Samolepící dekorace do pokojíku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
14.8.07 21:37

Samolepící dekorace do pokojíku

Tak jsem se zase přesvědčila, že mě fóra nemají v lásce :( . Většinou, kdy někam napíšu (a pravda je, že už to vlastně skoro nedělám), tak mi dost často mizí moje pracně sepsané dotazy, moudra a rady. Tako jako teď dokonce dvakrát.
Vybavujeme pokojíček pro naše druhé dítko a pročítala jsem tady některé příspěvky, kde jste hledaly dekoraci do pokojíčku. My máme skvělou zkušenost s www.nalepsi.cz. Je to něco jiného než medvídek Pú nebo Krtek a starší dcera je do teď nadšená z kočiček http://www.nalepsi.cz/…0katalog.gif. Dokonce jsem jim vlastnoručně domalovala pozadí a všichni, kdo k nám přijdou, tak to chtějí taky. Máme ještě takový legrační figurky a dva dospělácký motivy k nám do ložnice. Mrkněte ;-).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
14.8.07 21:40

Jestlipak ta neláska všech možných fór nebude v tom, že tvůj příspěvek je téměř čistokrevná reklama… A jako takovou bych ji měla smazat.

Co myslíš, milá anonymní?

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.8.07 21:45

dělej, jak mylsíš..

Hmm - to je zajímavé prostředí. Právě jsem prošla spoustu odkazů na nábytek do pokojíku a nějak mi uniká, v čem je rozdíl od mého příspěvku. Ale jako ťafka dobrý. Chtěla jsem jen poradit, jako to tady dělá spousta jiných.

• Citovat
  • Upravit
3813
15.8.07 07:26

hmm tak mě by třeba zajímalo, proč nefungujou ty odkazy co jsi sem vložila a proč píšeš jako anonym.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 08:13

Odkazy nefungujou, pac se musi smazat ta tecka, co je za kazdym z nich, ta uz tam nepatri. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
15.8.07 08:40

si myslím, že kdyby tobyla reklama, tak ten odkaz je vloženej správně… jo, a dekorace je to hezká.

Když se přihlásíš a vložíš sem fotku pokojíku, už nikdo nebude pochybvat o tvých čistých úmyslech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.8.07 13:46

Docela pěkné, ale ne můj styl. Vendulka má " klasický Krtkový pokojíček " a líbí se mi víc, než ty černé kočičky :wink: Každý má holt jiný vkus,že :wink: :D :wink: :D

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.07 13:55

dokumentace ;-)

Ahoj holky, vaše velice přátelské prostředí mě natolik přesvědčilo, že jsem vzala foťák a vyblesjkla kočky, co máme v obýváku: https://www.emimino.cz/modules.php?… . Možná byste raději viděly zdokumentovaný celý pokojík mé dcery, ale holt nemůžu sloužit. Právě tam spinká a nebudu ji budit. Tahle jedna fotka je poslední aktivita, kterou tady podniknu a adieu - bylo mi s vámi velmi příjemně;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.8.07 13:58

Vypadají super :)

Já sem jen přidám přímý odkaz na obrázek - adresa do galerie je bohužel dynamická - zobrazuje fotku na daném pořadí - a ta se stále mění…

A gratuluji k registraci :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
15.8.07 16:03

ale no tak, náhodou já jsem ráda, žes to napsala, fakt se mi to líbí… Jak říkám, mě to moc jako reklama nepřišlo, jen jako tip na hezkou dekoraci. A to, že to někomu tak přišlo, no co. Lesina je čerstvá šestinedělka, z tý si hlavu nedělej :lol: (teď ukaž, lesi, svou vlídnou tvář :D ). Ne, ona je administrátor, a tak se stará, to víš, já to chápu :pankac: .

Tak tu vítej :-) mezi námi a zapomeň na ten trochu nepovedený začátek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.8.07 16:16

Vlídná tvář? Sákryš, co to je? ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
15.8.07 16:50

Á, tady se něco semlelo ;-)

Nooo, ono s těmi reklamami je to ale opravdu maťaté paťaté - admini by si dali asi sakra práci, kdyby promázli celý web. A co je tedy, prosím, reklama a co už ne? Třeba včera jsme asi v jedné nejmenované ;-) diskusi udělali reklamu jedné nejmenované firmě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.8.07 17:03

Ono to je složité… Jednu dobu do bylo šílené, pomalu každý den se objevilo několik diskusí vychvalujících jeden produkt, jednoho prodejce nebo nějaké zboží… A Avon a Oriflame a MMB a MLM produkty…

Naštěstí se to podařilo zkorigovat - takže pokud se někdo chce pobavit o zkušenostech s firmou nebo výrobkem a opravdu se ptá, nemáme s tím tady na emiminu žádný problém, koneckonců osobní zkušenost je k nezaplacení…

Na druhou stranu když někdo založí diskusi aby něco propagoval, aby získal zadarmo reklamu, smažeme to - a když se objeví diskuse taková na hraně - jako v této diskusi, většinou se podívám, kdo to píše - a když je to anonym s jediným příspěvkem z dané IP adresy, tak zavětřím…

Myslím, že diskuse tady jsou celkem funkční, poradí a nejsou zaujaté, navíc nejsou agresivní - prostě fungují jak mají - a musím se přinat, že jsem za to moc ráda…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.9.09 20:56

samolepky na zed

Ja mohu doporucit stranky http://www.lepici.cz - maji krasne dizajny pro deti - nic komercniho, proste hrave vesele a barevne nalepky :) :) :) Doruceni maji zdarma a posilaji to fakt rychle, ja je mela doma za 4 dny :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.9.09 21:10

lucie - jako tvůj první příspěvek je to „opravdu“ zajímavé…
A mmch, nálepky se mi vůbec nelíbí a ty ceny jsou příšerný! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný