Octomilky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4140
5.10.18 12:19

Nevim a taky by me to zajimalo. Neznicitelny svine :cert: Uklizim porad dokola kuchyn savem jak blazen porad tu jsou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
5.10.18 12:24

Hej my teď mame úplnou invazi! Hnusny potvory. Kupuju na ne takový ty lepicí pásky do kytek na hmyz. Rozvesim to po bytě v místech, kde jsou nejvíc a docela se na to chytají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
5.10.18 12:26

Odstranit pricinu, proc letaji :mrgreen: Uklidit veskere kose, ovoce, zeleninu, vsechno, co by je mohlo pritahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.10.18 12:29
@Afrikana píše:
Odstranit pricinu, proc letaji :mrgreen: Uklidit veskere kose, ovoce, zeleninu, vsechno, co by je mohlo pritahovat.

Nemam v kuchyni na lince nikde nic, ani drobecek a stejne přijdu a je jich novych pres noc dvacet osm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.10.18 12:33

Nám se objevily asi před 3 týdny, jak se ochladilo, tak dobrý a teď zase. Já je ničím tak, že mám v kuchyni vysavač a vysávám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
5.10.18 12:35

Vysavam ty mrchy vysavacem.

• Citovat
  • Upravit
813
5.10.18 12:39

Taky jsme jich doma meli ted stovky, udelala jsem na ne past s vinem, ale tam se jich chytlo jen par. Nejvic zabralo, behat doma s malym vysavacem a vysavat je, to jsem jich chytla vetsinu, vzdycky kdyz jsem pak nejakou videla, hned jsem ji vysala. A taky zavrit ovoce a pecivo do dozicek a odstranit z kuchyne vsechny kytky v kvetinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
5.10.18 12:50

Pár minut s vysavačem a je klid :lol: jednou jsem v jeden den jich vysala skoro 80, to byla teprv invaze (většinou mám průměr okolo 13 zásahů). Nějakou dobu byl klid, vyhladila jsem je solidně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.10.18 13:12

Do skleničky nalijte čistý ocet.Zabalte skleničku potravinovou fólií a z vrchu udělejte pár dírek.Mrchy vlitnou dovnitř a už se nedostanou ven.U mě zabírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.10.18 13:24

Já nepoužívám ocet, ale kousek nějakého ovoce, trochu sirupu a stejně jako píše @Qadra skleničky, folie, dirky…funguje! Ale! Teď mám doma tolik, že sklenička nestíhá pobírat :cert: a nejhorší je, že jsou ty mršky tak rychlé, že se nedají plesknout jako mouchy :zed: asi taky vyzkouším vysavač :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
5.10.18 13:26

U nás taky…koukáme kde co doma hnije a nikde nic :lol: koupili jsme tu nádobku na octomilky s tou šťávou a už se chytají :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.10.18 13:28

@Junkyska Jen často měňte šťávu, já je takhle nechala přes víkend bez dozoru a hned tam byli červíci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
5.10.18 18:52

Mám otevřenou láhev s octem,kde je zbytek a všechy se tam utopí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie