Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevíte někdo, kde se dá sehnat, nejlépe přes e-shop „závěs“ na místo dveří…sháním takový ten na způsob korálkových závěsů, ale nechci korálky. Spíš jsem viděla takový z proužků cca 4-5cm asi plastu a dohromady zobrazovali motiv obrazu ročního období od Muchy…nenarazil jste na to náhdou někdo?
Ahoj,
cosi takového jsem viděla v Hornbachu. Na netu nevím.
Ahoj.
Nezbyly nám peníze na dveře do RD tak zatím chceme dát do dveří závěsy, ale pořád přemýšlím, jak je pověsit, aby to bylo pěkné.
Chtěla bych závěs s kroužky a pověsit na tyč, ale ta tyč musí držet mezi futry. Ne na zdi u těch dveří. Doufám, že je to srozumytelné ![]()
Ale nevím, jakou tyč tam dát a jak ji připevnit. ![]()
@vicca píše:
Ahoj.
Nezbyly nám peníze na dveře do RD tak zatím chceme dát do dveří závěsy, ale pořád přemýšlím, jak je pověsit, aby to bylo pěkné.
Chtěla bych závěs s kroužky a pověsit na tyč, ale ta tyč musí držet mezi futry. Ne na zdi u těch dveří. Doufám, že je to srozumytelné
Ale nevím, jakou tyč tam dát a jak ji připevnit.
Měli jsme podobně připevněnou tyč: na každou stranu se dá hmoždinka se šroubkem či jak se tomu říká, v té tyči byl malý otvor, tím se ten šroubek prostrčil a ta tyč se pak pootočila. Ta tyč byla trochu pružná, bylo to udělané tak, že při tom nasazování se tyč trochu ohla, tak i kdyby se otočila tím otvorem nad šroubek, nespadla by nikomu na hlavu. Nevím jak to lépe popsat
.
Ahoj, sháním plastový závěs s motivem A. Muchy, už jsem prolezla celý internet, až jsem narazila na tvůj typ. Bohužel nemůžu najít firmu Printplast, nevíš prosím jestli se nepřejmenovala? A když tak jak. Ráda bych ten závěs sehnala jako vytoužený dárek… Díky moc. Ivana.
Lubo, dotaz je na tebe, prosím napiš mi na…@seznam.cz ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo z Vás sehnal tento závěs, nikde ho nemůžu objevit. Děkuji moc
Mám takový závěs ale už se trochu trhá a tak ho lepím. Přidávám se do diskuze a prosím-sehnal ho někdo? a kde? Koukám že diskuze byla naposled loni ale toto je moje dnešní přihlášení a první příspěvek. Odpoví někdo ještě k tomuto tématu? MOC DÍKY!!
Taky to tu dva dny hledám, zjistili jste kde se závěsy z pásků dají ještě někde sehnat? Děkuji za info