Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem
prodavame Peugota 106 a jelikoz je manza porad v praci, dostala jsem za ukol umistit inzeraty na weby, jenze nevim, kde je fakt sance auticko prodat, mate nejake osobni zkusenosti? kde to fakt frci?? ja si chtela teda auto nechat, ze budeme mit dve, ale neni to kde zaparkovat, sotva najdeme misto na jedno… no Praha
takze i kdyz za nej budou prd penize, tak musi jit z domu …
takze dekuju za info
to me taky zajima! resim totez a mam stejny ukol, jen jiny auto. premyslela jsem i o aukru, ale je tam vsehovsudy 5 aukci, tak nevim. zas ale u nas by jinak slo na nahradni dily, coz by bylo skoda, protoze je krome kastle uplne v poradku…
Např. na www.sbazar.cz, www.avizo.cz, www.annonce.cz. www.hyperinzerce.cz, www.bazos.cz
Hodně štěstí při prodeji ![]()
Katka
ja bych ho odvezla do AAA auto, dostanes penize na ruku a mas klid. Hanka
aHOJ,
DO aaa nedavej ani nahodou.
Na náhradní díly bys dostala víc, nez od AAA v celku!
Jsu to opravdu vydřiduši!
nepřihl. Kac
AAA rozhodně ne
Slíbí rozumnou cenu, ale pak si začnou „všímat“ detailů a najednou si na půlce nebo třetině, ale ještě s pocitem, že za takovej vrak nemůžeš chtít víc ![]()
zkus www.sauto.cz a www.tipcars.cz Manžel tam prodává bazarová auta a docela to tam frčí. ![]()
Ahojky ,
můj známy onehdá prodal byt na aukro.cz, napsal kolik za něj chce- kup teď a fakt ho prodal:-)
Denisa
Ahojky, my jsme vcelku nedávno prodali auto na www.sauto.cz
Ani jsem nevěřila,kolik se ozvalo lidí, takže tam to asi frčí
Ahoj zdravím. Nejlepší web v součastnosti je Sauto, ale je placené. Jenže vystavením auta na webu prodej nekončí. Musíte vůz odhlásit na nového majitele, zrušit pojistku atd… . Momentálně nejlepší prodej vozu je asi přes Autoreality.cz. Poradí Vám za jakou cenu se dá vůz prodat. Vůz nafotí a vystaví ho na všechny weby zdarma a to i na placené jako je Sauto. Vyřídí za Vás všechny věci spojené s prodejem vozu odhlášku atd… Doporučuju velká úspora času.