Kde najít dobrou kamarádku?

Anonymní
27.5.15 16:35

Kde najit dobrou kamaradku?

Holkyje mi smutno. Nemuzu najit dobrou kamaradku. :,( Mam spise jen zname, ktere se obcas ozvou, kdyz se nudi a nemaj nic jineho v planu.Mela jsem 2krat v zivote vybornou kamosku, ale seslo z toho. Jedna zmenila partnera a uz z ni byla jina zena. Proste nemela na me uz cas, zacla kamosit s kamoskama partnera…Druha kamoska se odstehovala a nema zajem, vymlouva se, ze neni cas atd.Tak to na me ted padlo, tak sem si sem prisla postezovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.5.15 16:40

Jsem na RD.Mam kamoskyse kteryma chodime s deckama na pisek atd…Ale nemam zadnou duvernou.To me trapi. Chtela bych se mit zase komu sverit. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1912
27.5.15 16:41

Já nechci být hnidopich, ale na tohle přeci rada není :nevim:… vždyť to přeci musí přijít samo… i kdyby jsme my dvě byly ze stejného města a já ti napsala, že se s tebou budu kamarádit, tak je to hrozně uměle navozený. každopádně já nej kámošku našla na střední, známe se 15 let a nedáme na sebe dopustit :srdce: pak jsem pár hodně dobrých kamarádek našla v práci, pak mám taky jednu tam odsud, kde bydlím, ale zkrátka to přišlo postupně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 16:44

@allluck Ja vim…jen chci slyset, ze nejsem sama na koho se kamaradky vykaslaly. :nevim: Jak nastala zmena, bylo po kamaradstvi. Jedna kamoska zmenila chlapa, druha se odstehovala.Ja taky zmenila partnera, presto pro me kamaradstvi bylo stejne dulezite.

• Citovat
  • Upravit
6822
27.5.15 16:52
@Anonymní píše:
@allluck Ja vim…jen chci slyset, ze nejsem sama na koho se kamaradky vykaslaly. :nevim: Jak nastala zmena, bylo po kamaradstvi. Jedna kamoska zmenila chlapa, druha se odstehovala.Ja taky zmenila partnera, presto pro me kamaradstvi bylo stejne dulezite.

To je právě to v nouzi poznáš přítele. Opravdová kamarádka se s tebou nepřestane bavit když nastane nějaká změna(dítě, změna přítele…)Třeba najdeš časem důvěru v jedné kamarádce s kterou chodíš na ten písek. Chce to jen čas. Nenajdeš nikde kamarádku kterou budeš mít hned druhej den jako nejlepší na celej život. Nezanevři na ty s kterýma ted hodíš ven pravé přátelství se prohlubuje i roky :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.5.15 16:52

To je těžko, nemůžeš to hned brát tak že hledáš kamarádku které bys mohla důvěřovat..
u mě jsou to většinou ze začátku známé a uvidí se, buď si začneme důvěřovat nebo budeme chodit jen na ten písek když zrovna nikdo jiný nebude moct..
odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
27.5.15 16:55

Zakladatelko nejsi jedina ja jsem na tom uplne stejne :zed: odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.5.15 16:56

Tak lidé se s věkem a novými životními situacemi mění, takže i přátelé během života občas odchází a přichází zase jiní. To je běžné, opravdu v tom nejsi sama. Ano, bývají i stabilní životní přátelství „od dětství“, ale s nimi je to jako s celoživotním jedním manželstvím, resp. jedním stále živým láskyplným vztahem - ne každý má to štěstí, a rozhodně to není samozřejmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
27.5.15 17:05
@Anonymní píše:

Zakladatelko, nejsi sama. Ve svém okolí mám už pouze známé a kolegyně. A abych byla upřímná, důvěrnou kamarádku už bych si do života ani nepustila. Takové jsem měla dvě a navzájem jsme se zklamaly, možná jsme tehdy byly prostě mladý telata a šlo by vymazat ty přešlapy, které nás rozdělily, ale nějak jsem přišla o tu chuť důvěřovat. Ale samozřejmě je fajn mít kamarádku, s kterou člověk zajde na kafe, dá si vínko a probere vše možné i nemožné. Jenže kolikrát pak propere právě tahle „kamarádka“ za zády i tebe. No už končím, můj příspěvek zní až moc zahořkle :lol: Prostě píšu, ať víš, že nejsi v takové situaci sama a že má i svá pozitiva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.15 17:06
@Anonymní píše:
Holkyje mi smutno. Nemuzu najit dobrou kamaradku. :,( Mam spise jen zname, ktere se obcas ozvou, kdyz se nudi a nemaj nic jineho v planu.Mela jsem 2krat v zivote vybornou kamosku, ale seslo z toho. Jedna zmenila partnera a uz z ni byla jina zena. Proste nemela na me uz cas, zacla kamosit s kamoskama partnera…Druha kamoska se odstehovala a nema zajem, vymlouva se, ze neni cas atd.Tak to na me ted padlo, tak sem si sem prisla postezovat.

Taky me to trapi :( nemam nikoho, komu se vybrecet na rameni, pro koho dychat

• Citovat
  • Upravit
Lana Lanová
27.5.15 17:09

Jo a k otázce, kde najít - napadá mě: na internetu (emimi, seznamka) a při jakékoli volnočasové aktivitě (kurz, fitko apod.)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.15 17:15

Me proste chybi ta bezmezna duvera. S kamoskou jsme vedely obe vse o te druhe. Probiraly jsme vztahy, sex, rodiny. Jedna se na druhou mohla spolehnout.Byly jsme jako sestry.Ach jo. Ke vsemu mam problemy s partnerem, o to vic mi chybi takova super kamoska. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
2675
27.5.15 17:19
@Anonymní píše:
Me proste chybi ta bezmezna duvera. S kamoskou jsme vedely obe vse o te druhe. Probiraly jsme vztahy, sex, rodiny. Jedna se na druhou mohla spolehnout.Byly jsme jako sestry.Ach jo. Ke vsemu mam problemy s partnerem, o to vic mi chybi takova super kamoska. Zakladatelka.

A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 17:20

Jsem prave ten typ, ktery by ozelel ty zname a mel jen jednu duvernou kamaradku. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Lana Lanová
27.5.15 17:22
@Anonymní píše:
Me proste chybi ta bezmezna duvera. S kamoskou jsme vedely obe vse o te druhe. Probiraly jsme vztahy, sex, rodiny. Jedna se na druhou mohla spolehnout.Byly jsme jako sestry.Ach jo. Ke vsemu mam problemy s partnerem, o to vic mi chybitakova super kamoska. Zakladatelka.

Nechi rýpat, fakt ne… ale vždyť právě ty super kámošky se na tebe vykašlaly (alespoň podle úvodního příspěvku).

I když se teď s někým seznámíš, bude přece trvat než získáš důvěru a budeš se jí svěřovat s takovými intimními problémy. A nemáš záruku, že to proti tobě nepoužije. Já vím, zase uvádím negativa, ale tak to chodí.

Pokud se trápíš ve vztahu, jde se vypovídat i tady a za sebe můžu říct, že mi to pomohlo více než posezení s kámoškou, protože jsem mohla být maximálně upřímná a tak se mi dostalo i objektivních rad a hlavně podpory.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová