Matrace Dobré Sny

smajlik345
4.10.18 22:00

já mám tuto https://www.dobresny.cz/…a-kokos.html z dobresny.cz a jsem spokojená od komunikace, dodání tak s matracemi samotnými nemohu si stěžovat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14751
4.10.18 22:13
@miskaja píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli má někdo matraci od Dobré Sny nebo Magniflex. Budeme se stěhovat a chceme si koupit opravdu kvalitní, klidně i dražší matraci. Našla jsem tyto, ale mate mě te velký cenový rozdíl:

https://www.magniflex.cz/…stro-dual-14

https://www.dobresny.cz/…u-penou.html?…

Díky za názory :hug:

Já mám tuhle (dvě) a jsem spokojen https://www.spime.cz/…-luxe-medium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.10.18 22:07

@smajlik345 a jak to bylo s dopravou? četla jsem, že často chodí balík poničení, protržený… Nebála jste se koupit matraci, kterou jste si předtím „neošahala“?

@Prof. Farnsworth Děkuji za odkaz. My bychom chtěli taštičkovou s paměťovou pěnou, spali jsme na tom na návštěvě a bylo to bezkonkurenční. :)

Zajímal by mě názor na matrace magniflex, jsou o dost dražší než ty z dobresny, tak bych chtěla vědět jestli to stojí za to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.10.18 22:29

@miskaja bála i když přes internet kupují dost. tak koupě něčeho na čem budu spát x let a nevím jaké to je jsem měla strach at nekoupím kdoví co, ale naštěstí dobrý spí se mi dobře. Doprava bez problému zabalené to bylo dobře až moc dobře trvalo mi dost dlouho než jsem se do toho dostala :-D matrace byla srolováná což byl v prvu šok zda nebude nějak zničená ohnutá apod, ale zas lépe se nesla než kdybych nesla 120 x200 matraci :-D a lépe se dávala na rošt. Obchod se zajímal zda vše proběhlo v pořadku zda jsem spokojená s matraci apod.. takže i s nimi jsem spokojená že se zajímali

• Citovat
  • Upravit
3
7.10.18 12:32

@smajlik345 Moc děkuju za detailní informace. Můžu se ještě zeptat jak dlouho už matraci máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
7.10.18 12:43

@miskaja matrace mi dorazila 6.6.2016 takže 2 roky a bez problému

• Citovat
  • Upravit
1
7.6.19 13:48

Varování před jejich matracemi. Varuji všechny přátele před nákupem matrací na portálu Dobré sny! Jejich materiál stahuje se všech prostěradel žmolky a usazuje je to jejich silonové vlákno a tvoří žmolky které Vám nedají usnout! A potom Vám jejich reklamační oddělení odpoví! Dobrý den,
ze zaslaných fotografií je patrné, že žmolky jsou z prostěradla nikoliv potahu matrace.
V tomto případě není reklamace možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
7.6.19 21:42

@Jana1125 to jsis zařidila profil jen abys dělala neslušnou reklamu? Já mám jejich matraci 2 roky a bez jediného problému.

• Citovat
  • Upravit
10.7.19 08:55

Matrace Dobry Sny

Ano vsichni, co nemaji problem s matraci Dobre Sny maji stesti, ale pokud problem mate, tak se pripravte na to, ze vam nikdo nepomuze. Nemaji zajem na tom resit nejake problemy nebo jakkoliv pomoct, ci vyjit stric. Standartni jednani jejich asistentky je, ze se v telefonicke nebo emailove komunikaci ani nepredstavi, sama vsak neni schopna problem resit a odmita propojeni s kompetenti osobou. Takze za me NIKDY!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.21 09:10

Dobre sny Ostrava NIKDY

V tomto obchodě si nikdy více nic nekoupim a doporučuji to i ostatním. Objednal jsem si přistylku z paměťové pěny. Když dorazila potah byl čistý, při Ř ozepnuti se jezdec chytal do třepiciho se potahu ke kterému byl zip přišitý..nebylo obroubeno po celé délce ovšem vrchol teprve čekal. Uvnitř měla být růžová paměťová pěna. Ta tam sice byla ovšem ve střední celé časti/ délce po obou stranách byl žlutý flek (asi propocený od používání) Obě strany. Vše jsem nafotil a ihned zboží vracel poštou cena za šunt byla 2120 poštovné mě stalo 365,– Kč.. při kontaktu z jejich infolinkou se snažil muž tvrdit, že je to od slunce :-D)) kdyby to byla vada na peně nebyl by flek ve středu od vrchu dolu v oválu přesně podle používàní. Vrácena byla cena zboží ovšem poštovné nikdo nevrátil. Fotky a e-mail komunikaci mám uchovanou a varují ostatní. V komunikaci místo omluvy jsem se dočkal zesměšnění a můj další nákup proběhl v Ikea a jsem spokojen. Tady již NIKDY více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
23.7.22 16:56

Ahoj, chci se zeptat na nějaké aktuální zkušenosti s e-shopem Dobresny? Chtěla bych si tam koupit postel a matraci. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.9.22 14:06

@Quinn7 dobrý den, jak jste dopadla prosím? Vybírám postel a chtěla bych od nich, bylo vše v pořádku? Děkuji za zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.9.24 13:17

Nejhorší obchod s matracemi

Matrace přišla v absolutně nevhodném balení, skoro 2 týdny jsme ji nemohli srovnat. Pak jsem na ni zkoušela par noci ležet a extrém. Absolutně žádná podpora páteře, propadala jsem se, nemohla jsem z ni vstát. A to vážím 60kg. Při uplatnění reklamace jenom problémy, nějaká arogantní paní na reklamačním má problém s tím, že když to ničí oporu těla, není dostatečný důvod. Budu řešit přes COI. NIKDY VÍCE TENTO OBCHOD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.24 10:41

Špatná zkušenost s tímto e-shopem a zaměstnanci. Žádná vstřícnost k zákazníkovy. Na infolince se s vámi baví jak kdyby jste byli spodina. Výrobky jsou jako z Číny. Hrozná kvalita. Dávejte si pozor na tuto firmu. Nikdy více. Bohužel jsme si nepřečetli recenze a naletěli jsme. Asi páni majitelé jedou raději po penězích když zaměstnávají takové lidi a prodávají takové zboží. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.11.24 02:05

Matrace dobré sny

Tak tuto společnost vůbec NEDOPORUČUJI!!! Do nového Baracku jsme koupily matrace pro všechny a velmi špatně. Pro děti do postýlek, Dětská pěnová matrace Baby CARE s přírodní pohankou
Rozměry: 90×200 a po dvou letech plíseň a okamžitě jsme vyhodili a při roztrhnuti jsme zjistili ze nějaká pohanka byla napadena nějakým škůdcem a to novém baráku!!! A za druhé do nasi loznice jsem koupil od nich,, kupoval jsem vše najednou,, Taštičková matrace METIS 9ti zónová NanoHARD
Rozměry: 160×200 bez pera. A po dvou letech pera která tam neměla být :oops: přesně v těch nejdůležitějších místech na bedrech přesně uprostřed trčela a nepříjemné bodala do těla. Ani obracení matrace nepomohlo. Již nikdy více!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný