Kde poustite detem koledy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4625
24.12.23 23:51

Kde poustite detem koledy?

Ahoj, preju vsem krasne vanoce. Chtela jsem se zeptat - je v TV, na yt nebo v ivysilani neco vizualne hezkeho, co bych mohla detem pustit a hraji se u toho ceske koledy? Narodil se krustus pan, chtic aby spal, a tak…

Koledy máme v audioverzi, ale libilo by se mi neco, kde k tomu jsou i zive klipy, pohadla nebo tak. Nenatocila neco ceska televize? Vyslovene zpívánky koledy treba…

Taky uvitam tip na neco v tv, co krome klasickych pohadek je takove tradicnejsi… treba jako na jare se pousti na Velikonoce Babička (tri orisky pro mne nejsou vyslovene vanocni, jen zimni, jestli chapete a Sam doma je moc americkej)

Diky a krasne svatky vsem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
25.12.23 00:05

Máme na každé televizi YouTube. Když chceme hledat konkrétní písně. Nebo jdou přepnout televize na rádia. Případně jsou tam hudební kanály (naše i zahraniční). Ale to je pak jejich výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.12.23 00:08

Na TV (nebo třeba NB, mobilu atd.) pusťte YouTube, napište do vyhledávače „české koledy“, a můžete vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.12.23 00:57

Nejsou to úplně koledy, ale moc se mi líbí od Svěráka operky - zimní je O 12 měsíčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
25.12.23 02:10
@easydrink píše:
Na TV (nebo třeba NB, mobilu atd.) pusťte YouTube, napište do vyhledávače „české koledy“, a můžete vybírat.

ale tam to je statické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
25.12.23 02:12
@Kelsey píše:
Máme na každé televizi YouTube. Když chceme hledat konkrétní písně. Nebo jdou přepnout televize na rádia. Případně jsou tam hudební kanály (naše i zahraniční). Ale to je pak jejich výběr.

hledám pořad vysloveně, kde je ke koledám něco pohyblivého. na yt je jen fotka a běží písničky. to samosebou pustit umím.

hledám něco typu zpívánky, muzikál s koledami, pohádku kde se zpívají aspon ctyri koledy, zpívánky kde je to takto i hrané - dej, pohyb…apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí