Balí mě kolega?! ANKETA

Anonymní
6.12.23 18:54

Balí mě kolega?! ANKETA

Ahojky,
chtěla bych vás poprosit o názor, ohledně situace, které se mi stala.
Jelikož se jedná o kolegu, u kterého bych to vůbec nečekala (obecně; je starší; je ženatý; atd.), tak jsem z toho trochu vedle.

Odcházela jsem z práce a on stál u výtahu, já se výtahu bojím, tak jsem šla ke dveřím, vzala za kliku a on na mě:
„Nechcete jet se mnou výtahem?“

(Já:) „Já jsem normálně klaustrofobik, ale když mi to nabízíte“

(On:) „Já vás kdyžtak zachráním“ (úsměv)

Tak jsme nastoupili a on:
„Slyšel jsem, že nejdete na název firemní akce, že máte XY (jiný program), to je škoda… Tak třeba za rok“

Co myslíte?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35799
6.12.23 18:56
@Anonymní píše:
Ahojky,
chtěla bych vás poprosit o názor, ohledně situace, které se mi stala.
Jelikož se jedná o kolegu, u kterého bych to vůbec nečekala (obecně; je starší; je ženatý; atd.), tak jsem z toho trochu vedle.

Odcházela jsem z práce a on stál u výtahu, já se výtahu bojím, tak jsem šla ke dveřím, vzala za kliku a on na mě:
„Nechcete jet se mnou výtahem?“

(Já:) „Já jsem normálně klaustrofobik, ale když mi to nabízíte“

(On:) „Já vás kdyžtak zachráním“ (úsměv)

Tak jsme nastoupili a on:
„Slyšel jsem, že nejdete na název firemní akce, že máte XY (jiný program), to je škoda… Tak třeba za rok“

Co myslíte?

Nebali. Normální zdvořilá konverze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
6.12.23 18:57

Spis nez slova jsou ciny, jak koukal a jak to rikal. Muze to byt 100% nevinne stejne jako to muze byt z jeho strany prvni krok. Ted zalezi co ty s tim chces delat. Muzes to otestovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 19:00
@Knizka píše:
Spis nez slova jsou ciny, jak koukal a jak to rikal. Muze to byt 100% nevinne stejne jako to muze byt z jeho strany prvni krok. Ted zalezi co ty s tim chces delat. Muzes to otestovat :D

Pořád se u toho tak roztomile usmíval, vypadal jako že o to fakt stojí, tím stylem jako "přece nepůjdeš pěšky ne?! 8o 8o ".
Začal konverzaci první i ve výtahu. I na tohle téma, že nejdu na XY akci.

Otestovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
35799
6.12.23 19:04
@Anonymní píše:
Pořád se u toho tak roztomile usmíval, vypadal jako že o to fakt stojí, tím stylem jako "přece nepůjdeš pěšky ne?! 8o 8o ".
Začal konverzaci první i ve výtahu. I na tohle téma, že nejdu na XY akci.Otestovat? :think:

Nic netestuj. Je ženatý, navíc kolega z práce. Co je v domě není pro mě. Dvě velký stopky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 19:05
@JancaS84 píše:
Nic netestuj. Je ženatý, navíc kolega z práce. Co je v domě není pro mě. Dvě velký stopky.

Já ho nechci. Jen se ptám, jak myslela slecna/paní testovat.

• Citovat
  • Upravit
952
6.12.23 19:08
@Anonymní píše:
Já ho nechci. Jen se ptám, jak myslela slecna/paní testovat.

Pani.
Mne by zvedavost nedala. Ale ja vetsinou fakt poznam, komu se libim :D vetsinou se chovaji spis legracne a vykolejene. S kolegama v praci si klidne lehce zaflirtuji, nic na tom nevidim. Nic dalsiho totiz neplanuji, je to jen hra a za minutu o tom nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.12.23 19:24

Nebalí, ale vykouřit by si nechal… :lol: :lol: :lol:  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 19:25
@Man_Brno píše:
Nebalí, ale vykouřit by si nechal… :lol: :lol: :lol: :jazyk:
:lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1543
6.12.23 19:28

Ne každý drobný flirt znamená balení ;) já podobné konverzace vedu s kolegy naprosto běžně, tak doufám, že za tím nehledají něco víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.12.23 19:34
@Anonymní píše:
Začal konverzaci první i ve výtahu. I na tohle téma, že nejdu na XY akci.Otestovat? :think:

Pokud je to jediny jeho projev zajmu, jinak si te v praci nevsima, pak bych to videla spis, ze jen vyuzil situace a zalaskoval si s tebou…a nic vic v planu nema :think: Doufejme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.12.23 19:35
@stodvacetjedna píše:
Ne každý drobný flirt znamená balení ;) já podobné konverzace vedu s kolegy naprosto běžně, tak doufám, že za tím nehledají něco víc :lol:

To vis, ze hledaji, chlapi jsou domyslivi :P A chytlavi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1129
6.12.23 19:38

Normální komunikace :nevim: On prohodí milé slovo, já se usměju a jedeme dál. Všichni máme hezčí den, lepší, než koukat na nafouklé ksichty, co neumí ani říct bů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 19:42
@Sonarka píše:
Pokud je to jediny jeho projev zajmu, jinak si te v praci nevsima, pak bych to videla spis, ze jen vyuzil situace a zalaskoval si s tebou…a nic vic v planu nema :think: Doufejme :mrgreen:

Ještě mi chválil kousek oblečení. Chválil mě za dobrý nápad.
A hned při představení se snažil být tenkrát vtipný.
Vždy je na mě moc milý, usmívá se.
A vždycky, když s někým mluvim, např. o programu na víkend, co jsem dělala apod, tak poslouchá, upřeně se dívá (až jsem nervózní) a usmívá se.
Vždycky když ráno přijde do práce tak se hned zrakem otočí na moje místo.

• Citovat
  • Upravit
35799
6.12.23 19:58
@Anonymní píše:
Ještě mi chválil kousek oblečení. Chválil mě za dobrý nápad.
A hned při představení se snažil být tenkrát vtipný.
Vždy je na mě moc milý, usmívá se.
A vždycky, když s někým mluvim, např. o programu na víkend, co jsem dělala apod, tak poslouchá, upřeně se dívá (až jsem nervózní) a usmívá se.
Vždycky když ráno přijde do práce tak se hned zrakem otočí na moje místo.

Když ho nechceš tak proč to tak řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria