Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
na www.ikea.cz je dokonce program který si můžeš stáhnout do PC,
nebo se podívej na www.living.cz, tam probíhají různé diskuze, a když se poptáš, tak ti ten návrh někdo rád udělá.
kuchyně gorenje- zdarma tištěný barevný návrh a cenová kalkulace.
Hm, nebo u mě
měla bych být schopná navrhnout snad téměř jakoukoliv kuchyň (alespoň typově), podle vašich požadavků a bez zbytečného navyšování ceny o zbytečné doplňky. Ale taky by záleželo na tom, jak moc na to spěcháte (na počkání bych to asi neudělala, třeba cca do týdne). Samozřejmě abych dokázala vypočítat cenu musela bych mít k dispozici ceník s přehledem dodávaných skřínek, desek, atd. (což by se mi celkem hodilo i při navrhování - přehled dodávaných dílů, ale není to podmínka).
Nebo si s návrhem kuchyně a sepsanými součástmi obejdete kuchyňská studia či truhláře, vyzvednete ceníky a spočítáte si, kde vás to vyjde nejlíp. Rozměrově a typově bývají skřínky a ostatní díly stejné, takže by to neměl být problém.
Ahoj, na této stránce je možné získat NÁVRH KUCHYNĚ ZDARMA po celé ČR
Necháš jim jen tel. email a kraj odkud jsi a oni se ti ozvou do 24 h.
Honza
Ahoj mohla bych ti nabídnout návrh kuchyně ve 3D programu zdarma. Jsem sice na mateřské ale stále spolupracuji s truhláři. Pracovala jsem 8 let v kuchyňském studiu.
Potřebovala bych znát půdorys místnosti a rozvody. Také kolik máte oken, dveří a pokud do kuchyně zasahuje nějaká příčka. Když mi to pošleš co nejdříve na dvou dnů ti pošlu na e-mail barevné návrhy ze všech pohledů.
Tak pokud by jsi měla zájem o návrh a cenovou nabídku zdarma a nezávazně ozvi se mi na tel: 728717225 nebo na e-mail: jindra.spur@seznam.cz
Ahoj Jindřiška ![]()
Ahoj.
Nevíte někdo o nějakém programu , který se dá stáhnout na netu na návrh 3D kuchyně zdarma.
Nějak se mi nedaří nic najít. A Ikea mi nejde spustit ![]()
Ahoj, tady je něco: http://www.kitchendraw.com/CZE/index.htm
Je to ale časově omezené.
ahojky,skus ve vyhledavaci na seznamu zadat kuchyn na miru a nektere stranky tam maj navrh kuchyni zdarma uz jsem to tam parkrat nasla kdyz jsme shaneli kuchyn..hodne stesti..
nám dělal kuchyň truhlář - naprostá spokojenost, dělá i pro kuch.studia (ty si k tomu dají svojí přirážku), ikea je šunt, ale pro inspiraci dobrá, taky jsme programovali dle jejich softwaru. Podivej se na www.nejremeslnici , kde jsou recenze dobrých řemslníků podle okolí
Holky díky.
Nám bude dělat kuchyň jeden známí, ale chtěla bych si jí navrhnout sama. A hlavně v klidu doma
.
Firma GABON, sídlící v Brně, ale dovezou to kamkoliv. Více na www.gabon.cz 100% kvalita, ochota a profesionální přístup. ![]()
Ahoj holky, nevíte, v kterém kuchyňském studiu by nám udělali návrh kuchyně zdarma? S tím, že bychom se poté rozhodli, jestli si necháme kuchyň u nich udělat nebo oslovíme nějakého truhláře. Děkuji za rady. Nepřihlášená Marťa