Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smajlik345 píše: Více
No jak koukám vy budete nastrčená od prodejce nebo zástěrka ale nic nemění na tom ze jak píšete 5 let jako já 😂 😂 😂 😂to si děláte srandu!!! 😅 😡
Nechám to plavat a vy doufám tady již nenapíšete nic aby vám to ještě více neublížilo.
„Dobré sny“ vůbec nedoporučuji a paní Šmídkové na reklamačním oddělení doporučuji oprášit češtinu a lekce slušného chování. Koupil jsem u nich celkem čtyři matrace a z toho dvě reklamuji pro nevhodný rozměr. Proto jestli si u nich matraci koupíte, doporučuji změřit šíři matrace. Na obalu byl jiný rozměr, než ve skutečnosti byl. Rozdíl v ceně u jedné matrace je 400,– Kč, takže jestli to takhle běžně šidí a vesele okrádají spotřebitele a prochází jim to, tak to je „paráda“. Lituji toho, že jsem se k této diskusi dostal až teď, jinak bych u nich nikdy nic nekoupil. Pro zajímavost: krapet jsem pátral, a na jejich stránkách mají hodnocení 4,4 hvězdičky, ale když si „zagooglujete“, tak se vám u provozovatele „House of…“ objeví 2 hvězdičky a u „Dobrých snů“ 1 hvězdička?!? Hezké klamání tělem, co říkáte?!? Chci se zastat všech oklamaných lidí a dávám podnět k šetření ČOI.
@Paolo1976
Dobrý den, mohu se zeptat jak jste dopadl s tou reklamací matrací na Dobrésny, snami se bohužel nikdo bavit nechce a vše hodí pod koberec, co se týká i fotodokumentace, po 2 nocích spánku máme pod sebou lavor že z něho člověk sotva vyleze a to je udávána tvrdost 4.
Za mě tenhle e-shop nedoporučuji, ani ne po roce matrace proležená, nakonec jsem musela chodit na injekce do zad abych se vůbec narovnala, poslala jsem na reklamaci a vrátili mi ji zpět, že tam není žádná vada, pokud bych matraci nepřevzala, skončila by u nich na skladu, řeším podruhé reklamaci a jejich ochota je neskutečná… ![]()
My máme jinou matraci, nebo jako od jiné značky a to Dům Nábytku Štach. Mají ortopedické matrace, za rozumnou cenu a perfektně mi spravily záda.
Spí se mi o dost líp a záda mě tolik nebolí.
@Veru555 dobrý den, řešila jste přes coi?
Mam stejnou zkušenost, žádná podpora páteře, propadala jsem se, nakonec jsem skončila na injekcích, reklamace první mi neuznali, ze matrace je v pořádku a vrátili mi ji zpět, nechteji nic řešit, druhá reklamace zamítnuta a pokud trvám na reklamaci, mam si ji dovést, ze mi svoz nezajistí, takze bych si musela zaplatit dopravu která stojí přes 2000kč a nemam jistotu že mi matraci reklamují a nepřijdu zbytečně o peníze, šílený… podala jsem take coi a cekam na vyřízení, tak by me zajímalo jak jste dopadla, dekuju
@Paolo1976 dobry den, jak jste dopadla na coi? Také jsem podala
Zajímavé. že špatné recenze jsou pouze tady a pouze od nováčku

Všude jinde mají recenze dobré. Že by konkurence, která je chce vyštípat.
Za mě osobně, mám od nich matrace a luxus asi už 5 let