Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím to tak jak píšu. Nemáte tip kde najít milenku, přítelkyni, která se nechce vázat a raději si žije podle svého nebo která je taky doma nespokojená, ale nechce ničit svůj vztah a rozvádět se? Takové asi nikam nechodí pokud ano tak kam? Seznamky asi nepadají v úvahu a mezi známými a kamarády hledat z pochopitelných důvodů nechci. ![]()
Dnesni zeny jsou na milence pomerne narocne
Takze pokud jsi prumernej zenac, nicim extra atraktivni, musela by se do tebe leda nejaka zamilovat…jinak to moc nevidim…
Jako najit se daji, ale jde o tu kvalitu ze…kvalitni zena bude mit vysoke naroky a nebude mit potrebu, se tahat s zenacem, nekvalitni, co jde s kazdym, zase nebude moc zajimat tebe…mel jsi si holt lepe vybrat manzelku…ted uz jako zenac, nejsi pro ostatni zeny prilis atraktivni
Jinymi slovy, nic z tebe nekouka…leda by jsi mel treba penize, nebo velke prirozeni, na to nektere slysi…nemas zac ![]()
Rozhodně mileneckaseznamka.cz. Tam je to bez fotek na profilu, tak to nějakou dobu potrvá, než najdeš tu, kterou hledáš…A taky je tam asi 10 chlapů na jednu ženu, takže musíš zaujmout hned na začátku, aby ti vůbec odepsala. Není to o tom, že by ženy byly namyšlené nebo potvory, ale když ti píše třeba 20 můžů a máš vlastní život, povinnosti, není v tvých silách všem odepisovat. Takže velkou roli hraje věk, vzhled (fotku můžeš dát do zpráv při prvním kontaktu nebo na profil jestli nejsi zadaný). A pak ten text. Musí to, co ženě píšeš imponovat. Za mě je to vždycky hlavně upřímnost, žádný hry a přetvářky. Ale zase nesmíš znít nudně, utrápeně. Já jsem si tam našla o 7 let mladšího milence. Od první zprávy mě zaujal a od té doby jsme si nepřestali psát
Teď už si samozřejmě píšeme přes WhatsApp ![]()
@Kenning píše:
Myslím to tak jak píšu. Nemáte tip kde najít milenku, přítelkyni, která se nechce vázat a raději si žije podle svého nebo která je taky doma nespokojená, ale nechce ničit svůj vztah a rozvádět se? Takové asi nikam nechodí pokud ano tak kam? Seznamky asi nepadají v úvahu a mezi známými a kamarády hledat z pochopitelných důvodů nechci.
podle mne jedine seznamka… ja tam našla milence
@Venetia píše:
podle mne jedine seznamka… ja tam našla milence
A jaká většinou jsou tam boti ne Real holky.
@Sonarka píše:
Dnesni zeny jsou na milence pomerne narocneTakze pokud jsi prumernej zenac, nicim extra atraktivni, musela by se do tebe leda nejaka zamilovat…jinak to moc nevidim…
Jako najit se daji, ale jde o tu kvalitu ze…kvalitni zena bude mit vysoke naroky a nebude mit potrebu, se tahat s zenacem, nekvalitni, co jde s kazdym, zase nebude moc zajimat tebe…mel jsi si holt lepe vybrat manzelku…ted uz jako zenac, nejsi pro ostatni zeny prilis atraktivni
Jinymi slovy, nic z tebe nekouka…leda by jsi mel treba penize, nebo velke prirozeni, na to nektere slysi…nemas zac
Lépe vybrat zajímalo by mě jestli jste stejně jak v chování v sexu atd jako před dětmi.
@Kenning píše:
Lépe vybrat zajímalo by mě jestli jste stejně jak v chování v sexu atd jako před dětmi.
Ja ano…dokonce jsem po druhem porodu mohla porad
Nam to spis s pribyvajicimi lety klapalo cim dal lepe, jak jsme sexualne zrali…
Hodne zen to hazi na deti, ale ja si myslim, ze ji spis uz nepritahujes. A to je vec, ktera jak nastane, tak se neda vratit…takze mozna bych spis uvazovala nad celkovou vymenou partnerky, nez ji podvadet ![]()
@Kenning píše:
A jaká většinou jsou tam boti ne Real holky.
Tohle bylo na štěstí
@Anonymní píše:
Rozhodně mileneckaseznamka.cz. Tam je to bez fotek na profilu, tak to nějakou dobu potrvá, než najdeš tu, kterou hledáš…A taky je tam asi 10 chlapů na jednu ženu, takže musíš zaujmout hned na začátku, aby ti vůbec odepsala. Není to o tom, že by ženy byly namyšlené nebo potvory, ale když ti píše třeba 20 můžů a máš vlastní život, povinnosti, není v tvých silách všem odepisovat. Takže velkou roli hraje věk, vzhled (fotku můžeš dát do zpráv při prvním kontaktu nebo na profil jestli nejsi zadaný). A pak ten text. Musí to, co ženě píšeš imponovat. Za mě je to vždycky hlavně upřímnost, žádný hry a přetvářky. Ale zase nesmíš znít nudně, utrápeně. Já jsem si tam našla o 7 let mladšího milence. Od první zprávy mě zaujal a od té doby jsme si nepřestali psátTeď už si samozřejmě píšeme přes WhatsApp
„Není to o tom, že by ženy byly namyšlené nebo potvory“… „velkou roli hraje věk, VZHLED“… ale jinak nejsou namyslene, ze?
@Mr. SNORLAX píše:
„Není to o tom, že by ženy byly namyšlené nebo potvory“… „velkou roli hraje věk, VZHLED“… ale jinak nejsou namyslene, ze?
A co jiného by jako mělo zajímat někoho, kdo hledá milence bez závazků? Buď kolik je za tebe ochoten utratit nebo vzhled
![]()
@Sisika9 píše:
A co jiného by jako mělo zajímat někoho, kdo hledá milence bez závazků? Buď kolik je za tebe ochoten utratit nebo vzhled![]()
No jo, to je ta dnesni pitoma povrchni doba..
Fajn a kvalitni clovek na cokoliv preci muze byt i ten, kdo „nevypada dobre“, ne?
A plati to samozrejme na obe strany, jak na muze, tak zeny.
@Mr. SNORLAX píše:
No jo, to je ta dnesni pitoma povrchni doba..
Fajn a kvalitni clovek na cokoliv preci muze byt i ten, kdo „nevypada dobre“, ne?
A plati to samozrejme na obe strany, jak na muze, tak zeny.
U mileneckých vztahu bude hrát hlavní roli přitažlivost, takže kdo nevypadá dobře to bude mít těžší