Kde ne/pracovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
23.8.21 09:14

Kde ne/pracovat

Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti v Obchodech zejména v obchodních centrech.
Zajímal by mě přibližný čístý plat, zda je možnel mít třeba 20čistého.. :roll: a zkušenosti z prodejen nejen co se týče prac podmínech a pod. :roll:

Už 6 let pracuji pro nejmenovanou společnost jako kadeřnice, a spokojená opravdu nejsem, chtěla bych lepší finanční ohodnocení než jen minimální mzdu bez jakýkoliv benefitu. :potlesk:

Děkuji za vaše rady a odpovědi. :* :srdce:
:palec:

• na živnost se nechystám, práce je to krásná ale tady ta covidová doba je na živnost špatná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
23.8.21 09:17

To jsi asi první ladeřnice, u který slyším, že má problém se uživit, já k tomu naopak dceru navádim, jestli by jí to nebavilo, když vidim, jak se tady maj dobře :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.21 09:20

@Nickjmeno ale je rozdíl pracovat sama na sebe nebo být zaměstnaná u firmy, tudíš já jsem placená jako všude v obchodech od hodiny😃
A teď opravdu na živnost nechci, člověk neví co příjde na pozdim či jaro a riskovat že budu bez příjmů nebudu, nikdo mi nájem a pod nazaplatí. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.8.21 09:23

@Nickjmeno mají se dobře? Nájem, energie, materiál, práce a zbyde ti prd. Celý den na nohou s rukama vzhůru? To není práce snů. Alespoň na menším městě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.8.21 09:27

@Majka233 v řetězcích se na tu dvácu dostaneš, když ti dají plný úvazek, což nechtějí. Jinak je to plus minus jedno, jaký si vybereš. Práce je obdobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
23.8.21 09:28

@Nickjmeno ani bych nerekla, já to vzdala po roce, uživit se mi nedalo. Nebo spíš ten začátek je těžký, míst na smlouvu pod někým je dost málo a na živnost je to bez pořádné klientely sebevražda. Vydelaji si ty starší, co už jsou zajeté, ale zacatky fakt nic moc. Ale zas je to fyzicky i psychicky náročná práce, ač se to nezdá. A pak stačí nějaká krize a podobné služby jsou to první, co lidi ozeli. Plus taky dost stojí sebevzdělávání, to není jen že uděláš školu a jdeš vydělávat velké prachy :D za tím úspěchem stojí spousta peněz co se do toho musely narvat do začátku a taky na to musí být talent.
@Majka233 co se týče práce, možná třeba Lidl má vyšší platy, ale nevím jestli se někde dostaneš na 20 čistého. Já dělala třeba v Bille a tam to byla teda bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.8.21 09:29
@AstraG píše:
@Nickjmeno mají se dobře? Nájem, energie, materiál, práce a zbyde ti prd. Celý den na nohou s rukama vzhůru? To není práce snů. Alespoň na menším městě ne.

To co popisuješ má ale i většina jiných zaměstnání :lol: u nás si teď jedna sama koupila barák, další vykládala, co maj děti za koníčky a co to stojí, tu „mojí“ je teď těžký uhnat protože lítá po dovolených - takže jo, mají se dobře :nevim: :lol:
Pro každýho je práce snů něco jinýho, já bych to nedělala, baví mě něco jinýho, ale ty holky co znam se vypracovali a u nich/pro ně to opravdu práce snů je :nevim:
To je jak všude, někdo na to má a někdo ne no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.8.21 09:29

Nechápu lidi, kteří napíši příspěvek a sami sobě si tleskají. Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.8.21 09:31
@Kriss Tina píše:
@Nickjmeno ani bych nerekla, já to vzdala po roce, uživit se mi nedalo. Nebo spíš ten začátek je těžký, míst na smlouvu pod někým je dost málo a na živnost je to bez pořádné klientely sebevražda. Vydelaji si ty starší, co už jsou zajeté, ale zacatky fakt nic moc. Ale zas je to fyzicky i psychicky náročná práce, ač se to nezdá. A pak stačí nějaká krize a podobné služby jsou to první, co lidi ozeli. Plus taky dost stojí sebevzdělávání, to není jen že uděláš školu a jdeš vydělávat velké prachy :D za tím úspěchem stojí spousta peněz co se do toho musely narvat do začátku a taky na to musí být talent.

Tak jasný, že se musí vypracovat aby se měla dobře, fakt nejsem tak naivní, abych si myslela, že dodělá školu a je vysmátá :roll:

Příspěvek upraven 23.08.21 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.21 09:31

@AstraG dělám 12hod směny to mi nevadí, jen když sjíždím inzeráty práce v obchodních domech tak většina neuvádí plat, a nechci jít platově z bláta do louže jak se říká.

Věřím zě se tu najde spoustu lidí co pracovali ať uz v obchodech s módou (h&m zara a pod..) tak i v klenotnictví ať uz pandora swarovski a pod a dokáží říct co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 09:41

Já nevím, v Lidlu u nás v kraji s nejnižší průměrnou mzdou (Karlovarský) je nástupní mzda na pokladně přes 23.000 hrubého, tzn. těch 20 čistého to tak nějak bude, plus jsou k tomu benefity.. práce snů to není, ale nechápu, že ještě někdo někde dělá plný úvazek za méně peněz 8o

• Citovat
  • Upravit
44180
23.8.21 09:55

Nedávno tu byla diskuze o platech a podmínkách práce ve velkých obchodních řetězcích, zkus si ji najít.
Taky mám v sociální bublině regionálního manažera jednoho řetězce, vedoucí úseku jiného řetězce a lidi, co jsou tam zaměstnaní, ale psát se mi to znovu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.21 10:42

@Kriss Tina děkuji za info ale obchodům s potravinama se chci vyhnout velkým obloukem. Jinak mám známe co pracují v lidlu a až taková hitparáda to není.. :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
23.8.21 11:01
@Majka233 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti v Obchodech zejména v obchodních centrech.
Zajímal by mě přibližný čístý plat, zda je možnel mít třeba 20čistého.. :roll: a zkušenosti z prodejen nejen co se týče prac podmínech a pod. :roll:

Už 6 let pracuji pro nejmenovanou společnost jako kadeřnice, a spokojená opravdu nejsem, chtěla bych lepší finanční ohodnocení než jen minimální mzdu bez jakýkoliv benefitu. :potlesk:

Děkuji za vaše rady a odpovědi. :* :srdce:
:palec:

• na živnost se nechystám, práce je to krásná ale tady ta covidová doba je na živnost špatná.

Běž zkus a uvidíš. To ty nikdo neřekne nebo ano, většina bude psát spíš to negativní než pozitivní příspěvky.
Na atmoskop.cz je spousta negativních příspěvku od lidí, kteří pracovali ve firmách kde já a přitom já jsem v některých těch firmách byla oproti ním spokojená a nevím odkud vzali tu negativitu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12
23.8.21 11:34

@Pears206 nevíte přesný název diskuze prosím? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat