Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, neví někdo kde můžu prodávat/darovat věci které moje děti už nepoužívá? (kočárek, autosedačky, hračky, atd..)
Zkusila jsem Vinted ale bohužel nic
Mám hodně věcí a nevím co dělat s tím
Jestli se to neprodává chtěla bych to darovat někomu který to pomůže
Omlouvám se za pravopisu, nejsem z Česko ![]()
Prodávám na Vinted a bazos.cz něco se prodá hned a něco mi tam trčí dýl, no. A to prodávám věci po jednom dítěti, krásný, nezničený a hodně pod původní cenou.
jenže všichni by to nejradši zadarmo. ![]()
Já už jsem prodej vzdala. Ty hezké věci nabízím na swap na fb skupině našeho města a co mi tam leží déle jak 14 dnů, tak házím do červených charita kontejnerů. Boty pokládám vedle popelnic a průběžně chodím kontrolovat. Vždy během chvilky zmizí. Sotva stihnu obejít sídliště se psem a jsou pryč ![]()
A nebo také sleduji darovací skupinu na fb, tak se občas rozhodnu nějaké mamince udělat radost a udělám jí balíček hraček a oblečení pro dítě, že si akorát zaplatí poštovné.
Fb: nevyhazují, daruj! Skupina krůčky (většinou chtějí plyšáky, knížky, hračky)posílají k nim balíky z celé republiky. Je to pro hendikepované děti ![]()
Různé bazarky,
Před pár dny jsem dala pryč 2 krabice oblečení.
Charita?
Už jsem poslala několik balíku charitě (takové to pekne, slušne, přesto ale defakto neprodejne oblečení bez děr a fleku). Oblečení s flekama jsem nabidla v darovací skupině, totez například i použité ložní prádlo, co se nesmí na vintedu nabízet, věci na prodej jsem prodala, něco šlo i do sběrných kontejneru, takové už to fakt horší… v zásadě jakoby nemám problém něco prodat nebo udat. Ale pravda, prodavam to hoooodne pod cenou, no ale lidi berou a o tom to je, ne? Nehodlám ty věci skladovat doma roky a cekat, jestli si někdo něco koupi. Tak to dávám za tolik, aby to někdo koupil ihned pokud mozno
a taky už mám myslím čuch, co má smysl prodávat a co je lepší darovat.