Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jestlipak ta neláska všech možných fór nebude v tom, že tvůj příspěvek je téměř čistokrevná reklama… A jako takovou bych ji měla smazat.
Co myslíš, milá anonymní?
Lesina
Hmm - to je zajímavé prostředí. Právě jsem prošla spoustu odkazů na nábytek do pokojíku a nějak mi uniká, v čem je rozdíl od mého příspěvku. Ale jako ťafka dobrý. Chtěla jsem jen poradit, jako to tady dělá spousta jiných.
hmm tak mě by třeba zajímalo, proč nefungujou ty odkazy co jsi sem vložila a proč píšeš jako anonym.........
Odkazy nefungujou, pac se musi smazat ta tecka, co je za kazdym z nich, ta uz tam nepatri. ![]()
si myslím, že kdyby tobyla reklama, tak ten odkaz je vloženej správně… jo, a dekorace je to hezká.
Když se přihlásíš a vložíš sem fotku pokojíku, už nikdo nebude pochybvat o tvých čistých úmyslech ![]()
Docela pěkné, ale ne můj styl. Vendulka má " klasický Krtkový pokojíček " a líbí se mi víc, než ty černé kočičky
Každý má holt jiný vkus,že
![]()
Bibinka
Ahoj holky, vaše velice přátelské prostředí mě natolik přesvědčilo, že jsem vzala foťák a vyblesjkla kočky, co máme v obýváku: https://www.emimino.cz/modules.php?… . Možná byste raději viděly zdokumentovaný celý pokojík mé dcery, ale holt nemůžu sloužit. Právě tam spinká a nebudu ji budit. Tahle jedna fotka je poslední aktivita, kterou tady podniknu a adieu - bylo mi s vámi velmi příjemně;-)
Vypadají super ![]()
Já sem jen přidám přímý odkaz na obrázek - adresa do galerie je bohužel dynamická - zobrazuje fotku na daném pořadí - a ta se stále mění…
A gratuluji k registraci ![]()
L.
ale no tak, náhodou já jsem ráda, žes to napsala, fakt se mi to líbí… Jak říkám, mě to moc jako reklama nepřišlo, jen jako tip na hezkou dekoraci. A to, že to někomu tak přišlo, no co. Lesina je čerstvá šestinedělka, z tý si hlavu nedělej
(teď ukaž, lesi, svou vlídnou tvář
). Ne, ona je administrátor, a tak se stará, to víš, já to chápu
.
Tak tu vítej
mezi námi a zapomeň na ten trochu nepovedený začátek… ![]()
Á, tady se něco semlelo ![]()
Nooo, ono s těmi reklamami je to ale opravdu maťaté paťaté - admini by si dali asi sakra práci, kdyby promázli celý web. A co je tedy, prosím, reklama a co už ne? Třeba včera jsme asi v jedné nejmenované
diskusi udělali reklamu jedné nejmenované firmě ![]()
Ono to je složité… Jednu dobu do bylo šílené, pomalu každý den se objevilo několik diskusí vychvalujících jeden produkt, jednoho prodejce nebo nějaké zboží… A Avon a Oriflame a MMB a MLM produkty…
Naštěstí se to podařilo zkorigovat - takže pokud se někdo chce pobavit o zkušenostech s firmou nebo výrobkem a opravdu se ptá, nemáme s tím tady na emiminu žádný problém, koneckonců osobní zkušenost je k nezaplacení…
Na druhou stranu když někdo založí diskusi aby něco propagoval, aby získal zadarmo reklamu, smažeme to - a když se objeví diskuse taková na hraně - jako v této diskusi, většinou se podívám, kdo to píše - a když je to anonym s jediným příspěvkem z dané IP adresy, tak zavětřím…
Myslím, že diskuse tady jsou celkem funkční, poradí a nejsou zaujaté, navíc nejsou agresivní - prostě fungují jak mají - a musím se přinat, že jsem za to moc ráda…
L.
Ja mohu doporucit stranky http://www.lepici.cz - maji krasne dizajny pro deti - nic komercniho, proste hrave vesele a barevne nalepky
Doruceni maji zdarma a posilaji to fakt rychle, ja je mela doma za 4 dny ![]()
lucie - jako tvůj první příspěvek je to „opravdu“ zajímavé…
A mmch, nálepky se mi vůbec nelíbí a ty ceny jsou příšerný! ![]()
Tak jsem se zase přesvědčila, že mě fóra nemají v lásce
. Většinou, kdy někam napíšu (a pravda je, že už to vlastně skoro nedělám), tak mi dost často mizí moje pracně sepsané dotazy, moudra a rady. Tako jako teď dokonce dvakrát.
.
Vybavujeme pokojíček pro naše druhé dítko a pročítala jsem tady některé příspěvky, kde jste hledaly dekoraci do pokojíčku. My máme skvělou zkušenost s www.nalepsi.cz. Je to něco jiného než medvídek Pú nebo Krtek a starší dcera je do teď nadšená z kočiček http://www.nalepsi.cz/…0katalog.gif. Dokonce jsem jim vlastnoručně domalovala pozadí a všichni, kdo k nám přijdou, tak to chtějí taky. Máme ještě takový legrační figurky a dva dospělácký motivy k nám do ložnice. Mrkněte