Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V marks&spencer, dřív jsem kupovala skleněné, ale co mame děti, kočky a psa, tak to nema smysl. E-shop ale vyzkoušený nemám
kde je potkám na začátku ledna s 80 procentní slevou, je to různý. ![]()
Ja si nakoupila plastove v Kik. Sklenene mam z Irisy, ale asi chvili zustanou u ledu…
Pepco, Kik atd. retezce.
Znama jezdi nekde do Brna, je to velkoobchod.
Letos je fialova, tu jsme meli uz loni + pastelove. Pred domek jsme loni vyrabeli. Takze letos pouze na kuch. stul a konferencak neco koupim. My uz mame tolik variant a barev doma.
A pastelove dekorace jsem brala v Ikee dve krabice. Loni se mi libilo mini banky fialove a to bylo v Tescu.
No ty jo holky, vy kupujete kazdy rok jine? Ja jsem si koupila dve sady v Bauhausu a vubec me nenapadlo mit kazdy rok jine
![]()
Letos jen dokoupim Betlem pro maleho.
Před lety jsem koupila zlaté univerzální, + děti od narození každý rok dostanou v rámci domácího adventního kalendáře 24.12. jednu novou skleněnou, ručně foukanou (a před dětmi jsme si jednu dohromady každý rok s manželem pořídili my). Takže nám takhle ozdob přibývá, a je to akorát k rostoucí velikosti stromu (s manželem nám stačil maličký, teď pro děti je každý rok větší a větší, protože ho jezdí vybírat s námi). Já nejsem moc zastánce designového stromečku, radši máme stromek s historií, o Vánocích na to zíráme a vzpomínáme, ze kterého roku je sovička, ze kterého roku mašinka apod.
@zrcadlo mame to uplne stejne, stromek porad cerveno stribrny, proste klasika a jen obcas prikoupime. Kluci to milujou, hledaji vzdycky, jestli jsou tam ty stejne, beda, kdyby naka chybela
Ani nevim, kam bych to dala, mit kazdy rok jinou barevnou serii ![]()
A jinak kupujeme v Ikea, plastove, ale i latkove, plus sklenene z netu.
@AvajBr píše:
@zrcadlo mame to uplne stejne, stromek porad cerveno stribrny, proste klasika a jen obcas prikoupime. Kluci to milujou, hledaji vzdycky, jestli jsou tam ty stejne, beda, kdyby naka chybelaAni nevim, kam bych to dala, mit kazdy rok jinou barevnou serii
Přesně tak, my jsme si i našim a tchánovcům řekli, že bychom jako svatební dar chtěli jednu vánoční ozdobu z půdy dle vlastního výběru, takže máme na stromku s manželem každý i jednu z našeho dětství. Je to pro nás takové hezké pokračování rodiny…
Mám už 16 let ty samé ozdoby a dokupuju jen pár nových, aby se mi hodily k ostatním. Někdy dáváme jen slámové, ty máme taky léta stejné. Těším se, až syn vyrobí řetěz z papíru a stromek bude hodně „každý pes, jiná ves“. Nic jednotvárného jednobarevného mi nesmí do baráku ![]()
@Mrakotinka2018 Radši to roztočíte v ruletě,co? ![]()
Já koupila nové koule vloni někde, ani nevím kde. Abychom měli něco třpytivého kvůli dceři. Jinak máme ozdoby staré osm, deset let. Je jich víc a víc typů, tak to střídáme. Žádné módní barvy neřešíme.
@Ukulina píše:
@Mrakotinka2018 Radši to roztočíte v ruletě,co?Já koupila nové koule vloni někde, ani nevím kde. Abychom měli něco třpytivého kvůli dceři. Jinak máme ozdoby staré osm, deset let. Je jich víc a víc typů, tak to střídáme. Žádné módní barvy neřešíme.
Presne, ruleta, automaty a pak vybiraji popelnice ![]()
Přemýšlím, kdy jsem naposledy kupovala vánoční ozdoby
Máme léta letoucí ty samý, samy o sobě dost netradiční, ale tím, že je tam věšíme každý rok, je to pro nás vlastně letitá tradice a k Vánocům mi to patří. Muž s dítětem by jiný nechtěli. A jsou nerozbitný.