Kde najít dobrou kamarádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.15 17:30

Nejde mi zminovani na mobilu.Ano tyto kamaradky se na me vykaslaly. Diskuzu zde taky par mam.Me proste chybi realny pokec treba u vinka.Vim ze ty ex kamaradky mohly plno informaci pouzit proti me. Jenze ja vedela zase duvernosti o nich. Jedna treba podvadela manzela. A nikdy bych ji nepodrazila.Hold jsem takova, cenim si svereneho tajemstvi.

• Citovat
  • Upravit
6831
27.5.15 17:31
@Lana Lanová píše:
Nechi rýpat, fakt ne… ale vždyť právě ty super kámošky se na tebe vykašlaly (alespoň podle úvodního příspěvku).

I když se teď s někým seznámíš, bude přece trvat než získáš důvěru a budeš se jí svěřovat s takovými intimními problémy. A nemáš záruku, že to proti tobě nepoužije. Já vím, zase uvádím negativa, ale tak to chodí.

Pokud se trápíš ve vztahu, jde se vypovídat i tady a za sebe můžu říct, že mi to pomohlo více než posezení s kámoškou, protože jsem mohla být maximálně upřímná a tak se mi dostalo i objektivních rad a hlavně podpory.

Přesně tak s tím vším úplně souhlasím vídej se dál s těmi svými známými je fajn že máš aspon ty můžeš s nima něco podniknout a tak. Třeba se fakt mezi nima najde kamarádka které začneš za pár let věřit ale není to hned kort u přátelství. Nicméně nikdy nebudeš mít záruku budeš si myslet že je to super kámoška a pak zjistíš že tě za rohem pomlouvá. Na vykecání taky ráda používám emimino a to mám dvě kamarádky které znám od dětství a můžu jim věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
27.5.15 17:33
@Anonymní píše:
Nejde mi zminovani na mobilu.Ano tyto kamaradky se na me vykaslaly. Diskuzu zde taky par mam.Me proste chybi realny pokec treba u vinka.Vim ze ty ex kamaradky mohly plno informaci pouzit proti me. Jenze ja vedela zase duvernosti o nich. Jedna treba podvadela manzela. A nikdy bych ji nepodrazila.Hold jsem takova, cenim si svereneho tajemstvi.

a nejde abys něco podnikla s těma známýma co s nima chodíš na písek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 17:36

Asi to zni divne, ale s tema dvema dobryma kamoskama jsme si hned padly do noty. Znaly jsme se chvili a uz jsme o sobe vedely vse. Proste tam byly ty sympatie, ktere nevidim u soucasnych znamych. Takze tak nejak citim, ze z toho nic vic nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.15 17:42

Se znamyma podnikam cas od casu neco.Ale proste se bavime jen o vecech, ktere nejsou duverne. Znama treba ted priznala, ze ji stve manzel, ale uz nerekla proc…Stejne tak ja bych ji nepriznala nase partnerske problemy.Vi ze je mame, ale rekla jsem ji jen pidi duvody ne ty masarky.To je to o cem mluvim.Je v tom kamaradstvi hodne opatrnosti. Chybi tam ta spontannost vysypat vse z rukavu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.15 17:45

Ikdyz v tuto chvili jsem vdecna i za ty Zname.

• Citovat
  • Upravit
Lana Lanová
27.5.15 17:48
@Anonymní píše:
Asi to zni divne, ale s tema dvema dobryma kamoskama jsme si hned padly do noty. Znaly jsme se chvili a uz jsme o sobe vedely vse. Proste tam byly ty sympatie, ktere nevidim u soucasnych znamych. Takze tak nejak citim, ze z toho nic vic nebude.

Ono je to taky s přibývajícím věkem těžší a těžší. Už nesedíme ve školní lavici, nejsme tolik naivní a i když třeba jsme, tak potenciální kámoška, s kterou byste si ještě před lety perfektně sedly, neukáže svou vřelejší stránku, ptž. už má za sebou právě ty negativní zkušenosti, co nám v dětství a mládí ještě chyběly.

• Citovat
  • Upravit
1137
27.5.15 17:50

Zakladatelko, tak napiš odkud jsi třeba se najde někdo kdo by se s tebou potkal a třeba si padnete do oka. Já na jednu stranu si někdy připadám jako ty, že nikoho nemám, ale zase na druhé straně vlastně mám asi 3 docela dost dobré kamarádky… Ale na to vínko večer taky nikoho nemám. Jedna je daleko, druhá má malé dítě a rodinu tak večer moc nemůže a třetí má zase už děti velké a hodně práce tak na vínko nezbývá čas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
27.5.15 17:51
@kacenka8 píše:
Přesně tak s tím vším úplně souhlasím vídej se dál s těmi svými známými je fajn že máš aspon ty můžeš s nima něco podniknout a tak. Třeba se fakt mezi nima najde kamarádka které začneš za pár let věřit ale není to hned kort u přátelství. Nicméně nikdy nebudeš mít záruku budeš si myslet že je to super kámoška a pak zjistíš že tě za rohem pomlouvá. Na vykecání taky ráda používám emimino a to mám dvě kamarádky které znám od dětství a můžu jim věřit

Tak, tak…

Já bych to nakombinovala - stýkat se se známými (kde to časem může přerůst v pěkné přátelství). A když bych měla nějaké trápení, svěřila bych se tady na emimi (kde (tolik) nehrozí, že mě někdo pak potopí).

• Citovat
  • Upravit
2170
27.5.15 17:51

To by mě taky zajímalo kde se hledají… mám také samé známe se kterýma se občas vidím ale spíš trávíme čas se synem samy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
27.5.15 18:00

Holky tak odkud vsechny co hledate kamaradku jste? :lol: ja jsem z Liberce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
27.5.15 18:04

Já jsem z Jindřichova Hradce :mavam: :mavam: jestli je tu někdo z JH nebo i klidně z okolí at písne, budu ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
27.5.15 18:04

Okres Náchod :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
27.5.15 18:06

@Denda66 Ahoj, já jsem od Třeboně :) A v Hradci hodlám rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
27.5.15 18:08
@Hopsinka26 píše:
@Denda66 Ahoj, já jsem od Třeboně :) A v Hradci hodlám rodit :D

ježiš vážně??já jsem z Lásenice, víš kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová