Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, preju vsem krasne vanoce. Chtela jsem se zeptat - je v TV, na yt nebo v ivysilani neco vizualne hezkeho, co bych mohla detem pustit a hraji se u toho ceske koledy? Narodil se krustus pan, chtic aby spal, a tak…
Koledy máme v audioverzi, ale libilo by se mi neco, kde k tomu jsou i zive klipy, pohadla nebo tak. Nenatocila neco ceska televize? Vyslovene zpívánky koledy treba…
Taky uvitam tip na neco v tv, co krome klasickych pohadek je takove tradicnejsi… treba jako na jare se pousti na Velikonoce Babička (tri orisky pro mne nejsou vyslovene vanocni, jen zimni, jestli chapete a Sam doma je moc americkej)
Diky a krasne svatky vsem! ![]()
Máme na každé televizi YouTube. Když chceme hledat konkrétní písně. Nebo jdou přepnout televize na rádia. Případně jsou tam hudební kanály (naše i zahraniční). Ale to je pak jejich výběr.
Na TV (nebo třeba NB, mobilu atd.) pusťte YouTube, napište do vyhledávače „české koledy“, a můžete vybírat.
Nejsou to úplně koledy, ale moc se mi líbí od Svěráka operky - zimní je O 12 měsíčkách.
@easydrink píše:
Na TV (nebo třeba NB, mobilu atd.) pusťte YouTube, napište do vyhledávače „české koledy“, a můžete vybírat.
ale tam to je statické
@Kelsey píše:
Máme na každé televizi YouTube. Když chceme hledat konkrétní písně. Nebo jdou přepnout televize na rádia. Případně jsou tam hudební kanály (naše i zahraniční). Ale to je pak jejich výběr.
hledám pořad vysloveně, kde je ke koledám něco pohyblivého. na yt je jen fotka a běží písničky. to samosebou pustit umím.
hledám něco typu zpívánky, muzikál s koledami, pohádku kde se zpívají aspon ctyri koledy, zpívánky kde je to takto i hrané - dej, pohyb…apod.