Kde rodit ve 34. tt? Ústí nad Orlicí, Náchod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
7.8.14 21:25

Kde rodit ve 34 tt ?

Ahoj holky má někdo zkušenost kde vás odrodí ve 34 tt? v Rychnově píšou ukončený 36 tt.. u jiné porodnice jsem takové info nenašla :) Do Hradce se mi moc nechce :) zajimá mě Ústí n. Orl., Náchod a okolí.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
7.8.14 21:27

A jak vis, ze budes rodit v 34tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
7.8.14 21:29

@missel88 Jak víš, že budeš rodit takhle brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.14 21:34

Nechápu 8o

• Citovat
  • Upravit
6050
7.8.14 21:37

@missel88 8o Podle mě asi nikde jen tak, že se ti chce.Nebo nechápu dotaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30384
7.8.14 21:38

V takovém případě bych nehleděla na to, kam se mi chce nebo nechce, ale kde je nejlepší neonatologická péče a JIRP. Například Motol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.14 21:41

…pokud máš podezření na tak brzký porod, neměla bys už někde ležet a starat se o to, jak tě ještě na pár týdnů zašpuntovat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
644
7.8.14 21:44
@missel88 píše:
Ahoj holky má někdo zkušenost kde vás odrodí ve 34 tt? v Rychnově píšou ukončený 36 tt.. u jiné porodnice jsem takové info nenašla :) Do Hradce se mi moc nechce :) zajimá mě Ústí n. Orl., Náchod a okolí.. díky

V Rychnově jsem rodila 35+6 a při příjmu mi dávali vybrat, že buď mám jet sama rovnou na HK, nebo zůstat s tím, že pokud by byl s mimčem problém, odveze ho spešl sanita, ale mě už tam nepřijmou. Nakonec bylo vše ok a mohla jsem zůstat s mimi na rooming in celých 14 dní, v HK by mě vyšoupli 3 den pryč a dojížděj si. Od kolikátého tt přijímá HK netuším. Mě praskla předčasně plodová voda, ty máš jaký problém, že bys měla rodit už 34 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.8.14 21:44

Proč rodit tak brzo?
Pokud nemáš ty nebo dítě komplikace, tak k takovému kroku nepřistoupí nikde.
Pokud, ale jsou komplikace, tak se rodí na specializovaném pracovišti, kde jsou připravení pečovat o takové drobečky brzo narozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.8.14 21:45

Hlavne pokud mas rodit takto brzo, je třeba udělat maturaci plic-kortikoidy tobe tri dny za sebou, takže by jsi mel byt hospitalizována, nejlépe v perinatologickem centru s Jip pro novorozence, pokud bude všechno dobry může to male zvládnout i na intermedia u, ale vždy je dobry mít zázemí Jipky, než pak řešit převoz dítěte jinam, pokud by se to sr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
7.8.14 21:52

No pokuď máš z nějakého zdravotního důvodu rodit už v 34 TT tak bych si asi nechala poradit u svého obvodního gyn. ten by měl vědět kde je nejlepčí péče o nedonošeňátka atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.8.14 21:53

Asi nechápu dotaz… Přijde mi to jako provokace, ale… kamarádka nedávno porodila ve 34. týdnu, ne vlastním rozhodnutím, dítě museli převést do FN Ostrava, dýchalo s pomocí přístrojů, bylo v inkubátoru, neumělo samo pít, takže sonda do žaludku apod… Dnes už je naštěstí všechno v pořádku, ale nechápu tvůj přístup k tomu, rodit takhle brzy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.14 21:59

@lovesmile no ona zatím nenapsala proč se ptá… takže těžko říct jaký má přístup :nevim:

• Citovat
  • Upravit
735
7.8.14 22:03

Z jejich ostatních příspěvků vyplývá, že mimčo zřejmě chce na svět dříve. Ve 31tt už jí zastavovali porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.14 22:07

@Mikys chce? to přece nemůže nikdo záměrně chtít! to by snad byl i trestný čin ohrožování zdraví ne? :zed: myslím, že zakladatelka nechce rodit záměrně brzo…jen to blbě podala.

Příspěvek upraven 07.08.14 v 22:11

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková