea je taky super.
Já se vtírnu do diskuze s dovolením s dotazem. Sháním babči horní kuchyňský policový díl, otvírání nahoru, né klasicky do boku (přestavěla jsem jí kuchyň a na otvírání do boku není místo). Dá se vůbec někde sehnat jen ten jeden díl? Nebo musím nechat vyrobit u truhláře? Já nikdy jen jeden díl kuchyně nekupovala, tak vůbec nevím kam bych pro něj měla zamířit… Mám na mysli něco jako na přiložené fotce, ty horní díly… Kdybyste někdo věděli, tak moc děkuji…
N. evill zkus tu Ikeu, tam prodavaji skrinky samostatne.
Jinak nabytek doma máme kombinace Ikey a nabytku z antiku. Vybiram jen kousky z masivu, nebo pripadne dyhy (kuchyn, knihovna). Asco, Sconto a podobne se mi absolutne nelibi, navic si myslim, ze jsou to sunty.
N. evill zkus oresi, tam delaji i skrinky otevirane nahoru a moc hezke.
Nejradej nakupuju v Ikea, neco malo mame z Aska a nabytek z jysku uz letel pryc.
nekvalitni.
N. evill - když jsme se stěhovali, šla s námi i 2 roky stará kuchyň z Jamallu a nechala jsem si pár skříněk dodělat a nebyl problém.
Já mám skoro komplet vybavení bytu ze Sconto a zatím spokojenost. Nemám ráda IKEA styl, tak jsem hledala jinde, ale ostatní velké obchody mě neoslovily (Jena, Asko, Jysk, Kika) - buď se mi nelíbil nábytek nebo byl na první pohled nekvalitní, nebo se mi třeba hodila jedna dvě věci a to se nevyplatilo kvůli dopravě (objednávala jsem i dovoz 30 km a montáž). Ve Scontu toho mají hodně a vybrala jsem si. Po pěti letech bydlení s ničím žádný problém. Nebrala jsem teda ani u nich ty nejlevnější věci, takovou zlatou střední cestu.
@Chocolate píše:
Holky, dejte tip, kde kupujete nábytek…
u manžela - truhláře
Poslednu dobu ludia kupuju len vyrobky z plastu kovu proste veci onicom a na jedno kopito ale nikdo nevie ocenit drevo, mne sa to strasne paci a z dreva je hocico hocico sa da vyrobit z prirodneho materialu, postele, stolicky, stoli, dvere, podlahy, policky, sošky, vešiaky, doplnky. dlho som hladala vhodnu stranku alebo obchod kde by som nasla to co potrebujem a aby to nebolo neskutocne nadhodnotene a malo to vybornu kvalitu a zvolila som si extra-nábytek a kupila tam manzelsku postel a som velmi spokojna dostali sme zlavu, postel bola vazne kvalitna nikde s anic neodlupovalo nikde ziadne ryhy nenasla som ziadnu chybu jednoducho.(http://www.extra-nabytek.cz/…nior-004-buk) pomali zariadujem uz aj synovi izbu a tiez z masivu
http://www.max-nabytek.cz/…byvaci-steny
My byli tady spokojeni s nábytkem.