Kde rodit ve 34. tt? Ústí nad Orlicí, Náchod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
7.8.14 22:07

@Mikys chce? to přece nemůže nikdo záměrně chtít! to by snad byl i trestný čin ohrožování zdraví ne? :zed: myslím, že zakladatelka nechce rodit záměrně brzo…jen to blbě podala.

Příspěvek upraven 07.08.14 v 22:11

• Citovat
  • Upravit
851
7.8.14 22:09

@verulicek chce miminko, ne ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.8.14 22:10

Tak já to pochopila, ze mimo chce dřív ven, a dela se všecko možný aby se udrzelo "aspon "do toho 34,ne ze mamka chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
7.8.14 22:12

Me se E narodila ve 34tt. nastesti schopna sama fungovat bez přístrojů ale byla jsem v Motole v nakym okresní špitále bych nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
7.8.14 22:14

V Ustí od 36+0tt a jinde to bude také to samé. Spádové porodnice pro dřívější porod jsou Pardubice či Hradec, kde mohou novorozenci poskytnout neonatologickou péči. Když přijedeš někam jinam, tak ti při převozu rychlou na výběr nedají. Za sebe rozhodně doporučuji při předčasném porodu HK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
7.8.14 22:19
@verulicek píše:
@Mikys chce? to přece nemůže nikdo záměrně chtít! to by snad byl i trestný čin ohrožování zdraví ne? :zed: myslím, že zakladatelka nechce rodit záměrně brzo…jen to blbě podala.Příspěvek upraven 07.08.14 v 22:11

Rozumím tomu tak, že hrozí předčasný porod, který už zastavovali a déle, než do uvedeného týdne to nevydrží.

• Citovat
  • Upravit
999
7.8.14 22:26

Na Moravě Brno, Zlin, Olomouc, Ostrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.8.14 22:35

Asi bych si vybrala tady http://www.neonatology.cz/…gicka-centra :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.8.14 22:56

Od 30 tt mi zastavovali porod v nemocnici, jelikoz mam srdecni onemocneni nemohu dostat takove leky abych vydrzela do terminu.. Uz mam doma holcicku a pred par lety jsem o miminko prisla v pokrocilem stadiu tehotenstvi. Opravdu bych radsi rodila 40tt ale bohuzel neni mi doprano a v Hk pry se mnou nemuze byt ani pritel.. Jen na vysvetlenou rypalkam, tem pozornejsim dekuji za radu ci nazor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.8.14 22:58

@missel88 Je důležitější zdravé miminko, nebo aby tě přítel držel za ručičku? Promiň, ale nějak mi unikají tvoje kritéria výběru té nejlepší nemocnice pro tvé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.8.14 23:08
@hanka.br. píše:
@missel88 Je důležitější zdravé miminko, nebo aby tě přítel držel za ručičku? Promiň, ale nějak mi unikají tvoje kritéria výběru té nejlepší nemocnice pro tvé dítě.

Zřejmě mi nerozumíte.. Ale nevadí, co jsem potřebovala vědět mi napsali. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.8.14 23:09
@missel88 píše:
Zřejmě mi nerozumíte.. Ale nevadí, co jsem potřebovala vědět mi napsali. Děkuji

Nerozumím, to jsi trefila. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.14 23:12

@missel88
Aha takhle zravotni komplikace.
Tady nekdo dal odkaz na ty nemocnice, tak to prostuduj. Zkus treba kontaktovat doktory a res to primo tam.
Drzim palce at vse probiha v pohode a jeetli bude treba takhle driv porodit, tak at ma drobek maly tu spravnou peci.
Ja jsem z Moravy rodila jsem teda az po 38tt ale i kdyz je to pro me dal volila jsem Zlinskou porodnici, ze jsem vedela, ze tam v jedne budove kdyby se neco delo, tak vse tam maji. Kdybych mela rodit na Hodoninsku kam patrim a neco se delo tak by mi dite prevazeli jinam proto jsem sla rodit rovnou tam, kde maji vse v jedne budove a provoz by nebyl. To bylo pro me rozhodujici.
Ty budes rodit hodne brzo neres ruku pri porodu, ale to aby dite bylo ve spravne peci, drzim palce at je vse ok :-*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.8.14 23:17

@Kelsey Díky máte pravdu. Člověk potřebuje nakopnout a podpořit a ne zadupat do země :) mám v tom jasno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.8.14 23:23

@Raduš.ka44 Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková