Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevim a taky by me to zajimalo. Neznicitelny svine
Uklizim porad dokola kuchyn savem jak blazen porad tu jsou ![]()
Hej my teď mame úplnou invazi! Hnusny potvory. Kupuju na ne takový ty lepicí pásky do kytek na hmyz. Rozvesim to po bytě v místech, kde jsou nejvíc a docela se na to chytají
Odstranit pricinu, proc letaji
Uklidit veskere kose, ovoce, zeleninu, vsechno, co by je mohlo pritahovat.
@Afrikana píše:
Odstranit pricinu, proc letajiUklidit veskere kose, ovoce, zeleninu, vsechno, co by je mohlo pritahovat.
Nemam v kuchyni na lince nikde nic, ani drobecek a stejne přijdu a je jich novych pres noc dvacet osm!
Nám se objevily asi před 3 týdny, jak se ochladilo, tak dobrý a teď zase. Já je ničím tak, že mám v kuchyni vysavač a vysávám je.
Taky jsme jich doma meli ted stovky, udelala jsem na ne past s vinem, ale tam se jich chytlo jen par. Nejvic zabralo, behat doma s malym vysavacem a vysavat je, to jsem jich chytla vetsinu, vzdycky kdyz jsem pak nejakou videla, hned jsem ji vysala. A taky zavrit ovoce a pecivo do dozicek a odstranit z kuchyne vsechny kytky v kvetinaci.
Pár minut s vysavačem a je klid
jednou jsem v jeden den jich vysala skoro 80, to byla teprv invaze (většinou mám průměr okolo 13 zásahů). Nějakou dobu byl klid, vyhladila jsem je solidně ![]()
Do skleničky nalijte čistý ocet.Zabalte skleničku potravinovou fólií a z vrchu udělejte pár dírek.Mrchy vlitnou dovnitř a už se nedostanou ven.U mě zabírá…
Já nepoužívám ocet, ale kousek nějakého ovoce, trochu sirupu a stejně jako píše @Qadra skleničky, folie, dirky…funguje! Ale! Teď mám doma tolik, že sklenička nestíhá pobírat
a nejhorší je, že jsou ty mršky tak rychlé, že se nedají plesknout jako mouchy
asi taky vyzkouším vysavač ![]()
U nás taky…koukáme kde co doma hnije a nikde nic
koupili jsme tu nádobku na octomilky s tou šťávou a už se chytají ![]()
@Junkyska Jen často měňte šťávu, já je takhle nechala přes víkend bez dozoru a hned tam byli červíci ![]()
Mám otevřenou láhev s octem,kde je zbytek a všechy se tam utopí ![]()