Kde objednat džíny?

5532
30.3.20 08:13

Kde objednat džíny?

Ahoj holky,
mám problém :-). Nutně potřebuji sehnat černé džíny. Kamenné prodejny jsou nyní zcela pasé, takže mi nezbývá nic jiného, než objednat přes internet. Ale je to trošku jako sázka do loterie :zed:.
Jsem silnější postavy, silná lýtka - nesnesu přes ně úzké kalhoty. Nejraději mám styl Bootcut z H&M, ale tam jsou bohužel vyprodané :-(.
Máte prosím zkušenosti s objednáváním kalhot přes internet? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
30.3.20 08:20

@tterka a nemáš někdo v blízkosti Tesco? Tam se silnější postavou kupuji ráda džíny já a mělo by být otevřeno. Myslím F&F přímo v Tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
30.3.20 08:31

Bonprix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
30.3.20 08:38

S Bonprixem mám blbé zkušenosti, jejich střihy nesedí. Mám super džíny - střední pas a rovný střih z Orsay, tak zkus jejich e-shop. Super kalhoty mám od české firmy Draps, ale jsou dražší než HM, atp., zhruba 1000-1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
30.3.20 08:52

Taky mám ráda bootcut střih, ale mám pocit, že poslední dobou se skoro přestal dělat. Léta jsem si je kupovala v Marks and Spencer, tak zkus kouknout na jejich web. Ale když jsem v jejich krámu byla před cca měsícem a půl naposledy, měli bootcut jen jediné a zbytek samé s šíleně vysokým pasem pomalu pod prsa, které prý zvedají zadek a zplošťují břicho atd. Taky jsem dřív kupovala bootcut v Nextu, tam už jsem dlouho nebyla. Dej pak vědět, jak jsi pochodila, budu ráda za tip! Z Bonprixu jsem taky zkoušela už jednou objednávat, na obrázku vypadají pěkně, ale neseděly mi.
Jedině si pak zkus holt objednat víc velikostí a ty, co nebudou vyhovovat, vrátíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
30.3.20 08:53

Co zkusit poptat ten konkrétní střih a značku na Vinted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.3.20 08:59

@Gina ja to tak u Bonprix dělám, objednám více velikostí a nesedící vrátím. Žiju v Německu a vrácení je zdarma, k tomu můžu zaplatit až 14 dní po dodání. Takže vždycky velké nebo malé vrátím a nechám si to, co sedí. Většinou to ještě stihnou zpracovat a platím jen to, co jsme si nechala. Důležité je hodně číst komentáře, je to sice otravné, ale většinou tam ženské píšou, zda je to větší, menší atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 09:00
@Gina píše:
Taky mám ráda bootcut střih, ale mám pocit, že poslední dobou se skoro přestal dělat. Léta jsem si je kupovala v Marks and Spencer, tak zkus kouknout na jejich web. Ale když jsem v jejich krámu byla před cca měsícem a půl naposledy, měli bootcut jen jediné a zbytek samé s šíleně vysokým pasem pomalu pod prsa, které prý zvedají zadek a zplošťují břicho atd. Taky jsem dřív kupovala bootcut v Nextu, tam už jsem dlouho nebyla. Dej pak vědět, jak jsi pochodila, budu ráda za tip! Z Bonprixu jsem taky zkoušela už jednou objednávat, na obrázku vypadají pěkně, ale neseděly mi.
Jedině si pak zkus holt objednat víc velikostí a ty, co nebudou vyhovovat, vrátíš.

Mám stejnou zkušenost.
Taky bych brala bootcut, ale nevím kde, a bez toho vyzkoušení…taky mám po operacích každou nohu jinou, tak nenosím žádné slimky apod (na to je taky potřeba mít postavu),tak rovný střih nebo maličko od kolen se rozšiřující. Poradíte? A klidně i vyšší pas (bokovky už vůbec ne, to se mi nikdy ani nelíbilo),postavu mám tak nějak normální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.20 09:01
@Aduš8 píše:
@Gina ja to tak u Bonprix dělám, objednám více velikostí a nesedící vrátím. Žiju v Německu a vrácení je zdarma, k tomu můžu zaplatit až 14 dní po dodání. Takže vždycky velké nebo malé vrátím a nechám si to, co sedí. Většinou to ještě stihnou zpracovat a platím jen to, co jsme si nechala. Důležité je hodně číst komentáře, je to sice otravné, ale většinou tam ženské píšou, zda je to větší, menší atp…

Jo, ty čtu. Jinak co mám od nich něco málo, tak ok, i když to většinou nebylo oblečení.
  • Citovat
  • Upravit
3099
30.3.20 09:14

Bonprix… Mám stejný problém s lýtky a střihem jako ty a loni jsem si objednávala patery džíny s tím že mi snad nějaký padnou a vracela jsem jen jedny. Čti si tam u zboží recenze, hodně napoví i o materiálu i střihu :palec:. Džíny jsou sice tenčí ale zase za tu cenu… Za mě skvělý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
30.3.20 09:15

Jo a u Bonprix s klidem o číslo menší než máš v kamenným obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.3.20 09:17

Na lidl shopu by neco nebylo? Ja objednavam tam a velikostne je mi to stejne jako v hm. Bonprix nedoporucuju, to je neco sileneho, tam sem si jednou objednala saty vel 34 a vesla sem se do nich 2× a jeste vubec nevypadaly jak na fotce :D jinak bych zkusila mrknout na zalando nebo zoot, tam maji vetsi vyber od vic výrobců/značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
30.3.20 09:36

Orsay. Mají příjemné, kvalitní džíny a jako jedni z mála pochopili, že nejlépe udělají, když ty online nákupy teď trochu zpříjemní ;) Takže mají 30% slevu na vše (při nákupu nad 500, tuším) a dopravu zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.3.20 09:37

Holky, já se přidám s dotazem. Potřebuju si koupit pěkné, modré, klasické džíny rovného střihu. Máte někdo tip? Nemusí být jen z netu, počkám si, až bude zase otevřeno. Ale kde jste takové džíny v poslední době sehnaly? Já mám skříň plnou víceméně jen džegín a mám pocit, že normální džíny se už snad nedají sehnat. Jo a ještě aby neměly pas pod prsama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.3.20 10:10

@Jitul.kaaa9 buď je kupuju u Bonprixu, tam mají tuhle klasiku nebo v Lidlu, ale pánský. Vzala jsem si jedny na zkoušku a zjistila jsem, že jsou boží. Při velikosti 42 beru pánskou 48 nebo 50.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová