Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny Brňačky, nemáte někdo typ na šikovnou a hodnou kadeřnici, která stříhá malý děti? Prcek už je docela zarostlej a já nevím, kam s ním jít… Nechci žádný drastický změny a byla bych ráda, aby to ostříhání vypadalo co nejvíc přirozeně (i to je důvod, proč si na to netroufnu sama
)… Malýmu je 21 měsíců… Díky moc za odpovědi a tipy ![]()
Příspěvek upraven 14.06.11 v 09:17
Taky se přisomračím a počkám na tipy ![]()
Já to teda nevydržela a vzala jsem ho strojkem na 3mm a dobrý, nebo tak, lepší než to mega hnízdo co na té hlavě měl
![]()
On to naštěstí ještě tak hrozný nemá, jen kolem těch uší
Do očí mu padá jen trocha vlasů a daj se ukecat, aby tam nebyly
ale stejně mě to štve
Ostříhanýho strojkem si ho nedokážu představit ![]()
Já už jsem s malým byla nechat stříhat 3×. Poprvé snad v roce a kousek (on je děsnej vlasáč a kudrnatej, takže si na to netroufám).
Chodila jsem s ním ke své kadeřnici a to Gábině Vogtové do kadeřnitví „Na vlásku“ (Starobrněnská 12). Blbý je, že Gabča je teď na mateřský.
Ale budu tam chodit dál a domluvila mi jednu ze svých kočen: Pavla Gambová, 736 260 590. Je to mladá šikovná holčina, svoje dítko má taky, takž snad to zvládne i s prťousem a nejen se mnou.
Ale osobní zkušenost jak stříhá děti nemám.
Jinak já s sebou brávám krabičku plnou kukuřičných křupek a mladej to futruje a mezitím je ostříhán. Jen nesměla vzít Gábina do ruky holící strojek, to řval, ale nůžky mu neva, to seděl a ani se nehnul.
![]()
Wiolla - díky moc, za tip ![]()
Jinak mrňous vypadá teď nějak takhle, nejvíc mě štvou ty vlasy kolem uší ![]()