Kde ne/pracovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@smajlik345 tak jasně, vše je o lidech jak natrefíte na blbce tak je to tězké
ale jako spíš mě zajímal ten plat a popřípadě benefity, my tu totiž máme slušně řečeno velkou číču
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já nevím, v Lidlu u nás v kraji s nejnižší průměrnou mzdou (Karlovarský) je nástupní mzda na pokladně přes 23.000 hrubého, tzn. těch 20 čistého to tak nějak bude, plus jsou k tomu benefity.. práce snů to není, ale nechápu, že ještě někdo někde dělá plný úvazek za méně peněz
Bohužel to tak je, práci svojí miluju ale není to vše, peníze jsou taky potřeba, proto doufám že další omezení a zavírání provozoven nepříjde a najdu si fajn práci, jsem přizpůsobivá ale tohle je už moc mizerný plat nájmy jsou ustavičně nahoru a tohle se už nedá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera je kadeřnice 3 roky po vyučení. Pracuje jako zaměstnanec v drahém salonu v centru Prahy, kde zákaznice platí opravdu hodně. Zatím též hodně peněz nemá ( minimálka + pár % z tržby), ale zatím zůstává, aby se dobře proškolila a naučila to, co potřebuje. Až to bude umět, ráda by pracovala na sebe, aby měla peněz víc. Povolání jí baví…Jinak její spolužačky už většinou pracují na sebe a mají se dobře, covid je prý moc nepoznamenal
- Citovat
- Upravit
@Majka233 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti v Obchodech zejména v obchodních centrech.
Zajímal by mě přibližný čístý plat, zda je možnel mít třeba 20čistého..a zkušenosti z prodejen nejen co se týče prac podmínech a pod.
![]()
Už 6 let pracuji pro nejmenovanou společnost jako kadeřnice, a spokojená opravdu nejsem, chtěla bych lepší finanční ohodnocení než jen minimální mzdu bez jakýkoliv benefitu.
Děkuji za vaše rady a odpovědi.
![]()
- na živnost se nechystám, práce je to krásná ale tady ta covidová doba je na živnost špatná.
Začni makat a nehledej výmluvy. I v covidové době se lidé nechávají stříhat, dají se vydělávat násobky toho, co požaduješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Začni makat a nehledej výmluvy. I v covidové době se lidé nechávají stříhat, dají se vydělávat násobky toho, co požaduješ.
Ale na sebe, ne řetězci. A ona pracuje, proc by k tomu nemohla shánět praci v jiném oboru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dcera je kadeřnice 3 roky po vyučení. Pracuje jako zaměstnanec v drahém salonu v centru Prahy, kde zákaznice platí opravdu hodně. Zatím též hodně peněz nemá ( minimálka + pár % z tržby), ale zatím zůstává, aby se dobře proškolila a naučila to, co potřebuje. Až to bude umět, ráda by pracovala na sebe, aby měla peněz víc. Povolání jí baví…Jinak její spolužačky už většinou pracují na sebe a mají se dobře, covid je prý moc nepoznamenal
Já opravdu nemám peníze ani čas na rozjíždení živnosti, potřebuju mít stály plat a ne čekat jestli si jeden měsíc budu moct zaplatit nájem či ne..
Ptala jsem se tu na zkušenosti z obchodů na platy a prac podmínky
Ne na mojí profesi a co bych měla nebo neměla nechci jít na živnost v žádném případě. Možná až po mateřské jednou ale to je daleko. Takže prosím pokuď máte k tématu něco tak pište, jinak dceři přeju ať se jí daří. Nic méně realita je jiná než si myslíte, a ano covidová doba je moc nezasáhla nebot robili na černo aby měli aspoň na chleba..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka je kadeřnice a říkala, že je teď blbá doba na to se uživit. Je v malém městě, kde jsou další 4 kadeřnice, každá má pár lidí. Po 2 letech živnosti to vzdala a pracuje ve fabrice za 20 hrubého.
Stříhá jen po práci nebo o víkendu. Říká, že se tak má líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korneli vůbec se nedivím já své volné dny trávim taky s nůžkami v ruce abych měla koruny navíc jinak se to neda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odkud jsi? POTŘEBUJI OSTŘÍHAT! Poradím Amazon! Teď nabírají za 180kč za h!
Práce je to nenáročná a dobře tam vaří! Oběd je dotovaný! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majka233 píše:
@korneli vůbec se nedivím já své volné dny trávim taky s nůžkami v ruce abych měla koruny navíc jinak se to neda
Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majka233 píše:
@Božislava z ostravy🙂
tam hledali prodavače do Karolíny, do Dobrovského. Nabízeli 10 000 nástupní příplatek. Ale plat nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka dekuju za info, ale podle mě je to už obsazené, dnes jsem koukala na nabídky práce i v karolíne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že kadeřnice v Praze si špatně nežijí. U nás v kadeřnictví, kam chodím léta, vždy nějaká začne jako zaměstnankyně po škole. Nevím, kolik si vydělá, ale vydrží tam tak dva roky a pak se osamostatní. Získá si zákaznice, a ty se pak i táhnou za ní. Dokonce i Ukrajinka se takto osamostatnila. Pronajala si v nějakém salónu v centru místo za určitou cenu a pracuje již na sebe. Rozhodně si kadeřnice vydělá víc, než nějaká prodavačka v OC, kterou buzerují na jedné straně zákazníci a na druhé straně vedení. Známá takto dělala v Bambuli a zdrhla právě kvůli té buzeraci z obou stran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit