Kde nakupujete látky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bernadett Hodně nakupuji: látky Mráz, kde mají často různé akce a prodávají i zbytky, nikdy mě nezklamali, pak hodně široký výběr mají látky Rudolf, dál mavatex, domatex a dekoratex, pak různě třeba i přes facebook ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Bernadett na Facebooku je spousta skupin. Teď objednávam ze skupiny Balíčky od Misky. Jinak sijemedoma.cz, látkychameleon.cz, unuodesign.cz, batani.cz,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já hodně objednávám látky od Bavlněný svět - mají i šíře bavlna potisk, jednobarevná 240 cm za 136 Kč, pak od Miltex (ten má taky tu rozšířenou šíři) a metráž Miruš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se velmi libi latky z Facebooku: nanitce. Tam bych vykoupila nejradsi cely obchod. ![]()
Ja mam teda opacny problem, shanim nekoho, kdo by mi obcas neco usil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Latkobrani, jasmini, na fc latky metraz Violeta, latky birdie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeje… Toho je
jste úžasné, moc drkuji
všechno si projdu ![]()
@PID záleží co by to bylo… Možná že bychom se mohly domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně velký výběr https://www.metrovytextil.cz/ a nikdy žádný problém s nákupem.
Příspěvek upraven 09.05.19 v 07:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
Nakupuji na:
De-park.cz - moc pekne uplety
Unuodesign.cz - velký vyber softshellu a jiných funkčních materiálu
Nani látky - delaji predobjednavky na německé uplety
Mimilatky.cz - krasne látky i bohatá galanterie
Batani - velký vyber, ale dražší
Terstra.cz - mívají kvalitní německé uplety
Umelluzinky.cz - tam hlavně zahraniční bavlny
Atd atd
na fb už moc neobjednavám, napalila jsem se tam a došly mi hodně nekvalitní látky… to už je lepsi si objednat z Polska sama, posta není zase až tak draha (desowka.pl, belleparis atd)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
určitě se vyplatí mít rozhled a procházet si více eshopů, každý má něco jiného a střídají slevy.
Pak třeba na facebooku švadlenky ve skupinkách prodávají přebytky a tam se dá sehnat něco pěkného levněji.
edit adminem - umazán odkaz
- Citovat
- Upravit
Amalka
Já jsem spokoná na ***Snové látky, kokupím tady kvalitu, rychlé doručení a vždy nějaké překvapení v balíčku. Poštovné za hubičku, ceny si myslím hodně příznivé ve srovnání s jinými obchody. Ta cena o které píšeš je opravdu vysoká a dá se koupit levněji.
- edit admin: upravený odkaz, reklama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dita21 píše:
Já jsem spokoná na ***Snové látky , kokupím tady kvalitu, rychlé doručení a vždy nějaké překvapení v balíčku. Poštovné za hubičku, ceny si myslím hodně příznivé ve srovnání s jinými obchody. Ta cena o které píšeš je opravdu vysoká a dá se koupit levněji.
@admin - spamuje diskuse s nepovolenou reklamou
*edit admin: upravený odkaz, reklama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daruji hodně látek
Ahoj, daruji hodně látek. Zatím mám cca 5 pytlú. Bude jich víc. Některé jsou větší kusy, jiné menší.
V případě zájmu napište. Všechno ať si odveze 1 osoba ideálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit