Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za kolik ho prodává? Použitou věc, i když krátce, bych koupila za…15 -20 -30? Víc asi ani korunu.
Věci tohoto typu: koupím si pro sebe na míru luxusní věc, jsou tou hodnotou jen pro toho daného člověka bych řekla.
Aukro je synonymum spíš levných věcí bych řekla.
tak zkusit to může všude kde jí napadne, ale pochybuju že prodá, nedávno jsem viděla nový nepoužitý gauč k tomu dvě křesla a čtyři bobíky za 5000kč a nemohli to prodat, je fakt že to nebylo na zakázku ale i tak ![]()
Silne pochybuji, ze ho proda… Odhadem treba za 5 - 10 tisic, pokud vubec… Nejlepsi sanci ma asi opravdu pres web daneho obchodu, tam se to snad proda za vic.
Kamaradka ma financni problemy a objednava si gauc za 90 tisic? ![]()
Příspěvek upraven 06.08.18 v 12:28
@Anonymní píše:
Ahoj, ptám se za kamarádku, kterou to hodně mrzí, a kvůli finančním údajům prosím o anonym. Kamarádka si koupila za šílené peníze gauč s křesly dělaný na zakázku, stál ji téměř 90 tisíc. Problém je, že když gauč konečně vyrobili, vůbec se jí nelíbí. Vybrala si docela výrazný květinový vzor a gauč je celkem atyp. Ta firma souhlasila, že ho vystaví na svém webu, ale za tři měsíce ani jeden zájemce. Myslíte, že je vůbec nějaká šance prodat, když za ty peníze nemusíte kupovat gauč po někom, ale necháte si vyrobit svůj? Případně kolik by měla slevit, aby byl zájem? Má smysl ho dát třeba na aukro?
ji vadi ten vzor ci i neco jine? latka caluneni se vzdy da zmenit nebo koupit pekny potah.aukce zkusit muzete ale za nizsi cenu prodate.
@Talitha Díky za reakci. Prodává ho nepatrně levnější, mám pocit, že asi o 10 tisíc. Gauč teda nebyl nikdy používaný, je složený u ní doma. Ale obávám se, že máš asi pravdu, pro jiné ten gauč tu hodnotu mít nebude. No počkám ještě na další reakce.
@Anonymní píše:
@Talitha Díky za reakci. Prodává ho nepatrně levnější, mám pocit, že asi o 10 tisíc. Gauč teda nebyl nikdy používaný, je složený u ní doma. Ale obávám se, že máš asi pravdu, pro jiné ten gauč tu hodnotu mít nebude. No počkám ještě na další reakce.
i když to má doma zabalené tak lidi to vidí tak že je to prostě použité, kdo dokáže že to fakt nepoužívala? Upřímně se slevou 10 ticíc asi moc šancí nemá ![]()
@Limi123 nikde nepise, ze by mela financni problemy. Jen ze se ji nelibi.
Ne každý si může takový gauč pořídit. Tak ze podle mě to prodat je minimální… My pořizovali za 30 a pak se nám nelíbil a teď je problém ho prodat o 10t.levneji…
a je úplně nový…něco podobného jako kamarádka …tak že nám asi zustane
Tak jestli se ji nelíbí jen ten vzor látky, nechala bych ho přečalounit, myslím že na tom bude tratit méně, než kdyby ho prodávala. Můžu (klidně do sz) odkaz na gauč, jako interierovou designerku mě to zajímá.
Je hlavně o to, že člověk ,který si může dovolit koupit takhle drahý gauč, tak určitě nebude koukat po bazarovém (i když v tomhle případě vlastně novém) - už je to starost navíc - o 3m kratší záruka atd. Byla by sakra velká náhoda, kdyby se někomu trefila rozměrově i vkusem na látku..
Myslím že nemá šanci ani když nabídne o 10 tisíc min, když už někdo má 80-90 tisíc na gauč vybere si nový ne od někoho, navíc většina lidí tolik peněz nemá a jestli je to vyloženě nějaká divočina tak pochybuju dvojnásob. Pokud si ho vybrala a navrhla tak je to její problém, pokud byl návrh jiný a gauč vypadá jinak než si ho objednala může ho snad reklamovat ne? Aspoň se poučí, že když se kupuje takle drahá věc chce to trochu přemýšlet ![]()
@xammy píše:
@Limi123 nikde nepise, ze by mela financni problemy. Jen ze se ji nelibi.
Spatne jsem cetla (financni udaje jsem zamenila za financni problemy)
Myslím, že by se asi nejsnáze opravdu prodal na webu té prodejny, kde je cenová hladina jinde než na prodejních portálech (kde podle mě gauč nad 20 tisíc neprodá). Co to zkusit na té prodejně s nějakou výraznější slevou? Třeba za 50 tisíc? To už by se někdo chytit mohl. Podle mě byla chyba v přemrštěné ceně, když už to nechala na prodejně.
Ahoj, ptám se za kamarádku, kterou to hodně mrzí, a kvůli finančním údajům prosím o anonym. Kamarádka si koupila za šílené peníze gauč s křesly dělaný na zakázku, stál ji téměř 90 tisíc. Problém je, že když gauč konečně vyrobili, vůbec se jí nelíbí. Vybrala si docela výrazný květinový vzor a gauč je celkem atyp. Ta firma souhlasila, že ho vystaví na svém webu, ale za tři měsíce ani jeden zájemce. Myslíte, že je vůbec nějaká šance prodat, když za ty peníze nemusíte kupovat gauč po někom, ale necháte si vyrobit svůj? Případně kolik by měla slevit, aby byl zájem? Má smysl ho dát třeba na aukro?