Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky,
chtěla bych vás poprosit o názor, ohledně situace, které se mi stala.
Jelikož se jedná o kolegu, u kterého bych to vůbec nečekala (obecně; je starší; je ženatý; atd.), tak jsem z toho trochu vedle.Odcházela jsem z práce a on stál u výtahu, já se výtahu bojím, tak jsem šla ke dveřím, vzala za kliku a on na mě:
„Nechcete jet se mnou výtahem?“(Já:) „Já jsem normálně klaustrofobik, ale když mi to nabízíte“
(On:) „Já vás kdyžtak zachráním“ (úsměv)
Tak jsme nastoupili a on:
Co myslíte?
„Slyšel jsem, že nejdete na název firemní akce, že máte XY (jiný program), to je škoda… Tak třeba za rok“
Nebali. Normální zdvořilá konverze.
Spis nez slova jsou ciny, jak koukal a jak to rikal. Muze to byt 100% nevinne stejne jako to muze byt z jeho strany prvni krok. Ted zalezi co ty s tim chces delat. Muzes to otestovat ![]()
@Knizka píše:
Spis nez slova jsou ciny, jak koukal a jak to rikal. Muze to byt 100% nevinne stejne jako to muze byt z jeho strany prvni krok. Ted zalezi co ty s tim chces delat. Muzes to otestovat
Pořád se u toho tak roztomile usmíval, vypadal jako že o to fakt stojí, tím stylem jako "přece nepůjdeš pěšky ne?!
".
Začal konverzaci první i ve výtahu. I na tohle téma, že nejdu na XY akci.
Otestovat? ![]()
@Anonymní píše:
Pořád se u toho tak roztomile usmíval, vypadal jako že o to fakt stojí, tím stylem jako "přece nepůjdeš pěšky ne?!![]()
".
Začal konverzaci první i ve výtahu. I na tohle téma, že nejdu na XY akci.Otestovat?
Nic netestuj. Je ženatý, navíc kolega z práce. Co je v domě není pro mě. Dvě velký stopky.
@JancaS84 píše:
Nic netestuj. Je ženatý, navíc kolega z práce. Co je v domě není pro mě. Dvě velký stopky.
Já ho nechci. Jen se ptám, jak myslela slecna/paní testovat.
@Anonymní píše:
Já ho nechci. Jen se ptám, jak myslela slecna/paní testovat.
Pani.
Mne by zvedavost nedala. Ale ja vetsinou fakt poznam, komu se libim
vetsinou se chovaji spis legracne a vykolejene. S kolegama v praci si klidne lehce zaflirtuji, nic na tom nevidim. Nic dalsiho totiz neplanuji, je to jen hra a za minutu o tom nevim ![]()
Ne každý drobný flirt znamená balení
já podobné konverzace vedu s kolegy naprosto běžně, tak doufám, že za tím nehledají něco víc ![]()
@Anonymní píše:
Pořád se u toho tak roztomile usmíval, vypadal jako že o to fakt stojí, tím stylem jako "přece nepůjdeš pěšky ne?!![]()
".
Začal konverzaci první i ve výtahu. I na tohle téma, že nejdu na XY akci.Otestovat?
Pokud je to jediny jeho projev zajmu, jinak si te v praci nevsima, pak bych to videla spis, ze jen vyuzil situace a zalaskoval si s tebou…a nic vic v planu nema
Doufejme ![]()
@stodvacetjedna píše:
Ne každý drobný flirt znamená baleníjá podobné konverzace vedu s kolegy naprosto běžně, tak doufám, že za tím nehledají něco víc
To vis, ze hledaji, chlapi jsou domyslivi
A chytlavi ![]()
Normální komunikace
On prohodí milé slovo, já se usměju a jedeme dál. Všichni máme hezčí den, lepší, než koukat na nafouklé ksichty, co neumí ani říct bů.
@Sonarka píše:
Pokud je to jediny jeho projev zajmu, jinak si te v praci nevsima, pak bych to videla spis, ze jen vyuzil situace a zalaskoval si s tebou…a nic vic v planu nemaDoufejme
Ještě mi chválil kousek oblečení. Chválil mě za dobrý nápad.
A hned při představení se snažil být tenkrát vtipný.
Vždy je na mě moc milý, usmívá se.
A vždycky, když s někým mluvim, např. o programu na víkend, co jsem dělala apod, tak poslouchá, upřeně se dívá (až jsem nervózní) a usmívá se.
Vždycky když ráno přijde do práce tak se hned zrakem otočí na moje místo.
@Anonymní píše:
Ještě mi chválil kousek oblečení. Chválil mě za dobrý nápad.
A hned při představení se snažil být tenkrát vtipný.
Vždy je na mě moc milý, usmívá se.
A vždycky, když s někým mluvim, např. o programu na víkend, co jsem dělala apod, tak poslouchá, upřeně se dívá (až jsem nervózní) a usmívá se.
Vždycky když ráno přijde do práce tak se hned zrakem otočí na moje místo.
Když ho nechceš tak proč to tak řešíš?
Ahojky,
chtěla bych vás poprosit o názor, ohledně situace, které se mi stala.
Jelikož se jedná o kolegu, u kterého bych to vůbec nečekala (obecně; je starší; je ženatý; atd.), tak jsem z toho trochu vedle.
Odcházela jsem z práce a on stál u výtahu, já se výtahu bojím, tak jsem šla ke dveřím, vzala za kliku a on na mě:
„Nechcete jet se mnou výtahem?“
(Já:) „Já jsem normálně klaustrofobik, ale když mi to nabízíte“
(On:) „Já vás kdyžtak zachráním“ (úsměv)
Tak jsme nastoupili a on:
„Slyšel jsem, že nejdete na název firemní akce, že máte XY (jiný program), to je škoda… Tak třeba za rok“
Co myslíte?